Дискусије : Астрологија

 Коментар
Sto mi kažu
aannna
(nastavnica)
21. новембар 2013. у 01.57
Djevica I u znaku I podznaku,,sto mi kažu zvijezde u iducoj godini2014toj,,Hvala unaprijed
aannna
(nastavnica)
22. новембар 2013. у 01.29
Kako s ene javlaj OPis
OPIS-50
(OPISIVAC)
22. новембар 2013. у 05.51
2014. će biti godina za pamćenje! Prilike će učiniti socijalnu promociju i uspeh u karijeri mnogo lakšim. Možete dobiti ugled, slavu, prestiž.

Veze, odnosi i seksualnost će takođe biti dominantna tema u 2014., ali će ipak ostati više u diskretnom domenu.

Što se tiče novca, Saturnov odlazak iz Vage (u oktobru prethodne godine) će eliminisati prošlogodišnje nevolje izazvane odlaganjima, preprekama, ograničenjima. Zaradićete novac mnogo lakše i imaćete više slobode kada sa njim upravljate. Rizici i spekulacije se ne preporučuju u ovoj godini, dok rashodi za društvene događaje, zabavu, zadovoljstva, ljubav, prijatelje i decu moraju da se kontrolišu. Počevši od novembra, pa naredna četiri meseca, morate biti veoma oprezni!!!

Saturnov prelazak u Škorpiju će biti značajan na nivou znanja, intelekta i komunikacije. U naredne tri godine može se uočiti mnogo zrelije razmišljanje, smisao za planiranje i strategiju, viši interesi u ozbiljnim stvarima, strožija disciplina, što zahteva više vremena i strpljenja.

To je pravo vreme da se proučava filozofija, uči neki težak strani jezik, interesuje za istoriju, arheologiju ili druge predmete povezane sa prošlim vremenom, ili da se piše neka složena, dugoročna studija.

Komunikacija može biti otežana i mogu se pojaviti periodi pesimizma. Proučavanje nekih strategija za komunikaciju i saznanja iz psihologije mogla bi biti korisna. Saturnovi uticaju mogu se manifestovati na kompleksan način u oktobru i novembru.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.