Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The_Star
stella-22
23. мај 2013. у 13.05
Veoma mi se dopada način na koji odgovarate ljudima i kako tumacite horoskop. Toplo se nadam da ćete i za mene naći malo vremena.
Radi se o mojoj cerci( 14.12.88-Zenica u 10h i 20 min) Znam da je
Strelac/Vodolija. Kada se vidi datum i mjesto-oblast rođenja, jasno je da je odrastanje u toku rata 91-95 na tim prostorima mnogima uskratilo djetinjstvo i uticalo na dalji zivot. Iako je zavrsila studije i radi, (ne svoj posao, nego da bi se dalje skolovala i pomgla i meni i sebi)ja kao majka nisam zadovoljna, a nije mislim ni ona kvalitetom svog zivota.Previse obaveza i ozbiljnosti, malo ljubavi, pravih prijatelja, i neke lakoce i opustenosti koja mlade krasi i treba im. Ne znam kada se desio taj neki psiholoski preokret- kao da je „pokradena”nakon puberteta, u zdnjih 5,6 godina.Sve je u duhovnom smislu stalo. Negde početkom ove godine se sama odlucila na veliki poduhvat da sakupi novac,potrebne ocjene i ostalo, kako bi iduce godine mogla da u Usa, vjerovatno u Njujorku, na Kolumbiji pocne nešto sasvim novo.Nadala se i brzoj realizaciji, ali je na neke rokove zakasnila. Nije se pokolebala, želi da proba i da iskusi. Ja je od srca podržavam. Sem toga joj ne mogu mnogo pomoći. Eto, veliko pitanje je kakve su joj sanse da u tome i uspije, da ode i nadje neke nove ljude, prostor i zivot koji joj vise odgovara...? Mnogo hvala unapred.
The_Star
12. јун 2013. у 14.10
Draga Stella-22,

Recite mi gde sada živite? Pretpostavljam da niste u Zenici.

Pošto znate vreme rođenja onda ima smisla ići u detaljnu proveru, jer par minuta tamo ili ovamo može da predstavlja bitnu razliku kad je u pitanju mesto gde osoba živi (IV kuća), kao i tip karijere (X kuća). Ovo pitam i zbog toga što kažete da ne radi u struci za koju je se školovala.

I bez udubljivanja u analizu vidi se da je 2005. počeo tranzit Plutona preko planeta u njenoj XI kući; tamo je ukupno 5 planeta, a prvo po redu je Sunce. Da je tada bila starija i udata, pitao bih šta se tada dešavalo sa mužem i odnosima u braku. Pretpostavljam da nije, pa je zato pitanje: da li je se tada dešavalo nešto vezano za oca? Vremenski se to uglavnom poklapa sa periodom koji ste pomenuli („poslednjih 5-6 godina”), a ukazuje na vreme velikih transformacija u životu. U horoskopu ženske osobe, u žiži su tada muškarci (otac, muž, stariji brat, ugledan i uticajan muškarac u poslovnom životu, itd.).

U svakom slučaju, jedno je sigurno: upravo u proleće ove godine počinje jedan veliki i važan ciklus u njenom životu i sve ono što je se „kuvalo” u prethodnih ~3 godine sada započinje put ka svom ostvarenju.
stella-22
12. јун 2013. у 19.03
Hvala, zvuci dobro i sa radoscu ocekujem novo proljece Ne,tamo ne živi
od 94. mnoga seljenja, a od 99. smo na sjeveru Evrope. Otac, vjerovatno ste u pravu vise nego sam ja tada bila svjesna toga, pod uticajem raznhi bura kriza.
stella-22
12. јун 2013. у 19.11
POnovo sam procitala pazljivo i uocila da se radi o proljecu 2013, sto mislim i da je tačno. Tada je odlucila da nadje novi put, čak tezi, ali
zivotniji i stvaralackiji. Ima mnogo da se radi na tome i samo se nadam da će uspjeti i da će se put otvoriti.
Hvala još jednom.
The_Star
22. јун 2013. у 01.45
Ove i sledeće godine je na ispitu sve što se u njenom životu tiče IX kuće: inostranstvo, putovanja, visoko obrazovanje, životna filozofija, veliki planovi. I činjenica da je na neke rokove zakasnila govori tome u prilog. Od nje se očekuje strpljenje, upornost, predanost obavezama. Ako želi da ostvari ono što joj je cilj treba da bude uporna i da ne posustaje, ali ne očekujte da će biti lako. Sve ovo je uticaj Saturna koji prolazi kroz njenu IX kuću I tu će biti sve do kraja 2014. i početka 2015.

Kad Saturn pređe iz IX u X kuću i pređe preko Zenita (vrh X kuće i vrh natalne karte) tada se u životu osobe realizuju ambicije u onoj meri u kojoj je osoba spremna za njih i onoliko koliko je truda uložila da ih ostvari. To će biti period „naplate”. Ako je zrela za odlazak i ako je učinila sve što treba da se spremi onda će se tada otvoriti vrata.

Još jedan bitan detalj je progresivni Mesec koji će do početka 2015. (ako je vreme rođenja tačno) biti u XII kući. Sve do tada ne treba očekivati konkretne rezultate i pomake. Prolazak Meseca kroz XII kuću je vreme kad se osoba preispituje, promišlja i sprema za nastup na velikoj sceni. Kad izađe iz XII kuće i pređe preko Ascendenta (vrh I kuće) onda postaje vidljivo i javno sve ono kroz šta je prolazila tokom 2.5-3 prethodne godine. Znači, i ovo se očekuje u prvih per meseci 2015. godine.

Činjenica da se ova dva planetarna položaja vremenski poklapaju govori da je taj period bitan, i da može očekivati bitna događanja. Kad je u pitanju uticaj Saturna, ishod zavisi od toga koliko je osoba uložila truda I odricanja, a vrlo malo od sreće i puke slučajnosti.

Sa Marsom u II kući ona ima jak potencijal da radi i zarađuje, ali mora da pripazi na to kako i koliko troši. Ako je jedan od uslova I to da se skupi dovoljno novca, onda neka povede računa I po ovom pitanju. Tu se sada (2013 maj - septembar, i onda ponovo 2014 mart -april) kreće Uran i mogla bi da iskrsne neočekivana prilika za zaradu, moguće preko nekog prijatelja (Uran). Neka bude oprezna sa velikim kupovinama, na primer kola, računar ili neki drugi tehnički uređaj, jer može da se desi da nepromišljeno kupi nešto što joj ne treba, ili da plati vise nego što mora zbog nestrpljenja.

Uopšte, savet je da se uključuje u kolektivne aktivnosti, grupe, udruženja, itd. Tu može očekivati pomoć, savet, korisne informacije, ali i stvaranje poznanstava sa muškarcima iz kojih se stupa u brak jer je Sunce u XI kući (kolektiv, prijatelji) a vlada VII kućom (brak).

Puno pozdrava i sve najbolje!
stella-22
23. јун 2013. у 14.35
Hvala u ime nas obe. Morala sam cerki priznati da sam ovdje postavila pitanje u njeno ime i nije mi zamjerila, a misli i da analiza odgovara
istini, onako kako i sama osjeca. Ja sam ocekivala vise lakoce i sreće, umjesto nove borbe i dokazivanja. Izgleda da neko mora stalno tezim putem. U svakom slučaju mnogo hvala na trudu.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.