Дискусије : Астрологија

 Коментар
The star?
maslacak_1
18. април 2013. у 11.45
Postovana The Star,

Zamolila bih vas ako bi mi nešto mogli reci u vezi ljubavnog zivota, zdravlja i posla?

Datum Rođenja: 6 Juna 1982 u 8:45 am Sarajevo.

Puno bi vam bila zahvalna.

The_Star
12. јун 2013. у 16.22
Maslačak,

Mislim da je odgovor na Vaša pitanja bio postavljen, ali da je se izgubio pre mesec ili dva, kao i mnoštvo poruka sa ove diskusije, verovatno zbog neke tehničke greške. Nemam kopiju pa ću pokušati da ponovo odgovorim, dajte mi samo malo vremena.

Pozdrav!
The_Star
22. јун 2013. у 02.31
U ljubavi ste vrlo skloni iluzijama i samoobmanjivanju. Za Vas bi svakako bilo bolje kad biste bili malo trezveniji i malo više gledali širom otvorenih očiju pa makar da Vam se i ne dopadne ono što vidite. Tako biste izbegli razočarenja u ljubavi koja su prirodna posledica potrebe da vidite ono što želite a ne ono kako jeste. Za Vas je ljubav kao droga i bez nje teško možete da zamislite svakodnevicu. Ne morate da pravite veliki zaokret, dovoljno je da samo smanjite „dozu”. Uživanje neće izostati a sebe ćete poštedeti nevolja. Ovo je sve uticaj Neptuna u V kući. Osobe sa ovim položajem Neptuna su sklone zaljubljivanju u ljude koji na neki način nisu pouzdani i nemaju čvrstinu i jasnoću. U pozitivnom ispoljavanju to bi mogli biti umetnici: slikanje, muzika, film, sve nestvarno i neopipljivo. U češćem i manje povoljnom ispoljavanju to mogu biti ljudi skloni alkoholu, slabog karaktera i skloni neverstvu u ljubavi. i jedne i druge krasi nešto očaravajuće i zaneseno, ali je osobama sa Neptunom u V kući teško da razaznaju šta je tu po njih dobro a šta loše.

Polja bitna za zdravlje su prazna što je iz perspective vlasnika horoskopa dobro i ukazuje da ne treba očekivati ozbiljne probleme sa zdravljem.

Što se posla tiče, skloni ste tome da linijom manjeg otpora idete za težim i dosadnijim poslom, a da zanemarujete svoju veliku želju za kreativnim i lepim poslom. Imate umetnički talenat (Venera u Biku u X kući, Neptun u V kući - eto nečeg lepog od njega) ali je po svoj prilici slabo iskorišćen jer su obe planete slabo aspektovane. Inače imate vrlo malo „loših” aspekata (90, 180). To je neodgovarajući termin ali se često koristi: loši aspekti. Upravo oni nas pokreću u akciju i pomeraju iz ravnoteže. Bez njih postajemo pasivni i gubimo motiv. To je slučaj i kod Vas. Da imate malo više tih napregnutih („loših”) aspekata verovatno biste u većoj meri iskoristili svoje talente. Ovako, ne bi bilo iznenađenje da su i ostali samo talenti. Jedini napregnuti aspekti su opozicije što ukazuje na to da Vam je potreban pokretač u vidu partnera, neke druge osobe koja će Vas svesno ili nesvesno motivisati. To može ići kroz zajednički rad i saradnju ali i kroz suparništvo i nadmetanje. Bez te druge osobe Vi ste previše pasivni. Potrudite se da budete u kontaktu sa ljudima što vise i koristite ih kao sopstveno ogledalo - njihovi saveti, mišljenja i predlozi Vam mogu biti od koristi kao pokretač i kao smernice. Kroz odnose sa drugima ćete moći sebe da vidite u drugačijem svetlu i da se pokrenete u pravcu u kome sami možda nikada ne biste krenuli. Imate mogućnost da se kroz profesiju bavite lepim i vrednim stvarima, i da i Vi sami uživate. Sve ovo donosi Venera u Biku u X kući: karijera u oblasti umetnosti, lepote, mode, i svega onoga što predstavlja uživanje i zadovoljstvo. Pošto je slabo aspektovana, ona samo statira i lako je moguće da ne ostvari svoje velike mogućnosti. Da bi se to ostvarilo, prvi preduslov je da Vi sami verujete da možete da se bavite i nečim lepim a da Vam to donosi i zaradu.

Pozdrav!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.