Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Opisa
Krasotica
(magistra)
08. април 2013. у 19.49
Molim vas ljubazno da mi kažete kakva je budućnost što se tiče zaposlenja i finansija za osobu rođenu 7.3. 1970 u 19.50 (riba, podznak vaga)i u kojem periodu će doći do promjena (ukoliko ih bude).
OPIS-50
(OPISIVAC)
09. април 2013. у 06.03
Što se tiče vašeg života i vaše budućnosti a upravo ta osobina mogla bi unijeti zbrku i probleme u vaš život jer će jaz između svakodnevice i ovozemaljskog s jedne strane i vašeg intimnog svijeta sanjarenja s druge, biti sve veći i nepremostiviji. Ipak taj vizionarski duh u vama i vaša sposobnost da djelujete i na druge, omogućit će vam da učinite nešto posebno, kako za sebe, tako i za one koji vas okruzuju.
PLANETARNI SKLAD
JUPITER u petoj kući kumovat će rađanju nove ljubavne priče ili proširenju obitelji;
SATURN u devetoj kući potiče interes za obrazovanje, duhovnost i profesionalno usavršavanje;
URAN u drugoj kući pokazuje vam kako zaraditi novac na neuobičajen, originalan način;
NEPTUN u prvoj kući budi inspiraciju i kreativnost, i obasjava vas osobitom karizmom
PLUTON u jedanaestoj kući unosi temeljite promjene u područje prijateljstva;
Imat ćete 'njuh' za ljude, moći ćete procijeniti tuđe karaktere i predosjetiti jesu li njihove namjere dobronamjerne ili koristoljubive, a sve će vam to pomoći u zaobilaženju nevolja.
To će vam pomoći da svoje snove i maštu pretaćete u stvarnost, da vaše ideje dobiju konkretne oblike, lako će biti razdoblja u godini kada će vaše samopouzdanje biti narušeno i kada će vam se činiti da vaš trud i angažman nemaju mnogo smisla, nećete si dopustiti da vas letargija i pasivnost u potpunosti obuzmu. Tako u drugoj polovini 2013. godine stižu i prve nagrade za vaš minuli rad s čime ćete biti vrlo zadovolji, gotovo ponositi.
Neke će Ribe razveseliti javno priznanje, druge prilika da napreduju u profesionalnom smislu ili da zarađuju više novaca nego ranije. Napokon će mnogi dobiti priliku da unesu više reda u svoje financije. Nećete pogriješiti ako zaigrate neke nagradne igre i općenito igre na sreću, velike su šanse da postanete sretni dobitnik!
Vi imate priliku pronaći neki viši smisao u vlastitom životnom poretku i svojim djelima i razmišljanjima inspirirati ljude oko sebe. Hobiji će dobiti na značaju, čemu će kumovati val kreativnog zanosa. Kada planeta Jupiter u junu prijeđe u astrološko polje Raka otvarate vrata sreći. Njegov aspekt donosi vam svemirske blagoslove. U prvoj polovini 2013. godine Jupiter u Blizancima će i dalje naglašavati važnost stambenog pitanja, pa oni koji još nisu aktualizirali ta pitanja, a to namjeravaju, izvjesno je da će to učiniti do početka ljeta i to s dosta uspjeha i podršku okoline. Kada isti taj Jupiter uđe u znak Raka, dakle u vaše peto polje, aktualizirat će mogućnost trudnoće, romantičnog zaljubljivanja, proširit će se i vaš krug prijatelja, a zabavni i društveni sadržaji postat će vam sve privlačniji i ugodniji. Imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo, sreću i slavlje, a onaj divan osjećaj da je sve u redu i da će biti sve u redu, neće vas tako lako napuštati.

Krasotica
(magistra)
10. април 2013. у 17.30
Hvala na odgovoru. Pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.