Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The Star
FifthAvenue
23. јул 2014. у 16.50
Postovani The Star,

Mozete li mi reci šta vidite u mom horoskopu po pitanju (promene) posla i finansija? Podaci su: 23.11.1971, 03:40am, Banja Luka
FifthAvenue
23. јул 2014. у 16.52
Unapred hvala :)
The_Star
18. август 2014. у 13.16
Zdravo FifthAvenue, potrudiću se da odgovorim uskoro, hvala na strpljenju i pozdrav!
The_Star
30. август 2014. у 03.36
Zdravo FifthAvenue,

Iz vašeg pitanja se zaključuje da ste trenutno zaposleni, vi me ispravite ako grešim. Sadašnja situacija uopšte pa samim time i na poslu je da je kulminacija ('žetva', 'vrhunac') koja je vašem životu trajala prethodnih približno 3 godine sada iza vas, da ste ušli u period zasićenosti i da nema daljeg rasta i napredovanja. Ispred vas je samo rasplinjavanje u širinu i nalazite se pred dilemom da li da ostanete na sadašnjem poslu ili da potražite nešto bolje i izazovnije.

Astrološki gledano ovo je razumljivo jer je objašnjeno položajem planeta (aspekt Sunce-Mesec), ali pre nego što pokušate da nađete drugi posao, pitajte se da li je u pitanju možda samo potreba za promenom i želja za slobodom (aspekti Urana)?

Saturn je planeta obaveza, discipline, ograničenja, ambicije, itd. i vama ulazi u polje finansija. Saturn je dobar ako prihvatite njegova pravila, a 'nezgodan' ukoliko nemate čvrstine i ako niste spremni na odricanja sada koje će isplatiti kasnije.

Očekujte u narednom periodu od približno 2-3 godine (2015-2017) da ćete morati da preuzmete finansijsku odgovornost, da budete spremni da radite pod pritiskom i da ćete osećati pritisak nekoga ko ima autoritet/vlast nad vama. To znači da:
* ako ostanete na sadašnjem poslu ovo će se iskazati kao pritisak nadređenih da se obavlja posao koji nije kreativan i zanimljiv, koji vas ne ispunjava, i za koji mislite da niste dovoljno plaćeni.
* ako odete na neki drugi posao, sa istim ovim tranzitom Saturna očekujte da ćete morati da se dokazujete i da će vas nadređeni opteretiti obavezama i odgovornostima.

Priliku za promenu posla možete očekivati narednih približno godinu dana, ali je to verovatnije u periodu oktobar 2014 - mart 2015, i onda ponovo na jesen sledeće godine, negde u septembru ili oktobru 2015. Pošto su u pitanju aspekti Jupiter-Uran, možete očekivati iznenadnu priliku i brzi razvoj događaja, i dosta srećan sticaj okolnosti ('lutrija').

Pozdravljam vas i javite se ako imate neko pitanje ili komentar.
FifthAvenue
30. август 2014. у 07.12
Hvala Vam na odgovoru. Odgovor daje jasne smjernice :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.