Дискусије : Астрологија

 Коментар
Horoskop
matea
28. јануар 2015. у 23.08
vodolija u 2015
OPIS-50
(OPISIVAC)
29. јануар 2015. у 03.02
Vodenjakom vlada planeta Uran, koja se smatra planetom intelekta i svekolikog napretka, pa su te osobe rođene da budu voditelji i inicijatori. Ma gdje god se zatekli i kakva god im uloga bila dodijeljena, oni će uvijek biti u vodstvu Ii prije svih ostalih.
Astrolozi smatraju da je sa Vodenjacima najljepše biti prijatelj. Oni su odani, vrlo iskreni i pravi prijatelji, koji Vam neće nikada okrenuti leđa, pa ni u slučaju da Vam oni sami ne mogu pomoći, tada će Vam naći nekoga da to napravi umjesto njih, jer oni prijatelja imaju po cijelom svijetu.
Vodenjaci su vrlo metodični i svojeglavi, odnosno samoinicijativni po prirodi. Obično gotovo nikada ne slušaju druge ljude, već uvijek rade sve po svojem, što će im i ne samo jednom donijeti nesreću i gubitak, ali i dalje će ići svojim neutabanim putovima i stazama. To su ujedno i vrlo nekonvencionalne osobe, plemeniti, korektni i pošteni, humani, često vegetarijanci (vjerojatno su vegetarijanstvo oni i izmislili), i nadasve vrlo altruistični prema svima koji ih okružuju. Potrebno im je da se mnogo kreću, da nemaju okova u brakovima ili vezama, da ih se ne ograničava u kretanju kroz prostor, no ako pronađu nekoga tko im sve to daje postaju vrlo nježni i pouzdani partneri svojim ljubavnicima. U životu i u odnosima prvenstveno traže moralnost, integritet, i vrlo visoke principe kod druge osobe, ali nažalost to teško pronalaze, pa mnogi među njima ostaju cijeli život usamljeni.
Muškarac Vodenjak je moralna vertikala i voditelj porodičnih aktivnosti i zaštitnik obitelji, spreman sve podrediti potrebama i užicima svoje voljene osobe, pogotovo ako se osjeća sigurno i zaštićeno kada je u svojem domu. Stalno je u potrazi za nekim novim uzbuđenjima i iskušenjima u životu što ga nerijetko čini mističnom i transcendentalnom osobom, pa ga je teško držati u svojoj blizini, što Vam ni ne preporučujemo, jer ćete ga brzo izgubiti na taj način.
Žena je slična muškarcu: slobodna i emancipirana sa muškarcem kojeg voli, osebujan suradnik u poslu, stvorena za društveni život, pomalo snob, ali zbog vlastitog zadovoljstva i to joj ne smijete zamjeriti. Boje Vodenjaka su tirkizne, sve nijanse zelene, i plava.
Gotovo sve osobe rođene u horoskopskom znaku Vodenjak pamtit će 2015. godinu po velikom pritisku na svim životnim poljima, ali će uspjeti odoliti negativnim tendencijama. Zbog toga će Vodenjaci biti primorani da daju doslovno sve od sebe kako bi savladali navedene okolnosti i proživjeli godinu bez većih poteškoća i trauma. Osobite je važnosti da poslušaju svoju intuiciju te postupaju u skladu s njom. Astrolozi smatraju da ćete morati iskazati veliku samodisciplinu i samouvjerenost, a nadolazeće nove prilike, predvidjeti i sagledati iz više uglova. U prošlosti započeti, a nedovršeni poslovi ove će Vam godine doći na naplatu. Utjecaj planete Jupiter potaknut će Vas da pokušate ostvariti ambicije u životu, a uz pomoć planete Saturna otkrit ćete vlastite kraetivne mogućnosti i do sada primirene talente. Ove ćete se godine dosta družiti i socijalno uzdizati, mada su krajem 2015. godine izgledna kratkotrajna razdoblja samoće i izoliranosti.Poprilično burna godina. Na poslovnome planu Vodenjaci će biti maksimalno eksponirani te će iz tog sakupiti neka vrijedna životna iskustva. Čekat će Vas ogromni obim posla te ćete trebati uložiti maksimalni trud i napor kako biste razriješili i ispunili sve poslovne obaveze. Naročito stresno razdoblje po Vas započet će krajem godine, a najbolje Vam je da tokom ljeta iskoristite puni potencijal vlastitog talenta kako biste razriješili sve probleme i nedoumice i ušli u mirniji vremenski period. Astrolozi smatraju da je od presudne je važnosti da ostanete mirni i staloženi te da ne paničarite. I uspjeh i neuspje, i dobro i loše - sve ovisi o Vama! Moglo bi se reći da će tokom čitave 2015. godine ljubavna situacija kod Vodenjaka biti mirna i stabilna, uz moguće kratkotrajne nesuglasice s partnerom krajem godine. Značajnu ulogu i utjecaj na Vašu emocijonalnu vezu imat će bliske osobe i prijatelji koji će vam savjetima pomoći u savladavanju emocijonalnih barijera koje vas muče već duže vrijeme. Vodenjaci će morati poraditi na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom o kojoj će ovisiti daljnji tijek Vaše veze. Slobodni Vodenjaci bit će pomalo kruti i zatvoreni pa će sa poteškoćama komunicirati sa eventualnim budućim partnerom.
Ono što Vam je veoma bitno u životu - financijska situacija - tokom 2015. godine bit će poprilično stabilna i pod Vašom kontrolom. Ipak, izbjegavajte i ograničite kupovinu nepotrebnih stvari kojima ste skloni, te na taj način dodatno stabilizirajte novčana izdavanja. Sredinom godine – tokom juna/lipnja, jula/srpnja i augusta/kolovota – može Vam se dogoditi da dođete u u situaciju da ćete biti primorani potrošiti neplanirana financijska sredstva, a krajem godine moguća su nova novčana izdavanja u svezi kupovine nekretnina.
Astrolozi smatraju da će Vam utjecaj planeta omogućit da tokom cijele 2015. godine budete u punoj formi i izvrsnog zdravstvenog stanja. Ukoliko ste nekim slučajem skloni nekim porocima savjetujemo Vam da ih obavezno smanjite ili izbjegavate kako Vam ne bi narušili imunološki sustav, u konačnici zdravlje. Poboljšajte psihofizičko stanje uvođenjem dijete i redovnih tfizičkih vježbi, pješaćenja i treninga.

Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
16. фебруар 2015. у 22.49
Huh, mogu da se vidim, prepoznam u ovom opisu.
Marinela
07. април 2015. у 08.21
Što je s ovnom u 2015.godini? :)
blesavica
10. јун 2015. у 11.45
VERUJTE MI I NECETE ZAZALITI!!! OSTVARITE SVE SVOJE SNOVE! OVO JE POTPUNO LEGALAN Način ZARADE I ZA NJEGA VAM TREBA SAMO
300 DIN! KAKO PRETVORITI 300 DINARA U 300 000 hiljada, CITAJUCI OVO MOGAO BIH VAM SE ZIVOT ZAUVEK PROMENITI!
OVO ZAISTA FUNKCIONISE!!ODVOJITE 15 MINUTA VASEG VREMENA DA PROCITATE DO KRAJA.
Nasao sam ovo na jednoj news grupi i odlucio isprobati.Pre par nedelja,
pretrazivao sam newsgrupe i naisao sam na clanak sličan ovom u kojem je
pisalo da mozete zaraditi hiljade dolara u samo PAR NEDELJA sa samo malim
ulogom od 300 dinara! Pomislio sam, „Da bas,ovo mora da je prevara” no kao
vecina nas, bio sam znatizeljan, pa sam nastavio s citanjem. Kako god,
pisalo je da posaljete 50 dinara svakoj od 6 imena i adresa koje su bile u tom
clanku. Zatim stavite svoje ime i adresu na kraj popisa na #6, te posaljete
taj clanak na najmanje 200 foruma, newsgrupa, blogova...itd... (Ima ih na
hiljade).Nema kvake to je to.
Pa sam nakon malo razmišljanja, i savetovanja s prijateljima, odlucio
pokusati. Mislio sam „Šta imam izgubiti osim 6 markica i 300 dinara, zar ne?”
zatim sam ulozio tih bednih 300 dinara I POGODITE STA!?u roku od 7 dana,
poceo sam dobijati novac postom.Bio sam zaprepascen! Pomislio sam da će s
tim biti ubrzo gotovo, ali novac je neprestano dolazio. U prvoj nedelji,
zaradio sam oko 1000 dinara. krajem druge nedelje zaradio sam ukupno vise od 9.000
dinara u trecoj nedelji imao sam preko 45.000 dinara i još raste. Ovo je sada
moja 4 nedelja i moja ukupna zarada je malo vise od 80.000 dinara a novac još
ludacki dolazi. To sve sigurno vredi 300 dinara, i 6 markica!! Sada ću Vam
reci na kojem principu ovo radi i još vaznije, ZASTO radi…Osim toga,
pobrinite se da imate istampanu kopiju ovog clanka SADA, tako da bi mogli
proveravati neke informacije kada ih zatrebate. OBECAVAM Vam da ako tačno
pratite moja uputstva , zaradivacete vise novca nego sto ste ikada mogli
radeci nešto tako lako! NASTAVITE CITATI DA BIH STE SAZNALI KAKO OVO RADI!!!
Predlog: Procitajte ovu celu poruku pazljivo! (isprintajte je ili je
kopirajte na svoj racunar.) Sledite jednostavna uputstva i gledajte
novac kako dolazi! Lagano je. Legalno je. MOLIM VAS, VERUJTE MI, želIM VAM
DOBRO!!! A, Vas ulog je samo 300 dinara (Plus postarina na samo 6koverata...samo
jednom...bez ponovnog slanja poste) VAžNO.Ovo nije prevara; nema laznih
obecanja,nije ilegalno; i 99% nije riskantno - stvarno funkcionise! Ako ste
odani sledećim uputstvima, dobija ćete izvanredne prihode.
SAMO NASTAVITE CITATI!!!! MOLIM VAS Sledite ova uputstva TačNO i 50 000 dinara ili vise mogli bi biti vasi u roku od 20 do 60 dana. Ovaj program ostaje uspesan zbog ISKRENOSTI I POSTENJA ucesnika. Molim Vas nastavite njegov uspeh pazljivo
prateci i postujuci uputstva. Sada ćete postati deo Postanskog poslovanja.
U ovom poslu Vas proizvod nije cvrst i opipljiv, on je usluga.
Vi ste u poslu razvijanja Postanskih lista. Mnogo udruga rado placa velike svote novca za kvalitetne liste. No ipak, novac od tih lista je sekundaran prihod koji se zaradi od
ljudi kao sto ste Vi i ja koji traže da ih ukljuce u tu listu. Ovo su 4
koraka do sigurnog uspeha:
KORAK 1 >Nabavite 6 odvojenih papirica i napisite sledeće na svaki papiric
„PLEASE PUT ME ON YOUR MAILING LIST.” Sada uzmite 6 novcanica od 50 dinara i stavite JEDNU u SVAKI od 6 papirica tako da se novcanica ne može videti
kroz kovertu (radi sprečavanja krade).Najbolje da budu plave koverte. Zatim, stavite jedan papiric u svaku od 6 koverti i zatvorite ih. Sada biste trebali imati 6 zatvorenih
koverti, svaku sa papiricem na kojem je iznad napisana fraza, Vasim imenom i
adresom, i 50 dinara novcanicu. Ono sto Vi radite je da stvarate uslugu. OVO JE
SIGURNO LEGALNO! Vi zahtevate zakonitu uslugu i placate je! Kao vecina nas
bio sam pomalo skeptican i pomalo zabrinut o legalnim pogledima svega toga.
Pa sam i proverio sa U.S. Post Office (1-800-725-2161) i potvrdili su mi da
je to zaista legalno. Posaljite tih 6 koverti na sledeće adrese:
#1.) Ivan Miljanski, Milosa Crnjanskog 8, 21000 Novi Sad, Srbija
#2.) Drakulic Stevan, Blaska Markovica 12, 25000 Sombor, Srbija
#3.) Ilic Goran, Lole Ribara 23,38219 Lesak, Srbija
#4.) Vukin Goran, Vodovodska 63/9,11030 Cukarica, Srbija
#5.) Kristina Karanovic, Zeleznicka 19, 22000 Sremska Mitrovica, Srbija
#6.)Biljana Milenkovic, Mramorska 1, Cokot, 18250 Nis, Srbija
KORAK 2 > Sada izaberite ime pod #1 sa liste koju vidite iznad i maknite ga
sa liste, pomaknite ostala imena prema gore (6 postaje 5, 5 postaje 4,4 postaje 3,
itd...) i dodajte SVOJE Ime pod brojem 6 na listi.
KORAK 3 >Promenite u clanku sve sto trebate, no nastojte odrzati clanak sto
sličniji originalu sto je vise moguće sada posaljite svoj prepravljeni
clanak na najmanje 200 foruma, newsgrupa...itd... no zapamtite, sto ih vise
posaljete,to vise novca zaradite! Necete dobiti puno osim ako ne saljete kao ludi). Ovo je savrseno legalno! MOLIM VAS,VERUJTE MI. Ako ste sumnjicavi u vezi ovoga, pogledajte
Title 18 Sec. 1302 & 1341 of the Postal lottery zakona. Imajte kopije ovih
koraka za sebe i, kad god Vam zatreba novac, prodite sve ponovo, i
ponovo. MOLIM VAS ZAPAMTITE da ovaj Način ZARADE ostaje uspesan zbog
ISKRENOSTI I POSTENJA ucesnika i njihove pazljive posvecenosti uslovima.
Uzmite to ovako: Ako ste posteni, program će se nastaviti i novac koji
dobijaju mnogi drugi doći će i do Vas. Možda želite zadrzati imena i adrese
poslate Vama, bilo na racunaru ili na papiru i cuvati beleske koje Vam
ljudi posalju.
To POTVRDUJE da Vi zaista sprovodite uslugu (Takode bi mogla biti dobra ideja da zamotate novcanice od 50 dinara u tamni papir da bih ste
smanjili rizik postanskih lopova.) Vase ime će se pomicati na listi
geometrijski, pa kada Vase ime dodje do #1 pozicije dobija ćete te hiljade
dinara u CASHU!!! Kakva prilika za samo 300 dinara (50 dinara za svakog od prvih 6 osoba napisanih na listi) Posaljite ih sada, dodajte svoje ime na listu i Vi ste u
poslu!
Sada je vas zadatak da nalazite nove osobe koje hoće da se se prikljuce ovom
programu!
Sto vise osoba nadete , vise love ćete zaraditi, ovo neće trajati beskonacno
jednom će se krug verovatno, zatvoriti sto pre se ukljucite veca je zarada.
Pogledajmo sada sledeći primer a to je da ukljucite samo 6 osoba i neka svako od tih 6 osoba ukljuci novih 6 osoba, geometrijski pomerajuci Vas od pozicije 6 do pozicije 1.
6 x 6 x 6 x 6 x 6 x 6 x 50 dinara= 2,332.800 dinara!!!
Suma od koje se vrti u glavi a mnogi ukljuce i mnogo vise osoba u program.
Slobodno se savetujte sa prijateljima o ovome da li se isplati, još bolje
ako vas se vise ukljuci, vise ćete zaraditi, pogotovo ako svaki posebno stavi
svoje ime na listu, ako svi budete na istoj listi necete puno dobiti, jer
vasa imena bi se prebrzo pomakla sa 6. do 1.mesta.
1. PRODAJETE PROIZVOD, CIJA PROIZVODNJA VAS Ništa NE KOSTA!
2. PRODAJETE PROIZVOD, CIJI TRANSPORT VAS Ništa NE KOSTA!
3. PRODAJETE PROIZVOD CIJA REKLAMA VAS Ništa NE KOSTA!
4. KORISTITE SNAGU INTERNETA I MULTI-LEVEL MARKETINGA!
5. VAS JEDINI IZDATAK OSIM POCETNE INVESTICIJE 300dinara JE VASE VREME!
6. SAV PRIJEM JE VASA CISTA ZARADA!
7. OVAJ PROGRAM CE ZAUVEK IZMENITI VAS ZIVOT!
**** S R E C N O !!! ****
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.