Дискусије : Астрологија

 Коментар
Molim za odgovor
frutolino
(sta te briga)
23. јун 2013. у 13.49
Rođena sam feb. 1 1971 u Despotovcu .Živim sa porodicom van Srbije.Interesuje me dali će mo se u buducih 2do 3 godine preseliti u jednu od evropskih zemalja.Šta nam kažu zvezde?
OPIS-50
(OPISIVAC)
23. јун 2013. у 15.23
Smjernice dirigira izazovni Jupiter teško se može nazvati skladnom. Iako Vam se to neće nikako svidjeti bit ćete prisiljeni na odricanja koja su neophodna kako biste postigli profesionalni uspjeh i kvalitetniji privatni život. No, upravo u takvom astralnom okruženju te uz potiho savezništvo i pomoć upornog Saturna, možete puno toga uspješno napraviti, promijeniti ili popraviti. Mnogi će se od vas tokom 2013. godine osjećat sigurnijima i čvršćima, jer će im proživljena iskustva iz predhodnih godina ispisati ne samo pokoju novu boru, nego će ih i naoružati snagom i kreativnošću za koje nisu ni slutili da ih mogu imati. Nailazit će na poteškoće oko usklađivanja privatnog života i profesionalne karijere, vaših potreba i želja roditelja, no veselit će vas neupitna podrška prijatelja i nekih bliskih osoba koje ste upoznali posljednjih godina..
Vaša će vas ambicija i potreba za novim iskustvima tjerati u rizične poslovne pothvate i neizvjesne ljubavne veze, pri čemu će vam pomoć prijatelja, kolega i bliskih osoba biti više nego dragocjena. Gubitak nekog od njih izmaknut će vam na trenutak tlo pod nogama, no motivacije i energije neće vam nedostajati tokom godine.
U drugoj polovini 2013. godine vaša će se intuicija sukobljavati s hladnim glasom razuma, a i onda kad vam bude najljepše, opterećivat ćete se mračnim slutnjama. U svemu ćete tražiti neki skriveni smisao i malo će biti onih kojima ćete potpuno vjerovati.
Od ljeta će vam rasti troškovi vezani uz obitelj i stanovanje. Započnete li s gradnjom kuće ili vikendice, sve će se odvijati sporije nego što ste očekivali i uz više sredstava nego što ste ih planirali odvojiti. S najviše problema susretat će se oni koji će se odlučiti nadograditi obiteljsku kuću jer će im troškovi porasti zbog sukoba s članovima obitelji i uskraćivanja obećane pomoći.
Druga polovina 2013. godine rezervirana je i za partnerske i ortačke odnose, potpisivanje novih ugovora i raskidanje starih, putovanja u inozemstvo i potragu za novim zainteresiranim investitorima. Neke će se stvari mnogo sporije odvijati, a ne budete li oprezni i štedljivi, vaš će poslovni i financijski ugled naglo opasti. Pazite s kim i što potpisujete, naročito kad su u pitanju dugoročni ugovori i hipotekarni krediti. Opovratku dobro razmislite i te kako dobro.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.