Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The Star-s - Ljubav i posao 2014
simicart
17. март 2014. у 21.52
Zdravo The Star,
Dobio sam veoma dobru rekomendaciju od prijatelja koji te je puno pohvalio.
Nalazim se u prekretnici zivota i voleo bih da znam šta mi kažu zvezde za ovu godinu u pugledu posla i ljubavi. Naime interesuje me kako ću proćisa mojim umetnickim radovima i uspehom kao i da li ću upoznati i imati neku novu ljubav.
Rođen sam 11/03/1960 u Nisu u 2 ujutru.
Unapred puno zahvalan! Moja email adresa je
[email protected]
The_Star
26. март 2014. у 00.26
Dragane, hvala na poverenju, vrlo mi je drago za preporuku vašeg prijatelja i potrudiću se da vam odgovorim za koji dan.

Pozdrav!
The_Star
05. април 2014. у 03.31
Dragane,

Izvinjavam se, trebalo je da već kod prethodne poruke pitam za konkretnije detalje o trenutnoj situaciji po pitanjima koja vas zanimaju: posao i ljubav. Za astrologa je uvek polazna tačka za svako tumačenje da pita kakav je trenutni status. Kad budete imali vremena napišite u kratkim crtama.

U opštim crtama, može se reći da imate vrlo mnogo aspekata koji su aktivni istovremeno, i to je pokazatelj da se mnogo šta dešava bilo unutra u vama, bilo u vašem životu kroz konkretna dešavanja. Što se ljubavi tiče, privlače mi pažnju aspekti koji sada polako prolaze, i daju utisak da je jedan neprijatan period neposredno iza vas, a kulminacija je mogla biti u februaru ili martu, iako je taj nepovoljni period verovatno trajao bar nekoliko meseci. Period je bio, i još uvek jeste nepovoljan za odnose sa ženama u najširem smislu. Odnose prate hladnoća i odbojnost, nedostatak razumevanja, posesivnost, i kao posledicu mogu imati tugu i depresiju. Ako ste oženjeni onda je to u braku period jakog zahlađenja. U vezama koje nisu ozvaničene partneri se udaljuju jedno od drugog, nekada privremeno dok aspekti ne oslabe, a neki parovi se potpuno raziđu. Ako se u situaciji da niste u vezi i tražite nekoga, ovo nije bio povoljan period i bolje je sačekati. Nisu isključeni ni zdravstveni problemi kod žena. Vremenom će se situacija popraviti na nekoliko meseci a onda će u drugoj polovini 2014. godine naići još jedan sličan talas ali slabiji i kraći. Pošto se bavite umetnošću, dobra strana ovih aspekata je bila što su vam mogli dati umetnično nadahnuće i nove umetničke ideje, ako je to neka uteha.

Neki od aspekata jako zavise od tačnog vremena rođenja. Ne znam koliko vam je vreme rođenja precizno i na žalost ne mogu da se upuštam u određivanje preciznog vremena rođenja (rektifikacija), pa ću tumačiti kao da je vreme 2:00 ujutro potpuno tačno. U tom slučaju ste prošle i pretprošle godine imali aspekte Ascendenta sa Venerom i Neptunom, a oba ukazuju na potrebu za ljubavlju u kombinaciji sa sklonošću ka idealizaciji. Posledica je da se u to vreme čovek olako i nekritički emotivno veže za nekoga koga u tom trenutku nije u stanju da realno proceni. Kad aspekti prođu onda se sve realnije sagleda, i osoba koja je izgledala savršeno pretvara se u obično ljudsko biće sa vrlinama i manama, i često dolazi do razočarenja. Za osobe koje su u braku su ovakvi periodi ‘klizavi’ i obično je potrebno dosta razuma, uzdržavanja i tolerancije da se mirno prebrode. Verujem da sada bolje razumete zašto je potrebno uz postavljeno pitanje dati i par detalja o trenutnoj bračnoj/ljubavnoj situaciji. Ponavljam, ako je vreme rođenja precizno onda ste imali navedene aspekte i ovakva situacija je bila moguća. Ukoliko niste iskusili ništa slično ovome, onda je moguće da je vreme rođenja zapravo malo pre ili posle 2:00 pa se onda i period kad ovi aspekti deluju pomera unapred ili unazad. Radi objašnjenja, 4 minuta razlike u vremenu rođenja je približno 1 stepen a to znači 1 godina razlike u terminu događaja.

Što se karijere tiče, ukoliko je vreme rođenja precizno, onda imate i aspekt Plutona sa zenitom horoskopa i taj aspekt upravo kulminira sada. To znači da je već verovatno nekoliko meseci ili godinu dana u toku velika promena vašeg statusa, a to je najčešće vezano (ali ne isključivo i samo) za profesiju. Promene koje se dešavaju sa ovakvim aspektom su korenite i obično nepovratne. Konkretno, moguća je promena posla, firme ili promena profesije. U svakom slučaju, prethodno stanje se završava, a počinje nešto novo, i to novo je ili nešto ‘reciklirano’ znači nešto staro što ste nekada ranije radili pa sada to iskustvo u nekom drugom obliku primenjujete u ‘novoj’ profesiji, ili je možda u pitanju nešto što je čučalo skriveno u vama i sada dobije priliku da izađe na površinu. Inače ‘promena statusa’ može biti vezana i za promenu vlasništva nad zemljom, kao i promena bračnog statusa, što su takođe neke od mogućenosti ovog aspekta.

Promena na polju profesije je moguća i iz još nekih razloga. Venera, vladar polja karijere je promenila znak prošle godine u decembru i ušla u svoj znak Bika. Sad je ‘kod kuće’ i to je za vašu karijeru vrlo povoljno. Stvari se ne dešavaju preko noći, i verujem da se u sred prelaznog perioda koji je se naslućivao i nazirao bar godinu ili čak do 3 godine unazad. Bik je umetnički znak i to je za vas posebno dobro. Šta god da ste imali ili imate kao profesionalnu ideju ili plan, sada ima šanse da postane realnost. Dodatno, i Merkur kao vladar vašeg polja rada i zaposlenja, takođe ulazi u Bika krajem 2014. godine, i verujem da će po pitanju vaše umetničke karijere u dugom nizu godina koji je pred vama stvari biti povoljnije nego dok su Merkur a posebno Venera bili u prethodnom znaku koji za umetnički izraz nije ni blizu toliko dobar kao Bik. Kao pozadina svega provlači se i faza Meseca koja se upućuje na to da je sada vreme za akciju sa vaše strane.

Zaključak: profesionalne ideje koje vam se verovatno nalaze negde u svesti već dosta dugo, možda i nekoliko godina, sada izlaze na površinu i vi ulazite u period kada možete da pokrenete konkretnu akciju ka ostvarenju tih ideja. Što se ljubavi tiče, sačekajte prvo da polako prođe loš period koji je iza vas. Posvetite se umetnosti, poslu, hobiju, prijateljima više nego potrazi za ljubavlju bar nekoliko sledećih meseci.

Vaše pitanje je bilo prilično kratko i bez mnogo detalja tako da ne mogu da kažem nešto mnogo preciznije od ovoga, ali se nadam da ste prepoznali u kom smeru se stvari kreću i šta je od ovoga primenljivo u vašoj situaciji.

Pozdrav!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.