Дискусије : Астрологија

 Коментар
Kako
biserplavi
(dizajner)
24. октобар 2013. у 03.33
rođen 29.08.1990 16.00 casova kursumlija šta predstoji za posao i zdravlje
OPIS-50
(OPISIVAC)
24. октобар 2013. у 15.54
Za vas će posao ponajprije predstavljati sredstvo za stjecanje imovine i održavanje egzistencije. Trudit ćete se ne vezati se odviše s poslovnim suradnicima i ne ulaziti u sukob s nadređenima, no zvijezde vam spremaju drukčiju priču. Bit ćete slabi na suradnike s kojima imate nešto zajedničko, posebno radi li se o nekom prijatelju iz djetinjstva ili rođaku. Vodit ćete računa o udaljenosti od svog mjesta stanovanja, o odnosima između bliskih suradnika, mogućnosti napredovanja i sl.
Moguće je da vas poslovna karijera odvede u neki drugi grad. U tom slučaju trebat će vam mnogo vremena da se priviknete i adaptirate. Imat ćete tendenciju ukopavanja na jednom mjestu; bit će vam važno da se u svojoj radnoj sredini osjećate kao kod kuće, a ako ste privatni poduzetnik, u svojoj ćete tvrtki znati i prespavati. Svaka promjena zahtijevat će fleksibilnost koja će vama, premda ste promjenjivi znak, u idućim mjesecima počesto nedostajati.
Određeni zastoj u karijeri očekuje vas u ljetnim mjesecima, srpnju/julu i kolovozu/avgusu, no početak nove radne sezoneLJUBAV, STokom prvih šest mjeseci neharmoničan tranzit planete Jupiter kao negativnu točku istaknut će vašu jetru, a moguće je i da vam se poremeti hormonalna ravnoteža, cirkulacija i krvni pritisak. Probavne tegobe i žučni kamenci zahtijevat će ne samo liječničku intervenciju, već i drukčiji režim prehrane.
Kako mjeseci 2013. budu prolazili, bit će izraženiji vaš sportski duh i briga za zdravlje. Vodit ćete računa o izgledu i formi, brojiti kalorije i čitati sitna slova na artiklima nastojeći izbjeći one s velikim brojem aditiva. Svoje štetne navike, a naročito pušenje ili uzivanje u dobroj kapljici, doživljavat ćete kao veliki teret kojeg se trebate što prije riješiti. Ne budete li imali potrebnu snagu volje i odlučno reći „ne”, poslužit ćete se svim mogućim sredstvima za odvikavanje, a prije svega čestim izletima ili šetnjama na čistom zraku. Sto više budete u zraku i prirodi, to će potreba za nikotinom ili kapljicom biti manja. Ljeto i druga polovina 2013. godine donose vam ugodne promjene i više vedrijeg raspoloženja.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.