Дискусије : Астрологија

 Коментар
Ponovi mi Opisu
aannna
(nastavnica)
30. децембар 2013. у 23.41
I on vaga u podnaku device,a ona device dupla,,,hm,,šta li će biti snjima
OPIS-50
(OPISIVAC)
31. децембар 2013. у 05.10
U smislu, ponovo je reč o dve veoma razlicite prirode i zbog toga prvenstveno treba insistirati na nekim poslovnim odnosima, zatim na prijateljskim i, tek na kraju, na ljubavnoj vezi. U tom smislu, nešto više obecava kombinacija izmedu žene Vage i muskarca Device, mada može i obrnuta kombinacija -- žena Devica i muskarac Vaga, ali obično taj odnos ne traje dugo.
Naglasavamo osobine koje mogu da ulepsaju i uvelicaju Vas zajednicki odnos: dobronamernost, postenje, korektnost i potreba za ocuvanjem materijalnih i duhovnih vrednosti. Svakako treba imati na umu da je Devica ta koja donosi realne planove i ocekuje zajednicki zivot, ali, istovremeno ona neprekidno budnim okom prati sve što se desava sa njenim leprsavim partnerom.
Sa druge strane, Vaga je ta koja unosi ogromnu kolicinu emocija, radost, komfor i optimizam u zajednicki zivot. Podsecamo da postoje i velki problemi koji otezavaju Vas zajednicki odnos, a oni naročito dolaze do izrazaja kada Devica preteruje u svojoj sitnicavosti i u kaznjavanju. Zatim, ona je sklona preteranom moralisanju, tako da u ocima svog partnera deluje kao uskogruda, depresivna, monotona i emotivno uzdrzana osoba.
Svakako da i Vaga ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a naročito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.