Дискусије : Астрологија

 Коментар
Šta me ocekuje ove godine
laprima
(trgovac)
03. јануар 2014. у 12.09
Postovani Opise,
Interesujeme šta me ocekuje ove Godine na Finasiskom i Zdravstvenom stanju.Rođen sam 21.04.1963

Moja Gospodja je Rođena 19.01.1969,pa me interesuje šta i nju ocekuje.
Pozdrav
OPIS-50
(OPISIVAC)
03. јануар 2014. у 17.12
Ova godina će obeležiti bitne promene na poslovnom planu. Na jedan drugačiji način sagledavate svoju karijeru i spremni ste na sve vidove kompromisa, koji bi vam omogućili ostvarenje bitnih poslovnih planova. Do avgusta ćete praviti razno razne eksperimente, menjati ideje, poslove i poslovne partnere. Od marta do kraja maja, mogli bi da se aktivirate i kroz neke poslovne aktivnosti, koje su vam u prošlim vremenima donosile dobru zaradu. Tu je omogućena i obnova kontakta sa starim saradnicima, gde bi započeli saradnju. Odlučnost i upornost će vas pratiti tokom novembra. Da bi decembar doneo mnogo više radosti kroz uspeh koji postižete. Ova godina vam je naklonjena za dobitak zaposlenja, sve vrste promena, kao i partnerske poslovne odnose.
Zdravlje: Do kraja jula bi trebali mnogo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Sve ono što osećate da vas negde muči, trebali bi da prekontrolišete. Ne brinite se. Ovo nisu nikakvi signali koji bi mogli doneti većih zdravstvenih problema, već je jednostavno došlo vreme da se više brinete o svom zdravlju i da značajno poboljšate stanje vašeg organizma, vratite energiju koju ste nekada imali. Sve sportske aktivnosti su takođe preporučljive, što više boravka na otvorenom prostoru i u prirodi, izuzetno će vam prijati. I svoju liniju dovedite u red, ako niste zadovoljni. U avgustu vam je osetljiv stomak. Septembar i oktobar vam vraćaju jaku energiju i stabilnost. Do kraja godine radite na imunitetu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -------------------------------
. Svi kontakti koje ćete ostvariti do marta i te kako bi povoljno uticali na vašu karijeru. S tim da u februaru dobro morate da razmislite pre nego što donesete važne poslovne odluke. Tokom ove godine, imaćete još dva perioda u kojima bi trebali biti orpezni pri odlukama i potpisivanju bitnih ugovora. To će se dešavati u junu i oktobru. Juli i oktobar vam omogućavaju promenu radnog mesta ili dobitak zaposlenja. S tim da sve ono što vam se omogućava u oktobru, morate sačekati da bi realizovali. Tada vam se ne preporučuje da ishitreno donosite odluke, sačekajte ipak novembar. U novembru ćete imati sjajnu podršku od dve uspešne osobe, koje će vam pružiti podršku za sve ono što u tom periodu budete rešavali do kraja godine.
Zdravlje: Početkom godine bi vam mogao biti pojačan apetit. I te kako ste skloni gojenju tokom januara, februara i marta. Pored toga ste skloniji svim vidovima zadovoljstva i uživanja. Budite odmereniji kako ne bi došlo do prevelikog zamora. U svemu bi trebali imati više mere. Virusima ćete biti skloni u februaru, junu i oktobru. Od avgusta pa do kraja godine, omogućen vam je odličan oporavak, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Ako ih već ne bude bilo, radite na imunitetu. Ovo je godina kada će te biti odgovorniji prema svom organizmu, naročito od proleća pa do kraja godine. Tada ste u odličnom periodu za ostavljanje loših navika i to definitivno.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.