Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The Star
Edina33
25. јун 2014. у 08.02
Rodzena sam 6 mart, 1982 ujutro a muž 31 juli 1978 ja mislim da je i on ujutro. Mozeteli mi reci dali će uskoro ostati u drugom stanju. Hvala
The_Star
02. јул 2014. у 01.37
Draga Edina33,

Za pitanja oko plodnosti je bitno znati tačno vreme rođenja. Ako ne znate tačno onda makar približno vreme. Ujutro može biti oko 5 ali i oko 9 sati ujutro a to je velika razlika. Još nešto takođe bitno: napišite molim vas i mesto rođenja. Moram ipak da kažem da ako znate samo približno vreme rođenja onda je astrološko tumačenje plodnosti takođe samo približno, ali verujem da se nešto ipak može videti i reći i na osnovu pribižnog vremena.

Pozdrav,
The Star
The_Star
26. јул 2014. у 15.44
Draga Edina,

Još nema vašeg odgovora na moje pitanje o preciznijem vremenu rođenja pa ću vam reći ono koliko se može reći na osnovu ovoga što znamo.

Ukoliko je vreme rođenja do 8:50 ujutro, element Voda je vrlo jak u vašoj karti i kod vas plodnost svakako postoji. Mesec je u znaku Raka što je vrlo jaka potreba ali i jaka mogućnost za majčinstvo. Moguće je vise trudnoća i više dece.

Ukoliko je vreme rođenja posle 8:50 ujutro, Mesec više nije u Raku nego u Lavu, i aspekti koje gradi su slabiji za pitanje plodnosti. Plodnost i dalje postoji, trudnoća i rođenje su i u ovom slučaju svakako mogući, ali je verovatnije da bi u tom slučaju bilo manje trudnoća i manje dece jer je Mesec u Lavu manje plodan od Meseca u Raku.

I u jednom i u drugom slučaju, kroz približno 3 godine, znači okvirno je to 2017. imate lepe aspekte Jupitera prema Suncu koji se u vašem slučaju može povezati sa decom pa očekujte povoljniji period za sva pitanja vezana za decu. Bez tačnijeg vremena rođenja nažalost ne mogu da kažem nešto preciznije.

Što se vašeg muža tiče, sa astrološke strane gledano čini se da je njegova plodnost nešto slabija nego vaša. Ne znam od kada ste u braku, i od kada pokušavate da zatrudnite ali možda ne bi bilo loše da i vaš muš ode kod lekara da ispita svoju plodnost. Sa svojim Suncem u Lavu verujem da i on jako želi decu i da će biti dobar otac, pa verujem da imate njegovu podršku. On ima aspekt Merkur/Saturn pa je sklon sumnji. Ako previše razmišlja, ume da bude pesimista. Kad su u pitanju začeće, trudnoća i rađanje, razum je najmanje od koristi a najvažniji su ljubav i vera, što vi sa Suncem u Ribama svakako najbolje znate. Probudite u njemu upravo to: Ljubav i Veru, neka se i on uključi i onda se nadajte najboljem i najlepšem a to je rođenje deteta. Takođe, sa Mesecom u Blizancima on je verovatno sklon nervozi, a sa pomenutim Merkur/Saturn ne bi bilo dobro za njega a i za plodnost da nervozu smiruje cigaretama.

Želim vam sve najbolje,
The Star
Edina33
09. септембар 2014. у 12.25
Ja sam rodenja navece u 19:20. Pomjesala sam vrijeme.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.