Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The Star
D1000
28. мај 2013. у 00.22
Zamolio bih vas ako bi mi nešto mogli reci u vezi ljubavnog zivota, i posla?

Datum Rođenja: 28 Februar 1987 ujutru Visoko (Bosna I Hercegovina)

Hvala
The_Star
06. јул 2013. у 22.07
Dragi D1000,

Natalna karta ukazuje na to kakve su mogućnosti osobi date, a progresije, tranziti, direkcije ukazuju periode u životu kad se otvaraju prilike za ostvarenje mogućnosti iz natalne karte. Ono što ne može precizno da se kaže je u kolikoj meri će se mogućnosti ostvariti jer to u velikoj meri zavisi od osobe.

Mogućnosti za lep ljubavni život imate jer su vam planeta ljubavi Venera I planeta koja je u vašem horoskopu vrlo jaka (Jupiter) u lepom uzajamnom aspektu. Taj aspect jeste lep I verujem da Vam je I do sada doneo dosta mogućnosti za lepa poznanstva, što je karakteristično za aspect 60°. Ono što je možda problem je pasivnost sa Vaše strane, pa je moguće da su mnoge takve prilike ostale samo prilike. U Vašoj karti je znak Ribe dosta naglašen a za taj znak se često vezuje pasivnost i povučenost. Venera je u znaku Jarca i osobe sa tim položajem trebaju više vremena nego drugi da u ljubavnom životu sazreju i dočekaju pravu ljubav. Venera u Jarcu je kao voće koje kasno zri. Uopšteno, savet je da budete slobodniji, aktivniji, manje stidljivi i manje ozbiljni. Ozbiljnost je još jedna osobina svake planete koja se nađe u znaku Jarca. Dozvolite sebi da se bez straha upustite u flert, bez opterećivanja da li iz tog flerta može da se rodi i nešto veće i ozbiljnije. Sa aspektom Venera-Jupiter tip devojaka koji Vam odgovara (i kojima ćete se Vi dopasti) su obrazovane i/ili devojke iz daleka a ne iz Vašeg bližeg okruženja. Sa naglašenim znakom Ribe i sa aspektom Mars-Neptun, Vaša karta treba da bude sentiment, mistika, malo reči a više misterije.

Što se termina tiče, bez tačno vremena rođenja predviđanja nisu sasvim precizna, ali srećom neke stvari se mogu reći čak i kad je vreme rođenja približno tačno. Sledeće godine Jupiter i Venera u direkcijama dolaze u aspekt, i pošto je to ponavljanje aspekta koji postoji u natalnoj karti, postoje velike šanse da se taj potencijal iz natalne karte realizuje u Vašem životu. Aspekt je tačan u proleće (mart) sledeće godine ali računajte da deluje okvirno godinu dana pre i posle. Ponavljam, potrebna je i Vaša inicijativa a ne pasivnost. Jupter je ušao u znak Raka što je 5. znak od Vašeg Sunca, pa u nedostatku preciznog vremena rođenja uzimamo kao 5. polje koje je uvek bitno za ljubav. To povećava šanse ili bolje rečeno donosi prilike. I u tranzitu će Jupiter doći u kontakt sa Venerom početkom sledećeg leta i to će biti period kad imate kontakt te dve planete i direkcijama i u tranzitu, a pošto su već u aspektu i natalno, to je i najjači pokazatelj za povoljne okolnosti u ljubavi, baš u tom periodu. Podsećam, aspekti deluju i sada prema tome ne čekajte! Ako studirate, obratite pažnju na koleginice iz daleka, ako ste zaposleni može biti interesantna i osoba sa kojom radite u istoj firmi (Venera u Jarcu). Šanse da upoznate nekoga su veće na putovanju, pa ako volite da putujete, iskoristite period do kraja ove godine i najveći deo sledeće.

Posle toga, u leto 2015. u Vašem progresivnom horoskopu Venera prelazi u sledeći znak, iz Vodolije u Ribe i tu će ostati dugi niz godina. Taj prelazak ne mora pod obavezno da odmah donese neki konkretan događaj na polju ljubavi ali ćete od tog trenutka pa na dalje biti pristupačniji drugima a i Vi sami ćete biti zaneseniji i zaljubljiviji, što sve stvara pogodno tlo za dešavanja na polju ljubavi.

Što se posla tiče, niste pomenuli šta ste po obrazovanju ali ima naznaka da Vas prilači po nečemu nesvakidašnja profesija. Bilo da je u pitanju neobična firma ili neobičan posao. Čak i ako imate obrazovanje u oblasti koje su vrlo poznate i raširene, moguće da će Vam se ukazivati prilike za zaposlenje u neobičnim okolnostima, prosto jer Vas tako nešto privlači. Moguć je rad u stranim firmama ili u inostranstvu. Status Vaše karijere će verovatno vise puta prlaziti kroz periode aktivnosti i ugovora na duže staze, isprepletan sa prekidima i periodima bez posla.

Upravo ove godine imate fenomenalan progresivni aspekt Sunce-Jupiter, i pošto nema preciznog vremena rođenja onda se ovaj aspekt ne može 100% vezati za profesiju ali ima dobrih naznaka da će se i tu odraziti, pa se nemojte iznenaditi ako Vam se ove godine ukaže sjajna prilika za posao. Aspekt deluje već sigurno nekoliko meseci ili čak i godinu dana, pa je moguće da ste takvu priliku već imali tokom prethodnog perioda.

Pozdrav!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.