Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Opisa
camelli
29. март 2013. у 15.01
Pozdrav!
Najlepse vas molim dragi Opise za pomoć.
Rođena sam 6.4.1980. u 21 i 55 h Beograd
Interesuje me samo ljubav u ovoj godini. Da li su mi zvezde naklonjene?
OPIS-50
(OPISIVAC)
29. март 2013. у 16.33
Nažalost, ni vibracije Plutona neće biti blagonaklone prema vama. Preciznije, tako će se činiti na prvi pogled.
Poziv na suštinske, transformirajuće promjene dobro bi bilo osluhnuti, naročito kada je riječ o važnijim životnim ciljevima, ljubavnim ambicijama. Da je vrijeme za promjene, da vam je sve teže djelovati „po starome” . Hoćete li tada, ili kasnije poduzeti ono što morate, ovisiće i o tome uživate li podršku drugih, lako će vas vibracije vrlo impulzivnog i odvažnog Urana nezadrživo gurati u izazove i raznovrsne, pa i rizične situacije, neophodno je potegnuti „ručnu”: malo toga će biti onako kako će vam se činiti na prvi pogled, stoga ne brzajte s odlukama. 2013. iskoristite za utiranje puta dubokim, transformirajućim odlukama i planovima koji imaju dugoročan značaj.

PLANETARNI SKLAD
JUPITER u četvrtoj kući jača krvne veze, interes za obiteljski život i nekretnine;
SATURN u osmoj kući nameće oprez sa zdravljem; bit ćete štedljivi i ulagat ćete u sigurno;
PLUTON u desetoj kući potiče na korijenite i hrabre promjene u poslu i profesionalnoj karijeri;
URAN u prvoj kući čini vas impulzivnima, sklonima radikalnim odlukama;
NEPTUN u dvanaestoj kući raspiruje maštu, intuiciju i interes prema duhovnosti;
LJUBAV, OBITELJSKI I DRUŠTVENI ŽIVOT: Jupiter u emotivnom znaku Raka nakon 26. juna usmjerava vašu pozornost . Odnosi s roditeljima, poticat će vas na preispitivanje, prilagodbu i ustupke u ime poštivanja osjećaja, stavova i aktivnosti bližnjih, što neće biti lišeno stresa, dilema i neugodnih trenutaka rasprava i ljutnje.
U drugoj polovini godine neki ključni odnosi i situacije emocionalnog predznaka isplivat će na površinu. Želite li se izboriti za sebe i ostvariti ono što želite, promijenite pristup: zaigrajte na kartu osjećaja, i značajno ćete sebi olakšati djelovanje. Naoružate li se s malo više mirne odvažnosti, polucit ćete uspjeh u aktivnostima poduzetima u bliskom okruženju. U tom smislu pripremite teren do lipnja/juna, da biste u jesenskim i zimskim mjesecima mogli požnjeti uspješne rezultate.
U žiži zanimanja periodički će se nalaziti i odnosi s roditeljima i bračnim partnerom: ako postoji nešto što želite reći, ali se ne usuđujete, dobit ćete priliku to uraditi, na vaše i njihovo zadovoljstvo. Ne riješite li probleme koji tinjaju, posljedice biste mogli osjetiti i na planu novca, odnosno alimentacija, bračne ostavštine ili diobe nasljedstva.
Iskušenja u bračnim odnosima i dugim vezama će biti. Ovo će se područje života naći na zahtjevnom testu. Zaljubljenost ili strast neće biti dovoljno jako ljepilo. Ne pokažete li da možete prihvatiti drugu stranu takva kakva jeste, i ne budete li joj mogli ukazati duzno povjerenje, poštovanje i razumijevanje, ljubavno tlo će se jako zatresti. Očekivanja voljene osobe prema vama bit će velika, ponekad i nerealna, stoga ćete morati vješto manevrirati između svojih i njenih želja i potreba.
Posebno osjetljivi periodi biće u mjesecima siječanj/januar, travanj/april /oktoba, a ni r,planetarna„ svađa Plutona i Jupitera u maju i kolovozu/augustu neće vas, nažalost, mimoići.
Mlađi pripadnici ovog astrološkog znaka, kao i slobodni među vama prolazit će kroz razdoblja osjećajnih drama i nerazumjevanja. Naročito budete li djelovali stihijski i impulzivno, događat će vam se da se planovi u koje ste polagali sve nade propadnu u zadnji tren, a onaj ili ona koje žarko želite u svom zagrljaju izgube zanimanje za vas.

camelli
30. март 2013. у 11.37
Hvala!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.