Дискусије : Астрологија

 Коментар
Bes posebnog pitanja, samo bih da znam..
smileandwave
03. април 2013. у 03.58
... do kraja godine...

Rođena 11 maja 1977 u 23.40 u slavoniji.

Hvala unapred
OPIS-50
(OPISIVAC)
03. април 2013. у 07.09
Kao prvo, Neptun u Ribama 'omekšat' će vašu povremenu tvrdoglavost i povesti vas putem duhovne inspiracije, shvaćanja da ne postoji samo i isključivo ono što vidite i što možete opipati. Naprotiv, shvatit ćete da život ima i druge dimenzije, kao što je ljepota nesebičnosti i otvorenosti prema svijetu. U tome će vam pomoći bliski prijatelji, dobronamjerni poznanici koji vam imaju nešto važno za poručiti, duhovni učitelji... Položaj Saturna u vašem sedmom polju pokušavaće vas naučiti kako mudrije i promišljenije da birate ljude s kojima ulazite u intimnije kontakte.
Umjesto da ponavljate iste ili slične pogreške iz prošlosti, začinjene velikim i nerealnim očekivanjima iza kojih slijede razočaranja, sada imate priliku shvatiti kako se ljubavni odnos kreira samo s osobom koja je dovoljno slična vama, jer to su temelji na kojima se može izgraditi trajna ljubav. A prije nego što krenete stvarati zdrave prostore svog života, prvo počistite sve ono za što ste se već mnogo puta dosad uvjerili da nije prihvatljivo za vaš unutarnji mir, osjećaj ispunjenosti, sreću, a naposljetku i za život sam.

Pred vama je godina svestranog rasta. U odnosu na proteklu godinu, osjetit ćete znatno poboljšanje, no pod jednim važnim uvjetom, a taj je vaša aktivnost, angažiranost i spremnost na rad, bez toga neće ići. Nemojte se zavaravati da će vam nešto pasti s neba, barem neće dok vi ne zasučete rukave i pokrenete se s mjesta. Odlučite li se ove godine upustiti u neki novi projekt, promijeniti posao ili proširiti svoje poslovno djelovanje, sigurno je da će vam u tome pomoći i poticajni planetarni aspekti. Ići će vam brže, lakše i jednostavnije. U prvoj polovini godine Jupiter u vašoj drugoj kući omogućuje vam da povećate svoja mjesečna primanja, da se riješite nekih dugovanja, obavite unosnu prodaju ili budete zadovoljni rezultatima započetih poslova ili svojih ulaganja. Lakše ćete dolaziti i do novaca, to je sigurno.
Ulaskom Jupiter u znak Raka (lipanj/juni) otvara vam se mogućnost za dodatnu edukaciju, poslovno usavršavanje ili brušenje svojih poslovnih vještina kroz honorarne poslove. Naglašena je važnost svih poslova koji podrazumijevaju komunikaciju i javnu rijč, bilo da je riječ o medijima, obrazovnim ustanovama ili uslužnim djelatnostima, jesen je pogodna za marketing i promociju i to putem društvenih mreža.
Zaobiđite klasične načine i isprobajte nešto sasvim novo, isplatit će vam se! Imat ćete i jako dobru razvijenu mrežu prijatelja i poznanika koji će vam rado izlaziti ususret ako ih to zamolite, uputit će vas na pravu adresu, povezati s pravim ljudima - planovi će se tako jednostavnije ostvarivati.

Poslovni Dosta vam je nadmudrivanja, natezanja i igrica. Silno priželjkujete ozbiljnu vezu i spremni ste učiniti sve što možete kako biste to i ostvarili. No, unatoč postojanju snažne želje, u vama postoji i oprez, rezerviranost prema vezivanju. Slijedom toga, neophodno je razviti samouvjerenost i prevladati stare strahove koji pričaju priču o odbačenosti i povrijeđenosti. Zauzeti pak imaju mogućnost prevladati svoj doživljaj veze ili braka kao zatvora, kao prostora u kojem se osjećate ograničeno i nedovoljno slobodno. Osim toga, poznato je da Saturnov utjecaj sve hladi, a budući da će se on cijelu godinu kretati vašim poljem braka i odnosa, moguće je da zahladite odnose ili da svoju vezu doživite više kao posao, kao nešto što odrađujete, bez imalo ljubavi, strasti i topline.
Dobra vijest je da su pozitivne promjene i te kako moguće. Kao prvo, samci zaista imaju priliku za ostvarenje nove ljubavne priče i to s nekim tko će ih osvojiti ozbiljnošću namjera i predanošću. Bit će to lijek za sve one situacije iz prošlosti kada ste se borili s partnerima koji se boje intimnosti, pa malo bi, malo ne bi, i na kraju obavezno netko ostane povrijeđen. Sada osjećate da se možete opustiti i prepustiti i da je osoba koja stoji nasuprot vama dovoljno zrela i odgovorna za ozbiljan odnos. Moguće je i da više nego što je to uobičajeno vaši udvarači budu znatno stariji ili pak mlađi od vas, no godine bi vam trebale biti najmanji problem, osobito ako sve drugo funkcionira.
Zauzetim će do kraja godine sigurno donijeti neke krupnije odluke koje će imati za cilj ozdraviti oboljele točke vašeg odnosa. Uspjeh donosi napredak i obilje, a u protivnom ako vam ne pođe za rukom, jer ne ovisi sve o vama, već i o partneru, moguće je da zaključite kako je vrijeme za rastanak.

smileandwave
03. април 2013. у 07.24
Hvala, hvala :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.