Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za the star
wie_wat_waar
(student)
05. август 2014. у 01.38
Molim vas ... Rođendan sam. 24-02-1984 u 20h 07min. U Amsterdamu. Da li biste mi rekli šta po pitanju ljubavi , zdravlja i karijeri. Unapred HVALA !
The_Star
18. август 2014. у 13.18
Zdravo,

Budite strpljivi, izvinite što ne odgovaram odmah, potrudiću se da odgovorim uskoro, hvala vam, pozdrav!
The_Star
03. септембар 2014. у 03.03
wie_wat_waar,

U ljubavi volite prijatelje i prijateljice, i vrlo je moguće da prijatelji i prijateljice postaju vaše ljubavi, ali i obratno: ostajete prijatelji sa bivšim ljubavima. U ljubavi ste nekad pomalo hladni, delujete nezainteresovano', i delujete usamljeno čak i kada ste okruženi ljudima. Ljubav nalazite među ljudima različitih interesovanja i profesija, i tražite osobu koja bi istovremeno bila drugačija od drugih a opet nekako obična. Veze u koje ulazite su često neoubičajene. U izboru ljubavi ste nezavisna osoba i prijatelji a posebo porodica imaju malo uticaja na vas. Takođe, imate svoj pogled na to šta je moralno i pravedno kad je u pitanju ljubav. Ne volite prostotu i primitivizam. Vaše ljubavi često ne traju dugo, tj. ne ostajete dugo u vezi zbog želje za promenom i slobodom. Dosadna i monotona veza odn. brak nisu za vas. Da bi veza i brak trajali potrebno vam je da razvijete istinsku ljubav i poštovanje prema toj osobi, kao i da vam ta osoba da dovoljno slobode. Pošto imate aspekt Venere planeta ljubavi) sa Plutonom, vi ste vrlo strastveni u ljubavi i skloni ljubomori više nego što je uobičajeno za osobe sa Venerom u Vodoliji. Osobe koje vi zavolite pored vas se osećaju kao najvažnije i najvoljenije osobe na svetu. Kad se dogodi ona prava ljubav u vašem životu, bićete u stanju da uradite sve što je u vašoj moći da je zadržite.

Vrlo ste vredni, predani radu i vrlo detaljni. Reči koje najbolje opisuju karijeru koja vam odgovara je 'pružanje usluga'. Imaćete naklonost nadređenih i uopšteno govoreći ne biste trebali imati problema sa zaposlenjem. Posao vam predstavlja vrlo bitnu stvaru u životu jer vi kroz svoj posao gradite svoj identitet, ponos i osećaj sopstvene vrednosti. Kao zaposleni ćete često biti efkasniji i korisniji ukoliko niste pod stalnim nadzorom i ukoliko dobijete slobodu da se sami organizujete. Imate ambiciju da se nametnete kao autoritet na radnom mestu i moguće je da ćete postati šef odn. menadžer nižeg ili srednjeg nivoa, ali ambicije za veoma visok položaj nisu naglašene.

Trenutno, tj. ove godine prolazite kroz pomalo konfuzan period kada je u pitanju posao. Verujem da niste sigurni u to šta se tačno dešava oko vas na radnom mestu, niti ste vi sami sigurni da znate šta biste hteli kada je u pitanju posao. Jedno je sigurno: prati vas osećaj da nemate uticaja na to što se dešava i osećate se nemoćno da nešto uradite. Savet je da pustite da sve ide svojim tokom i da sačekate da se sve razbistri samo od sebe, što će se postepeno i desiti počevši od januara 2015. Svaki vaš pokušaj da svesno upravljate situacijom će najverovatnije samo voditi ka nepotrebnom gubljenju energije. Takođe, krajem prošle i skoro cele ove 2014. godine možete očekivati više rada i napora. Čuvajte se premora i povreda.

Što se ljubavi tiče, kraj prošle i prva polovina ove godine su vrlo verovatno donele priliku za poznanstvo i vezu. Ovog leta (juli, avgust) je nastupio period napetosti u odnosima sa drugima, bilo u ljubavi bilo u poslu. Ako ste u vezi bolje je da ne planirate na duge staze i da sačekate da prođe 2015. pod uslovom da je vreme rođenja sasvim precizno.

Pozdravljam vas i želim vam sve najbolje!
wie_wat_waar
(student)
13. септембар 2014. у 16.17
HVALA :)
wie_wat_waar
(student)
25. септембар 2014. у 14.23
Pošto od ljubavi nema ništa...tek iza 2015...upisala sam Master...kakva su sanse da ga zavrsice u toku 2,5 godine? Hvala :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.