Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za druga
ajrona
15. март 2014. у 13.59
Rođen 18.4.1955.
Posle uspona i padova u zivotu, poceo zajednicki posao sa zenskom osobom kojoj se jako dopada. Ali ne bi da se zalece, samo zamolio da pitam Opisa šta mu zvezde predvidjaju za ovu godinu u ljubavi i poslu?
Hvala u njegovo ime
OPIS-50
(OPISIVAC)
16. март 2014. у 05.34
Zahvaljujući činjenici da ne pripadate ljudima koji se mogu pomiriti sa životom u sjeni, druga polovina 2014. godine donijet će Vam afirmaciju i ugled, pogotovo u poslovnim krugovima. Astrolozi smatraju da ne biste trebali biti sitničavi i kategorični prilikom rješavanja važnih poslovnih pitanja, a ishitreni odluke mogle bi Vam nanijeti štetu. Zbog toga, budite pažljivi i strpljivi jer će Vam to pomoći zadržati ugled, snagu i koncentraciju.
Naučite razvijati Vaše pregovaračke sposobnosti jer ćete time pomoći ponajprije sami sebi, a i vaši će suradnici to znati cijeniti. Novačani dobici i financijski izdaci u 2014. godini ovisit će ponajprije o vanjskim faktorima, nerijetko od dobre volje Vaših bliznjih ili lokalnih i državnih vlasti i državnih insitucije. Morat ćete se više potrudit zaraditi novac, a savjetujemo i razvitak strategije, odnosno donošenje preciznog gtodišnjeg financijskog plana. Tokom godine imat ćete manjih financijskih problema. Naročito u julu/srpnju, dok ćete u augustu/kolovozu 2014. igrom slučaja imat šansu izvršit kupovinu nekretnine koja bi Vam mogla razrješiti veoma važna životna pitanja. Savjet: budite oprezni s novcem
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.