Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The Star
koprivica
10. април 2014. у 03.28
Dragi The Star,
Obracala sam vam se I ranije I Vasi odgovori su mi zaista pomagali, hvala Vam.
Zabrinuta sam za zdravlje, prije pet dana imala sam hitnu operaciju stomaka, sto je bila posljedica operaciju u novembru 13. Slomila sam nogu u sep 12, I nekako od tad sve se nešto desava.. Interesuje me kako će se dalje stvari odvijati. Rođenja sam 30/5/1958, u Bijelom Polju(C.G.), negdje u zoru-tako mama kaže, ne zna se tačno vrijeme.
Hvala Vam
Koprivica
The_Star
30. април 2014. у 18.25
Draga gospođo Koprivica,

Vraćam se sa odmora i javiću se za koji dan. Pozdravljam Vas, žao mi je zbog svega što se desilo i nadam se da ste sada bolje.

Pozdrav!
koprivica
01. мај 2014. у 03.04
Hvala The Star. Javi te se kad vam bude zgodno.
Sve najbolje
Koprivica
The_Star
03. јун 2014. у 04.24
Draga gospođo Koprivica,

Evo konačno se javljam sa priličnim zakašnjenjem, izvinjavam se. Nadam se da se uspešno oporavljate i želim vam da se što brže vratite svom poslu i svojim redovnim aktivnostima.

U decembru ove godine vaš progresivni Mesec će promeniti znak i ući će u Strelca u kome se mnogo bolje oseća nego u Škorpionu gde se nalazi još od jeseni 2012. Poboljšanje zdravstvenog stanja se već sada postepeno dešava, i to poboljšanje će biti posebno naglašeno od decembra ove godine. Od tada pa na dalje možete očekivati da ćete se osećati znatno bolje, a vaše telo će uopšteno biti manje osetljivo, posebno organi i delovi tela pod uticajem Meseca: želudac, bešika, ženski reproduktivni sistem, itd. Takođe, od tada pa na dalje ćete se biti bolje ne samo fizički nego i psihički. Bićete vedrija i optimističnija što je važan preduslov za dobro zdravlje.

Već neko vreme su aktivni aspekti Merkura koji ukazuju na napetost živaca i dosta briga. Imali ste zdravstvenih problema i svakako da vas treba razumeti ali bojim se da ste već neko vreme i previše zabrinuti. Savet je da pokušate da posmatrate stvari sa malo više optimizma i da se bavite onim što će vas opustiti. Ključ je u aspektima Merkura koji vlada razmišljanjem, informacijama i komunikacijom. Izbegavajte koliko je to moguće da dolazite u kontakt sa 'teškim' temama i nepovoljnim vestima koje sa vama nemaju direktne veze, i izbegavajte osobe iz vaše okoline koje su sklone tome da takve teme pokreću ma koliko te osobe inače bile dobronamerne prema vama. Vaš progresivni Merkur je sada u znaku Lava što znači da je najbolji način da se opustite i oraspoložite to da čitate zabavnu literaturu, gledate vedre filmove sa srećnim krajem, da idete na mesta zabave, gde ima mladih i dece, da pogledate neko sportsko nadmetanje, itd. To su sve aktivnosti koje će vam prijati i koje će pozitivno uticati na vašu vitalnost (Sunce) jer vam je i progresivno Sunce kao i Merkur u Lavu.

Budite aktivni koliko je moguće ali izbegavajte preveliko fizičko naprezanje. Aspekt Sunce-Mars deluje sada i delovaće još dobrih godinu dana. Davaće vam energiju za oporavak, ali budite umereni u fizičkim naporima. Istovremeno obe te planete su u aspektu sa Neptunom, zbog čega će vam se dešavati da se osećate iscrpljeno češće nego ranije. Čuvajte se infekcija (aspekti Neptuna), i koristite energiju Neptuna za oporavak i vraćanje snage pomoću vode: tople kupke, hidro masaža, itd.

Veliki pozdrav I sve najbolje!
koprivica
10. јун 2014. у 02.24
Puno Vam hvala i sve najbolje.
Koprivica
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.