Дискусије : Астрологија

 Коментар
Molim za odgovor
Aleksandra_3
17. мај 2013. у 15.16
moja Sestra je rođena 09.02.1973 Valjevo ujutro u 4.30h
Molim vas ako mozete da mi odgovorite dali će naći ove godine posao
i dali će naći decka , dali će joj ova godina biti uspesna
Hvala unapred
OPIS-50
(OPISIVAC)
18. мај 2013. у 05.31
Najvažniji preduvjet poslovnog uspjeha je da jednom zauvijek napustite nesigurnost i slabašno samopouzdanje. Ne razmišljate o pogreškama iz prošlosti jer ih i tako ne možete promijeniti. Sagledajte ih kao vrijedne lekcije, izvucite pouke iz njih i ponašajte se u skladu sa svojim zaključcima. Čak i ako ne želite da se vaš poslovni život značajno izmijeni, potrebno je da počnete više cijeniti sebe i svoj rad. To je jedini način da dobijete više poštovanja, a samim tim i više zadovoljstva kroz rad.
Porast samopouzdanja i zadovoljstva pratit će i postepen porast prihoda. Najviše ponosa i istinske sreće osjećat ćete ako uspijete svoju ideju, u koju vjerujete jedino vi, pretvoriti u dodatni izvor prihoda ili uspješan posao. Povremeno ćete raditi zaista iscrpljujuće, ali će sa svakim vašim malim uspjehom rasti i vaša sigurnost da radite upravo ono što želite, što je najbolje za vas i, konačno, što najbolje znate da radite. Često vam neće izgledati tako, ali u ovoj godini ćete imati jako puno sreće kada su u pitanju poslovi i zarade. Krajem godine ćete biti jako ponosni na svoje uspjehe.
Ljubav neće biti vaša glavna tema u ovoj godini. Ako ste u dugotrajnom odnosu ili braku, puno toga ovisi o bliskosti i razumijevanju koje ste razvili sa svojim partnerom. Ako između vas postoje teme o kojima ne možete razgovarati, ako zbog partnera žrtvujete svoje želje ili se stalno suzdržavate i izbjegavate konflikte, vaš odnos može doći u krizu. Smatrate li da je vaša partnerska veza dovoljno čvrsta, mogu se pojaviti neke obiteljske ili poslovne poteškoće koje će vas ipak malo poljuljati. Vi sada tražite svoju poslovnu afirmaciju i borite se za sebe, pa ćete manje vremena posvećivati partneru, nećete uvijek biti nježni i obazrivi. Ukoliko vas partner stvarno razumije i podržava u vašim nakanama, to ćete jako cijeniti, ali nećete uvijek pokazati.
Zaljubljivanju i idealiziranju osobe koja vam se svidi bit ćete skloniji u prvoj polovini 2013. godine. Ako ste započeli novu ljubavnu vezu u protekloj godini, ljeto će vam donijeti iskušenja i svijest o razlikama koje postoje između vas i partnera. Ljubavni odnosi koji započnu tokom proljeća brzo će pokazati svoje slabosti. Čak i ako se partner jako trudi oko vas, vi ćete vidjeti neke bitne nedostatke, a možete osjećati i snažno nezadovoljstvo bez pravog razloga. Teško ćete se opustiti i prepustiti ljubavi.
Želja za slobodom, osjećaj zbog partnera koji od vas traži puno vremena i pažnje ne možete ostvarivati svoje želje bit će jako izražena u mjesecu kolovozu/augustu. Pronaći ćete razloge koji će vas opravdati, nećete previše objašnjavati svoje postupke već ćete jednostavno prekinuti svaki odnos. Kraj 2013. godine donijeti će vam neke nove spoznaje i pokazati vam da niste pogriješili u svojim odlukama.
Zbog usmjerenosti na posao i vaše napetosti u nekim trenucima ćete zapostavljati obiteljski život. To će se pojačati tijekom svibnja/maja kada će napetost u domu postati neugodna, a vi izrazito netaktični. Ne tražite krivce za svoje neraspoloženje u članovima obitelji, potrudite se da od svog doma stvorite ugodno mjesto za opuštanje.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.