Дискусије : Астрологија

 Коментар
Spremna da platim dobrog astrologa kako ga naći??
ana_blond
(med.sestra)
24. август 2013. у 11.07
Spremna sam da platim dobrog astrologa..ili nekog ko zaista zna da mi kaže vise...

rođena sam 13.01.1984 Knin Hrvatska u 08:40
a moj decko 14.03.1977 Kragujevac Srbija oko 14:00

da li ima buducnosti...on se sad nalazi u jako teskoj situaciji ima li izlaza... ko želi da mi pomogne nešto kratko napise ili mi kaže cenu i kontaktira me na e mail [email protected]

hvala svima unapred
OPIS-50
(OPISIVAC)
24. август 2013. у 17.49
Ukoliko Vam je stalo da Vasa veza potraje sto duže, Jarac obavezno mora da koriguje sve one osobine koje njegova partnerka dozivljava kao preteranu tvrdoglavost ili nedostatak razumevanja, emotivne topline i saosecanja. Za uzvrat, Ribe moraju da shvate da njihov partner ocekuje usvajanje odredjenih lekcija o disciplini, pojacanoj emotivnoj kontroli i o organizovanom nacinu zivota. Pri tome, Riba moraju da koriguju svoju zanesenost, neiskrenost, stidljivost i, naročito, svoju povodljivost.
Na kraju, naglasavamo da kombinacija ova dva znaka obecava zajednicko razumevanje i ogromno postovanje i pozrtvovanje u tradicionalnim porodicnim i bracnim aspektima. U tom smislu, potpuno je razumljivo sto Vas odnos traje dovoljno dugo i sto postoje samo teorijske mogućnosti za prekid Vase prijateljske, odnosno ljubavne veze.

ana_blond
(med.sestra)
24. август 2013. у 18.37
Da li radite natalne karte i mozete li mi se javiti na e mailda se dogovorimo.
OPIS-50
(OPISIVAC)
25. август 2013. у 04.26
Godina u kojoj vam smjernice dirigira izazovni Jupiter teško se može nazvati skladnom. Iako Vam se to neće nikako svidjeti bit ćete prisiljeni na odricanja koja su neophodna kako biste postigli profesionalni uspjeh i kvalitetniji privatni život. No, upravo u takvom astralnom okruženju te uz potiho savezništvo i pomoć upornog Saturna, možete puno toga uspješno napraviti, promijeniti ili popraviti. Mnogi će se od vas tokom 2013. godine osjećat sigurnijima i čvršćima, jer će im proživljena iskustva iz predhodnih godina ispisati ne samo pokoju novu boru, nego će ih i naoružati snagom i kreativnošću za koje nisu ni slutili da ih mogu imati. Nailazit će na poteškoće oko usklađivanja privatnog života i profesionalne karijere, vaših potreba i želja roditelja, no veselit će vas neupitna podrška prijatelja i nekih bliskih osoba koje ste upoznali posljednjih godina..
Vaša će vas ambicija i potreba za novim iskustvima tjerati u rizične poslovne pothvate i neizvjesne ljubavne veze, pri čemu će vam pomoć prijatelja, kolega i bliskih osoba biti više nego dragocjena. Gubitak nekog od njih izmaknut će vam na trenutak tlo pod nogama, no motivacije i energije neće vam nedostajati tokom godine.
U drugoj polovini 2013. godine vaša će se intuicija sukobljavati s hladnim glasom razuma, a i onda kad vam bude najljepše, opterećivat ćete se mračnim slutnjama. ...
Od ljeta će vam rasti troškovi vezani uz obitelj i stanovanje. Započnete li s gradnjom kuće ili vikendice, sve će se odvijati sporije nego što ste očekivali i uz više sredstava nego što ste ih planirali odvojiti. S najviše problema susretat će se oni koji će se odlučiti nadograditi obiteljsku kuću jer će im troškovi porasti zbog sukoba s članovima obitelji i uskraćivanja obećane pomoći.
Druga polovina 2013. godine rezervirana je i za partnerske i ortačke odnose, potpisivanje novih ugovora i raskidanje starih, putovanja u inozemstvo i potragu za novim zainteresiranim investitorima. Neke će se stvari mnogo sporije odvijati, a ne budete li oprezni i štedljivi, vaš će poslovni i financijski ugled naglo opasti. Pazite s kim i što potpisujete, naročito kad su u pitanju dugoročni ugovori i hipotekarni krediti.
U okolini nećete prolaziti nezapaženo, dosta ćete se i truditi oko svog izgleda i nastupa, a kad odlučite nekoga šarmirati, neće vam biti problem glumiti i nešto što niste. No, kad budete sa osobom zbog koje vam srce ubrzano kuca, nećete davati lažna obećanja, samo ćete se pretvarati da ste manje zagrijani nego što jeste.
U drugoj polovini godine vaš će prag tolerancije biti jako nizak, a kao takvi svom ćete izabraniku dati dobar povod da vam okrene leđa. Česte svađe, pa čak i pred djecom, za vas će biti samo odraz trenutačnog (ne)raspoloženja i dobar ventil za svakodnevne stresove. No, bilo bi dobro da promislite kako je drugoj strani i kako ona sve to doživljava. Ako ste u većini slučajevi vi oni koji će prvi povisiti glas, zapitajte se što je u pozadini svega i koliko je drugima to podnošljivo. Emocije koje osjećate prema svom bračnom drugu bit će podložne promjenama i to će biti razlog vašeg tinjajućeg nezadovoljstva, a vaša eventualna nevjera samo bi još više mogla pogoršati stvar.
Oni koji nisu sigurni u svoju ljubav i koji još uvijek sumnjaju u partnerove namjere, ti nće izdržati sve što zajednički život traži od njih. Ako se tokom ljeta suočite s ozbiljnim poteškoćama u braku, sve ćete više biti uvjereni da je takav odnos najbolje prekinuti. Kako je za vas izuzetno teško živjeti s nekim koga ne volite, napravit ćete sve da takvo stanje prekinete.
Krajem godine uvjerit ćete se da ste dobro postupili; ako ste se razveli ili prekinuli vezu, upoznat ćete nekoga tko će dati novi smisao vašem životu i tko će vam pokazati pravo značenje riječi „ljubav”. Isto tako, ako sto ostali sa starim partnerom, spoznat ćete da su sva prethodna iskušenja ojačala vaš odnos, koji pšostao znatno iskreniji i snažniji.
U prvoj polovini 2013. godine zdravlje će vas dosta dobro služiti, a ako se i razbolite, brzo ćete se izliječiti prirodnim lijekovima i snagom vlastitog organizma. Nakon lipnja/juna imunitet će vam početi opadati. Neharmoničan tranzit planete Jupitera kao žarište zdravstvenih tegoba ističe probavni sustav, naročito žuč, te kožu, bubrege i mokraćni mjehur ili mogući problemi sa kostima.
Ne odgađajte pregled koji će vam omogućiti tačnu medicinsku dijagnozu, a niti operativni zahvat ukoliko vam ga liječnik savjetuje. Osjetljive će vam biti i kosti, naročito kukovi, zglobovi i koljena, a pojačana je i sklonost reumi i išijasu. Većinom će vam nedostajati duhovne i vitalne energije i nećete imati volje za nekom aktivnijom tjelovježbom. U slobodno vrijeme najradije ćete se izležavati osim u studenom/novembru kada ćete biti zaokupljeni novim poslovnim projektima.

ana_blond
(med.sestra)
25. август 2013. у 05.53
Joj hvala vam..zar vi to tako besplatno,,stvarno mi je neugodno...a jel to za mene horoskop...???decko je u zatvoru pa ne verujem da ima dobre aspekte planeta čim je tamo :-( hvala vam.Ne znam šta bih vam rekla i koliko sam vam zahvalna
skyraser
06. септембар 2013. у 09.47
Ana

javi se na

pados63 (at) gmail.com

dacu ti broj telefona, i sve proverenog astrologa koji se nalazi u bgd.u...

Sky
fascikla
11. септембар 2013. у 04.29
nije ti dobra mejl adresa..pokusavam da ti posaljem mejl al ništa
skyraser
11. септембар 2013. у 09.59
ako ne izbrisu

[email protected]

sky
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.