Дискусије : Астрологија

 Коментар
Opis
MalaHeroina
(doktor)
03. јануар 2014. у 08.24
7.7.1983 u 15:15
9.15.1980 u 12:15

Ima li nas na „karti” (ljubavi :))?

Hvala puno!
OPIS-50
(OPISIVAC)
03. јануар 2014. у 10.33
Naglasavamo da je ovo kombinacija u kojoj Rak ima ulogu velikog „emotivca”, odnosno, Rak je taj koji podstice emotivnu toplinu, neznost, zahvalnost i senzibilitet.
Sa druge strane, Devica ima ulogu da svojim prakticnim i racionalnim duhom stvara uslove koji su neophodni za zajednicki zivot. Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i neki problemi koji otezavaju Vas ljubavni odnos i oni nastaju onog trenutka kada osoba u znaku Raka „izgubi kompas” i na takav način podstice psiholosku ili emotivnu dramu; Rak svom partneru predstavlja olicenje nesigurnosti i „hiperemotivca”.
Nasuprot tome, Devica ume da bude preterano uzdrzana, preterano stroga i neumoljiva. Posebno naglasavamo da Rak kod svog partnera ne može da podnese emotivnu hladnocu, a Devica postaje neumorna u kaznjavanju partnera i nema milosti za njegove emotivne patnje.
Nije teško zakljuciti da u ovakvim odnosima Rak postaje žrtva, a Devica postaje veoma nemilosrdna i sadista. Na kraju, možda je najvaznija cinjenica da Vas odnos obecava kontinuitet i da retko dolazi do prekida u Vase poslovne, prijateljske ili ljubavne veze.

MalaHeroina
(doktor)
08. јануар 2014. у 08.18
Ne znam da li su sve Device/Rakovi ovakvi, ali ovaj opis je kopija nas. Nas dvoje smo bas ovakvi!

Hvala puno!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.