Дискусије : Астрологија

 Коментар
Nekretnine..
anino
10. фебруар 2014. у 02.21
Sestra i ja imamo po nekretninu, obe bismo prodale i kupile nešto novo,kad nam je povoljan period za prodaju i da li da se nadamo uspehu!? Moji podaci:29,03,1975 Bgd u 4,00 ujutru, sestra 22,01,1980 Bgd u 02 ujutru. Unapred zahvalna.
OPIS-50
(OPISIVAC)
10. фебруар 2014. у 11.20
Što se tiče stanje tokom 2014. godini, veoma je važno da se skoncentrišete na početak godine, jer biste u tom periodu mogli napraviti neoprostive greške i procjene. Probleme nećete moći upotpunosti izbjeći ali ih možete minimizirati. Naročito budite oprezni početkom jula. Najbolje bi bilo da u tom periodu ne ulazete novac i ne započinjete nikakve nove projekte.
Odnos sa osobama koje volite i s kojima se svakodnevno srećete i družite mogao bi biti poprilično pozitivan i afirmirajući, pogotovo ako prihvatite činjenicu da u Vašem užem društvu postoje osobe koje Vam žele uistinu pomoći u životu. Bez obzira što ćete se u pojedinim situacijama možda osjećati usamljeno i nezaštićeno, imajte na umu da postoje osobe kojima je stalo do Vas i koje su spremne da Vam uvijek priskoće u pomoć.
Vrlo je bitno da ćete skoro tokom cijele 2014. godinu biti u formi i da ćete imati dovoljno energije da se suprotstavite negativnim tendencijama koje će Vam donijeti planetarni aspekt. Uzgred govoreći, moguć je da će se od Vas tražiti veliki fizički napor tokom cijele godine što će od Vas iziskivati stalnu formu i spremnost na akciju.
Zahvaljujući činjenici da ne pripadate ljudima koji se mogu pomiriti sa životom u sjeni, druga polovina 2014. godine donijet će Vam afirmaciju i ugled, pogotovo u poslovnim krugovima. Smatrajte da ne biste trebali biti sitničavi i kategorični prilikom rješavanja važnih poslovnih pitanja, a ishitreni odluke mogle bi Vam nanijeti štetu. Zbog toga, budite pažljivi i strpljivi jer će Vam to pomoći zadržati ugled, snagu i koncentraciju.
Naučite razvijati Vaše pregovaračke sposobnosti jer ćete time pomoći ponajprije sami sebi, a i vaši će suradnici to znati cijeniti. Novačani dobici i financijski izdaci u 2014. godini ovisit će ponajprije o vanjskim faktorima, nerijetko od dobre volje Vaših bliznjih ili lokalnih i državnih vlasti i državnih insitucije. Morat ćete se više potrudit zaraditi novac, a savjetujemo i razvitak strategije, odnosno donošenje preciznog gtodišnjeg financijskog plana. Tokom godine imat ćete manjih financijskih problema. Naročito u julu/srpnju, dok ćete u augustu/kolovozu 2014. igrom slučaja imat šansu izvršit kupovinu nekretnine koja bi Vam mogla razrješiti veoma važna životna pitanja. Savjet: budite oprezni s novcem!
anino
11. фебруар 2014. у 02.17
Hvala na odgovoru.
soka76
08. октобар 2014. у 12.48
dali ćemo ikada kupiti stan u koji ćemo živeti.ja 13.11.1976.u 11.40 a muž 03.01.1971 u 5 ha ujutru.Hvala
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.