Дискусије : Астрологија

 Коментар
Šta da ocekujem u ovoj godini
laufer
08. јануар 2014. у 21.46
na Financiskom I zdranstvenom planu...rođen 27.12.1968 I ako može za suprugu 26.02.1968 HVALA
OPIS-50
(OPISIVAC)
09. јануар 2014. у 04.32
Od samog početka ova godina kreće vrlo burno. Svi kontakti koje ćete ostvariti do marta i te kako bi povoljno uticali na vašu karijeru. S tim da u februaru dobro morate da razmislite pre nego što donesete važne poslovne odluke. Tokom ove godine, imaćete još dva perioda u kojima bi trebali biti orpezni pri odlukama i potpisivanju bitnih ugovora. To će se dešavati u junu i oktobru. Juli i oktobar vam omogućavaju promenu radnog mesta ili dobitak zaposlenja. S tim da sve ono što vam se omogućava u oktobru, morate sačekati da bi realizovali. Tada vam se ne preporučuje da ishitreno donosite odluke, sačekajte ipak novembar. U novembru ćete imati sjajnu podršku od dve uspešne osobe, koje će vam pružiti podršku za sve ono što u tom periodu budete rešavali do kraja godine.
Početkom godine bi vam mogao biti pojačan apetit. I te kako ste skloni gojenju tokom januara, februara i marta. Pored toga ste skloniji svim vidovima zadovoljstva i uživanja. Budite odmereniji kako ne bi došlo do prevelikog zamora. U svemu bi trebali imati više mere. Virusima ćete biti skloni u februaru, junu i oktobru. Od avgusta pa do kraja godine, omogućen vam je odličan oporavak, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Ako ih već ne bude bilo, radite na imunitetu. Ovo je godina kada će te biti odgovorniji prema svom organizmu, naročito od proleća pa do kraja godine. Tada ste u odličnom periodu za ostavljanje loših navika i to definitivno.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------
Od početka godine bi trebali da se pokrenete i razmišljate šta bi vas usrećilo na poslovnom planu i na koji način bi to uspešno obavili. Posao u kome se najbolje pronalazite, koji bi voleli da radite, bi u vama pokrenuo sposobnosti za koje niste ni bili svesni da posedujete. Sve ono što ukazuje na lepotu, talente i zadovoljstvo, sasvim vam je ostvarivo do sredine godine. Čak i odlazak u inostranstvo, bi mogao doneti interesantna rešenja za vas. Već u drugoj polovini godine, pozitivno vam se pokreće astrološko polje posla. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme velikih ostvarenja i poslovnog uspeha. Lakše se dolazi i do zaposlenja, ali i u ovom periodu inostranstvo bi moglo doneti velike pozitivne promene.
U ovu godinu ulazite sa jakom željom da uživate u svim ovozemaljskim čarima. Sve je to u skladu sa vama, samo imajte mere. Svako preterivanje, naročito u porocima, doneće potpunu promenu u vašem životu i to vrtoglavom brzinom. Zato u momentima uživanja i lagodnog žviota idite samo do granice do koje možete da vladate sobom i situacijom. Druga polovina godine vam je inače naklonjenija za zdravlje. Do kraja godine vam je omogućeno da svoj život i zdravlje dovedete u željeni red. Tada vam je omogućeno da sve zdravstvene tegobe koje vam već traju, regulišete i dođete do oporavka. Cele godine bi trebali izuzetno dobro da se osećate, ako budete u svemu imali mere.
laufer
12. јануар 2014. у 08.39
hvala
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.