Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Opisa
anitsirk
(visions)
30. децембар 2013. у 21.39
Dragi Opise,

Mozete li mi reci šta mogu da ocekujem tokom 2014 godine u periodu od Januara do Decembra po pitanju posla, ljubavi i putovanja.

19.10.1981

Hvala unapred!
OPIS-50
(OPISIVAC)
31. децембар 2013. у 15.31
Glavna tema interesovanja će vam biti novac i svi vidovi trajnih materijalnih dobara. Ta odlučnost ka sticanju je pokrenuta konkretnim ciljevima, da li kupujete kuću, stan, ulažete u budućnost ili želite da sve što možete ostavite na štednju. Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena za napredovanje u karijeri, prelazak u drugu i bolju firmu, dobitak dugo željenog posla, ako niste zaposleni. Ali tu je i mogućnost odlaska u inostranstvo, gde idete posla radi. Dok druga polovina godine donosi prve povoljne rezultate, svega onoga na čemu ste radili u prethodnom periodu. Tada dolazite i do novih poznanstava sa uticajnim osobama, kao i sa strancima. Ova godina govori o poslovnom uspehu kao i sticanju značajnije finansijske stabilnosti.
pa i pri izboru novog partnera, neophodno je da više verujete u sebe. Radite na svom samopuzdanju, ako želite da vam ova godina donese lepa ljubavna ostvarenja. Naročito bi bračni partneri morali imati više sluha za suprotnu stranu i nađu prilagodljiva rešenja za sve ono što kvari njihov odnos. Dobro bi bilo, kada bi uspeli smirenost i pozitivnu pokretačku snagu koju imate u pogledu vaše karijere i novčanih ostvarenja, da na neki način prenesete i u emotivne odnose. Od vaše odlučnosti i želje za promenama u odnosima, tokom januara i dobrim delom februara, mogli bi vratiti harmoniju u vaše odnose, ali i ostvariti uspešno pomirenje sa već bivšim partnerom. Partner vam neće lako poverovati, zato ne odustajte i idite ka svom cilju dokazujući se. Novi početak je pred vama i to sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama, a već ste je jednom odbili. U februaru bi lako mogli ući u vezu sa zauzetom osobom, koja se bavi neobičnim zanimanjem ili je sama po sebi neuobičajena. Drugom polovinom februara i tokom marta, je pravo vreme za novi početak. Sve vam lakše ide nego inače. U aprilu će biti aktuelne ljubavi preko posla, da bi maj omogućio mnogim pripadnicima ovog sazvežđa da uđu u brak, ili tako nešto planiraju. Juli i avgust će obeležiti izuzetno sretne ljubavi. A samo leto vam nudi više druženja, kao i ljubavi. Septembar i oktobar će takođe biti vrlo uspešni. S tim da ćete najbolji kontakt ostvariti sa stabilnim i tradicionalnim partnerom. U novembru će biti mnogo ljubomore, ali i naglih ulazaka u strastvenu vezu. U decembru će mnogi uživati u skladnoj ljubavi. Nešto novo i lepo dolazi preko inostranstva.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.