Дискусије : Астрологија

 Коментар
Molim vas za natalnu KARTU 2014
petica5
12. фебруар 2014. у 23.32
Dobar dan! Rođena sam 31.08.1982 godine,u Nišu, u 1:36 noću. Molim vas ako možete bilo šta o ovoj 2014-oj godini da mi napišete . Velike promene su mi se dogodile, koje uslovljavaju nove promene,pa me jako zanima šta me očekuje, na svima poljima, posebno u vezi posla. Hvala najlepše!
OPIS-50
(OPISIVAC)
13. фебруар 2014. у 04.28
Generalna ocjena 2014. godine jest sklad i harmonija koja će Vam omogućiti olakšano realizovanje poslovnih projekata započetih u 2013. godini. Veoma je važno da u radnoj sredini iskažete spremnost i volju za timskim radom jer će Vam upravo to donijeti perspektivnu mogućnost za napredovanjem.
Osobe u ljubavnoj vezi osjetit će blagonaklnost partnera što će utjecati na povećanje senzibilnosti i emotivnosti. Tokom godine slijedi riješavanje važnih problema koji su Vas mučili u prošlosti, a kada razriješite probleme, rezultat će biti idiličnost unutar zajednice s partnerom. No, vrlo važno bi bilo da ne izgube glavu.
Vaše će se financije tokom godine postepeno poboljšavati, a postoji mogućnost da krajem godine kupite nekretninu. Nailazit ćete na otpor nekih osoba iz svoje okoline koja Vas nikako neće moći razumijeti, što bi kod Vas moglo prouzrokovati gubitak samopouzdanja. Nemojte se bojati, Vi ste realna osoba i to će Vam pomoći da hrabro zakoračite naprijed.
Tijekom godine bićete fizički aktivni što će Vam donijeti mentalnu svježinu i kreativnost koja će se manifestirati u poslovnom djelu Vašeg života. Nemojte biti sitničavi i nervozni, niti kritizirati i osuđivati okolinu, već punom snagom prionite na posao kojim ćete ostvariti planirane ciljeve.
Ova će godina u svim segmentima Vašeg života biti blago iznad prosjeka. Vaša će Vam kreativnost pomoći da se riješite problema materijalne prirode te Vam omogućiti da neke projekte privedete kraju na lakši i brži način. Što se tiče financijske strane ova će godina biti daleko stabilnija nego 2013. godina. U prvim mjesecima 2014. godine, naročito krajem februara/veljače, obratite pažnju na Vaše zdravstveno stanje. uticaj Sunca, Jupitera i Merkura pomoći da ojačate financijsko stanje, a naročito u pogledu kupovine nekretnina. Stalna primanja omogućit će Vam kupnju, a pružit će Vam se i moguća povoljnog uzimanju kredita. Povoljna financijska budućnost povezana s vjerom u partnera omogućit će Vam ugodan život tokom 2014. godine. Vodite racuna da će uticaj Plutona stvorit nerealne sumnje I strahove u Vašem životu.
Ukoliko pokažete spremnost na timski rad i budete njegovali pozitivan stav, pružiće Vam se prilika za napredovanje u poslu. Pojedini saradnici biće otvoreno na Vašoj strani što ćete Vi znati cijeniti na obostrano zadovoljstvo. Jedan bi Vam susret s utjecajnom osobom mogao omogućiti napredovanje u poslovnoj karijeri ukoliko ste zainteresirani za to.
Cijelu godinu ćete pokušavati poboljašti i ojačati Vaše financijsko stanje u čemu ćete uspjevati. U tome će Vam od velike koristi biti planetarni aspekt Sunca, Jupitera i Merkura koji u Vama bude kreativne ideje i realne planove za poboljšanje materijalnog statusa.
Vaše prijateljstvo s jednom osobom moglo pomijašati s ljubavlju. Osobito pazite na bidjenje sopstvene ljubomore, ona bi Vas mogla koštati veze s partnerom.
U 2014. godini morat ćete se potruditi kako biste dostigli zadane ciljeve. Činit će Vam se da konstantno nailazite na otpor okoline i bez problema ćete prihvaćati budući razvoj događaja. Prepreke na koje ćete nailaziti, stvorit ćete sami. Razmislite o tome! Ne bojite se gubitka. Zapamtite da onaj koji daje, obično prima mnogo više!
Uticaj planeta pružit će Vam jako veliku dozu energije, naročito u realizaciji kontruktivnih ciljeva. Početkom godine mogući su problemi sa zdravljem. Zahvaljujući utjecajima Saturna i Jupitera, ove ćete godine biti fizički aktivniji što će Vam omogućiti ležernije rješavanje poslova i situacija koje niste imali u planu. Istovremeno, slabljenje utjecaja Saturna ojaćat će Vaš metabolizam. Ipak, pojačana poslovna aktivnost mogla bi Vas učinit nervoznim, te utjecati na Vašu tolerantnost prema osobama s kojim radite i s kojim se družite.

soka76
08. октобар 2014. у 12.46
molim vas za natalnu kartu za 2015 goin .13.11.1976.u 11.30.valjevo.Hvala
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.