Дискусије : Астрологија

 Коментар
Ljubav i posao..
Bubi
25. јануар 2014. у 07.07
Mozete li mi reci za 2014-tu vezano za posao..kako mi je nebo naklonjeo?)
Takodjer ako mozete da mi kazete šta kažu zvijezde: 02.02.1971 07.50. Sarajevo i 15.07.1970 17.00h Sarajevo...
Hvala

OPIS-50
(OPISIVAC)
25. јануар 2014. у 14.52
Vi ste oboje po svom elementu vodeni, a po psiholoskom opisu flegmaticni, emotivni i topli znaci. Ništa nije slučajno i obično se desava već prilikom prvog susreta -- Vi na velikom odstojanju uzajamno registrujete jedno drugo, a zatim uzajamno emitujete one tople emotivne signale.
Ono sto je posebno zanimljivo za ovu kombinaciju je cinjenica da nema onih ruznih ili dramaticnih prekida. Odnosno, ovo je kombinacija za koju nikako ne važe loše i gorke uspomene. Uostalom, Vi posedujete čitavu paletu razlicitih osobina koje definitivno ulepsavaju Vas poslovni, prijateljski ili ljubavni odnos.
Neke od tih velicanstvenih osobina su beskrajna mastovitost, sentimentalnost, neznost i senzualnost. Ipak, ne treba živeti u ruzicastim oblacima i zbog toga nije na odmet da Rak povremeno proverava cudljivost jedne Ribe; naročito ne treba da joj dozvoli neiskrenost, neodgovornost i preterane iluzije.
Nasuprot tome, Riba obavezno mora da pokaze dovoljno razumevanja i da postuje partnerovu posesivnost i potrebu za cuvanjem materijalnih i porodicnih vrednosti. Naglasavamo da problemi u Vasem odnosu obično nastaju zbog zajednicke nesigurnosti, zatim zbog nedovoljne hrabrosti ili zbog materijalnih nesuglasica, mada svi Vasi problemi postaju nevazni i „bledunjavi” pred emotivnom inspiracijom. U tom smislu, važno je da sucuvate svoju ljubavnu sreću i svog emotivnog partnera kao svoj najveci ili najlepsi dobitak. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------
Od početka godine bi trebali da se pokrenete i razmišljate šta bi vas usrećilo na poslovnom planu i na koji način bi to uspešno obavili. Posao u kome se najbolje pronalazite, koji bi voleli da radite, bi u vama pokrenuo sposobnosti za koje niste ni bili svesni da posedujete. Sve ono što ukazuje na lepotu, talente i zadovoljstvo, sasvim vam je ostvarivo do sredine godine. Čak i odlazak u inostranstvo, bi mogao doneti interesantna rešenja za vas. Već u drugoj polovini godine, pozitivno vam se pokreće astrološko polje posla. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme velikih ostvarenja i poslovnog uspeha. Lakše se dolazi i do zaposlenja, ali i u ovom periodu inostranstvo bi moglo doneti velike pozitivne promene.
Ovu godinu započinjete sa Jupiterom u vašem astrološkom polju ljubavi. Samim tim, ova godina će biti posebna i doneti mnoga i lepa ljubavna ostvarenja. Ovaj uticaj vas podržava do avgusta. Tada vam se omogućava da upoznate svog budućeg bračnog partnera. Lakše nego inače dolazite u kontakte sa suprotnim polom. Na svoj način će biti sretne i posebne veze sa partnerom iz inostranstva, ili ljubav kreće na putovanjima. Lako bi moglo doći i do trudnoće. Pa ako tako nešto ne planirate, preporučljiva vam je zaštita. Od početka godine pa do maja, promenićete neka merila u ljubavnom životu. Više ste okrenuti ka veselim partnerima, koji znaju da prime emoceije, ali i adekvatno ih uzvrate. U ovom periodu dolazite i do konačnih odgovora u vezi bivše ljubavi. Sa malo truda i promena u vašem odnosu, mogli bi uspostaviti harmoničnu ljubav. Sasvim je omogućeno da se voljena osoba vraća iz inostranstva, a vaša ljubav nastavlja. Ljubavni san će vam biti maksimalno ostvaren, ako budete znali da izaberete adekvatnog partnera za sebe. Preko prijatelja i novog društva, lako se pokreću nove veze. Biće tu različitih dešavanja. Brzog ulaska u vezu koja će vas osvojiti, ali još brže i razočarati. Tajne ljubaavi su tu, značajno aktivirane. Neke tajne veze imaju velike mogućnosti. Pokreću se priče o ulasku u zajednički život. Dok će i trudnoća ubrzati neka venčanja. Mart, juli i avgust, govore o početku važnih veza za vas. Septembar donosi ljubav na poslu. Drugi deo godine, uglavnom ukazuje na lepe ljubavne priče, koje se pokreću kroz pružanje pomoći osobama kojima je to potrebno, ali i preko posla kojim se bavite. Ovu godinu ćete i te kako pamtiti po lepim ostvarenjima.
Bubi
26. јануар 2014. у 08.11
Dragi Opise,
moram da se izvinim na gresci koju sam napravila, jer sam pogrijesila u kucanju ,naime datum rođenja mog partnera je 15.06.1970, a ne 15.07 kao sto sam napisala.ostalo je u redu..
izvini još jednom.. da li možeš da mi kažeš o šta predstoji u nasem odnosu? Ili treba da tražio ovog raka..
mada u tekstu se omakla tebi jedna greška, napiso si da sam ja riba.. ja sam vodolija..
nadam se ponovnom odgovoru..
hvala
OPIS-50
(OPISIVAC)
26. јануар 2014. у 18.24
Kada posmatrate sa strane ovu kombinaciju, neće vam biti lako da rastumacite ko i koliko preteruje, ili, možda je ovde reč o uzajamnom obozavanju. Naravno, nemojte ni pokusati da odgonetnete ono sto Vam Blizanci nikada neće priznati, dok Vodolija neće ni obratiti paznju na Vasa pitanja.
Vasa kombinacija predstavlja spoj dve veoma slične prirode jer oboje ste po elementu vazdusni, po principu muski, a po temperamentu -- sangvinicni znaci. Vama se preporucuju najrazlicitiji oblici poslovnih odnosa i prijateljskih ili emotivnih veza. U tom smislu, nešto više obecava kombinacija muskarac Blizanci i žena Vodolija, mada može i obrnuta kombinacija -- žena Blizanci i muskarac Vodolija -- a da to ne predstavlja nekakvu bitnu razliku.
Ukoliko Vam je stalo da Vas poslovni, prijateljski ili ljubavni odnos potraje sto duže, Blizanci obavezno moraju da koriguju povrsnost, bezobzirnost i neiskrenost. Vodolija kod sebe mora da koriguje nonsalantnost i svoju prenaglasenu potrebu da bude vidjena na razlicitim mestima i da se susrece sa najrazlicitijim osobama.
Na kraju, posebno naglasavamo cinjenicu da Vas poslovni, prijateljski ili ljubavni odnos traje dovoljno dugo i da veoma retko dolazi do ozbiljnog prekida. Pri tome, obavezno sebi odgovorite na pitanje: da li bi Vas neko drugi obozavao u onoj meri koliko to čini Vas partner u znaku Blizanaca odnosno Vodolije?

nikilica
30. јануар 2014. у 06.21
moj datum je 21.05.76 u 3.15 ujutru zemun, njegov datum je 26.09.91 u 02.50 beograd. molim za tumacenje naše veze, i buducnosti, zajedno smo 4 godine. pozz
OPIS-50
(OPISIVAC)
30. јануар 2014. у 14.45
Naravno, oboje ste veoma slični i zbog toga svaki sledeći susret za Vas predstavlja veliko odusevljenje. Sustina je u tome da ste oboje po elementu vazdusni, po principu muski, a po temperamentu sangvinicni znaci.
Ukoliko Vam je stalo da Vam odnos potraje sto duže, oboje morate korigovati svoju leprsavost, nestalnost, lezernost i nekonvencionalnost. U astroloskim krugovima naročito vazi pravilo da se preporucuje kombinacija muskarac Blizanci i žena Vaga, mada, može i obrnuta kombinacija -- žena Blizanci i muskarac Vaga, a da to ipak ne predstavlja neku veliku razliku.
Uostalom, kombinacija ova dva znaka odise obostranim razumevanjem i zajednickom potrebom za veoma aktivnom ulogom u drustvenom, javnom ili „spoljasnjem” zivotu. Ova kombinacija predstavlja sjajan izbor jer svako u svom partneru prepoznaje pozitivnu inspiraciju.
Znaci, Blizanci i Vaga uzivaju „punim plucima” u onoj lepsoj i zanimljivijoj strani zivota. Na kraju naglasavamo da Vasa poslovna, prijateljska ili ljubavna veza obično dugo traje i da veoma retko dolazi do ozbiljnog prekida ili do potpunog razlaza.

nikilica
31. јануар 2014. у 07.41
hvala vam puuuunnnooooo
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.