Дискусије : Астрологија

 Коментар
Može nešto o lavu?-za the Star?!
devojcurak1103
15. август 2014. у 08.47
Postovani

Da li može nešto malo opsirnije o jednom lavu?
Darum rođenja; 17.08.1977, Osijek, u 11;50 casova.
Posao, ljubav i naravno zdravlje.

Unapred hvala

Dragan
OPIS-50
(OPISIVAC)
15. август 2014. у 16.52
Bez obzira što ćete se, s vremena na vrijeme, osjećati da ste unutar zatvorenog kruga, nećete izgubiti polet i vjeru da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina donijeti šansu da u potpunosti prezentirate Vaš talent i da uz pomoć sreće ostvarite gotovo ve svoje želje. Ako unutar poslovnog ambijenta ne kotirate najbolje, početkom 2014. godine pružit će Vam se šansa da dokažete da vrijedite mnogo više od onoga što zarađujete. Da biste napredovali morate pokazati Vaš poduzetnički duh i samonicijativu. Ove godine Vam predstoji uspostavljanje mnogih poslovnih kontakata koji će Vam pomoći razviti posao na inovativne načine.
Financijska situacija u 2014. godine biće izrazito harmonična. Nećete imati nikakvih financijskih problema te će Vam to omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite pažnju na dugoročne strateške planove jer uprabo oni imaju najveću šansu da se ostvare. Pozicija planeta omogućit će Vam da trošite novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari. Vaš glavni prioritet biće stvaranje podloge za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2014. a to će sve biti pod okriljem planete Saturn koji će Vam pomoći da upotpunosti realizirate planove i dosegnete zeljene ciljeve.
Zahvaljujući utjecaju planete Jupiter već na početkom 2014. godine biće naglašena Vaša atraktivnost što će suprotni spol i te kako uočiti. Shvatit ćete da Vas ljudi vole zbog onoga što jeste a ne iz nekih svojih interesa. U prvoj polovici godine, veza s partnerom će oslabiti što će Vam donijeti više slobode, razumnih razgovora i zanimljivih susreta. Bez obzira na tadašnji status, to će biti idealno vrijeme za traženje Vaše druge polovice. Vaše će strpljenje biti nagrađeno bujicom osjećaja i eksplozijom emocija. Ukoliko je Vaša veza s osobom koju volite izgubila na važnosti, sredinom godine će Vam postati jasno da je vrijeme da se okrenete nekim novim izazovima i mogućnostima. Bit ćete u izrazitim iskušenjima te postoji mogućnost da se upustite u situacije kojima niste dorasli. Od velike je važnost da znate što želite i što tražite u životu kako biste donijeli realnije odluke. U suprotnom postoji mogućnost da ostanete sami.
Pod utjecajem planeta Neptun i Saturn konačno ćete imati hrabrosti na vidjelo pokazati svoje skrivene strahove što će u Vama pobuditi želju da se malo distancirate od okoline. Imat ćete veliku potrebu da Vas okolina cijeni, što će ponekad dovesti do neugodnih situacija. Bit ćete u stalnoj potrazi za ravnotežom i željom da sami odlučujete o svojoj sudbini. Jesen će Vam donijet silan intelektualni napredak koji će se pretočiti u uspjeh I osobni trijumf.
Zahvaljujući utjecajima Neptuna tokom cijele 2014. godine imat ćete potrebu da se brinete o sebi i vlastitom zdravlju. Imat ćete veliku želju da se riješite određenih tegoba vezanih za funkcioniranje jetre. Ipak, to Vas neće sprjećavati da živite aktivno. To je sasvim prirodno, jer će na Vas tokom čitave godine imati uticaj i kretanje planete Mars, koja nameće da budete izrazito fizički aktivni. Sve skupa, nećete imati nekih bitnijih problema sa zdravljem.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.