Дискусије : Астрологија

 Коментар
Šta se događa?
Rade955
15. август 2013. у 06.45

Moj živor je pakao već par godina. Ako kažem, došao sam do dna mislim da sam još u plitkom. Ja sam realno duboko duboko ispod svakog baždara.
Rođen sam 19.07.1955. i celi život mi je prošao kao košmar. Više ne mogu da se nosim sa svim , imali gde kakve pomoći.
Hvala
OPIS-50
(OPISIVAC)
15. август 2013. у 13.34
Ova godina vam neće doneti mnogo zabave,a ni vi necete biti u toj prici. Imacete osecaj da ne mozete da se izrazite do kraja. Slusajte vasu intuiciju, ona će vam uvek jasno dati odgovore, kao i snovi koje mozete da imate. Ovo je godina kada svoju snagu treba da usmerite ka karijeri, da budete hrabri i odlucni za odredjene promene koje će nastupati. Nemojte se previse zatvarati i izolovati od prijatelja, čak i ako budete imali potrebu za samocom i mirom, ne uvlacite se mnogo u svoju kucicu. Od 26. juna kad Jupiter ulazi u vas znak i znak svoje egzaltacije, vraca vam se optimizam, ali i srećne okolnosti. Pošto je ovo za vas godina kada mozete da ocekujete vracanje na neke stare emotivne price, ali i analiziranje postojecih emotivnih odnosa…za vas bih ovaj period nazvala po filmu „The way we were” .
Sve vas po malo nervira, posebno odnos sa nadredjenima. Pocetak aprila vam donosi dugo ocekivane promene. To je period koji je preloman za vasu dalju karijeru. Ako želite da sacuvate posao, tada izbegavajte sukobe sa nadredjenima, kao i ostalim autoritetima. Iznenadne promene neće na vas delovati loše, znam da su promene neprijatne ponekad, ali verujte da će za vas biti dobre. Ako ne radite to je dobar period da pocnete da radite.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.