Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za opisa
straser
03. април 2013. у 18.45
Postovanje.
Najiskrenije Vas molim za pomoć !
Interesuje me dali ću uskoro dobiti posao ?
Rođena sam 19.05.1960. u 12,30 popodne.
Srdacan pozdrav.
OPIS-50
(OPISIVAC)
03. април 2013. у 19.26
Do juna ove godine, Jupiter prelazi preko vašeg znaka, sve što vam se bude dešavalo bićete zaštićeni. On će Vam donijeti srećne, ako i upadnete u neku nevolju ili problem izvućićete se uz neku čudnu sreću. Možete dobro sarađivati sa inostranstvom. Prelazak Saturna kroz Vaše šesto polje traži od Bikova pojačanu odgovornost i disciplinu. Ovo je godina kada morate raditi mnogo i truditi se da ne odbijate ni jedno zaduženje koje se bude tražilo od Vas. Bilo bi dobro da upišete neki vid doškolavanja ili specijalizacije, zato što će Vam to kasnije donijeti veliki napredak i poštovanje u Vašem poslu. Svakako u ovoj godini ulazite u svoje znanje i vrijedno radite, Saturn to zahtijeva od Vas. Ako ne budete ispoštovali ove stavke, može se lako desiti da ostanete bez posla ili da dobijete posao koji nije na Vašem nivou.
Promjene na poslu možete očekivati tokom ljeta, posebno obratite pažnju na kraj avgusta koji će Vam donijeti dosta neprijatnih situacija na poslu i isplivavanje ružnih stvari na vidjelo, mogući su sukobi sa pretpostavljenima ili ako ste privatnik problemi zakonske prirode. Trudite se da u tom periodu ispostujete sve rokove koji su Vam zadati. Od oktobra očekujte stabilizaciju, smirivanje tenzije i moguć je manji napredak u poslu.
Od 11. juna Jupiter ulazi u Vaše polje novca, od tog perioda možete očekivati povećanje prihoda, stabilizaciju na finansijskom planu. Moguće je da dobijete neočekivani novac i da Vam novac dolazi iz više dijelova. Taj povoljan aspekt će trajati godinu dana, pa ga iskoristite pametno i trudite se da stvorite zalihe za naredni period, zato što ćete imati povoljne mogućnosti za to.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.