Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za opisa
milamilic
16. март 2013. у 23.24
Postovani,
kakva je astro prognoza trajnog odlaska u inostranstvo za osobu rodenu 15.01.1970. u podgorici ,ujutru u 7h.
hvala unaprijed,
mila
OPIS-50
(OPISIVAC)
17. март 2013. у 07.50
Nailazit će na poteškoće oko usklađivanja privatnog života i profesionalne karijere, vaših potreba i želja roditelja, no veselit će vas neupitna podrška prijatelja i nekih bliskih osoba koje ste upoznali posljednjih godina..
Vaša će vas ambicija i potreba za novim iskustvima tjerati u rizične poslovne pothvate i neizvjesne ljubavne veze, pri čemu će vam pomoć prijatelja, kolega i bliskih osoba biti više nego dragocjena. Gubitak nekog od njih izmaknut će vam na trenutak tlo pod nogama, no motivacije i energije neće vam nedostajati tokom godine.
U drugoj polovini 2013. godine vaša će se intuicija sukobljavati s hladnim glasom razuma, a i onda kad vam bude najljepše, opterećivat ćete se mračnim slutnjama. U svemu ćete tražiti neki skriveni smisao i malo će biti onih kojima ćete potpuno vjerovati.
Pokraj svog posla, bavit ćete se i nekim drugim; bit ćete u prilici povećati prihode putem honorarnog posla, ručnog rada, hobija ili, pak, iznajmljivanja nekretnina. Priljevu sredstava možete se nadati i ako se bavite menadžerskim i bankarskim poslovima. Čak i ako se nađete u nekoj, za vas nepoželjnoj situaciji, vrijeme će pokazati da je u pitanju dobitak, a ne gubitak. Novac se, međutim, neće dugo zadržavati na vašem računu. Zanimat ćete se za njegovo dalje ulaganje u posao ili započinjanje novog projekta, uređenje životnog prostora, kupnju nove tehničke opreme, namještaja...
Od ljeta će vam rasti troškovi vezani uz obitelj i stanovanje. Započnete li s gradnjom kuće ili vikendice, sve će se odvijati sporije nego što ste očekivali i uz više sredstava nego što ste ih planirali odvojiti. S najviše problema susretat će se oni koji će se odlučiti nadograditi obiteljsku kuću jer će im troškovi porasti zbog sukoba s članovima obitelji i uskraćivanja obećane pomoći.
Druga polovina 2013. godine rezervirana je i za partnerske i ortačke odnose, potpisivanje novih ugovora i raskidanje starih, putovanja u inozemstvo i potragu za novim zainteresiranim investitorima. Neke će se stvari mnogo sporije odvijati, a ne budete li oprezni i štedljivi, vaš će poslovni i financijski ugled naglo opasti. Pazite s kim i što potpisujete, naročito kad su u pitanju dugoročni ugovori i hipotekarni krediti. . Nepovjerljivi ste. Vase prijateljstvo i povjerenje teško se dobijaju. A kad se to ipak dogodi, prijatelj može biti siguran da ga necete lako iznevjeriti. Ni vrijeme ni dugi rastanci ne mogu promijeniti ili pokvariti Vase prijateljske veze.
Ne bi se moglo reći da ste veliki optimista, vesela i razdragana osoba. Takvim ljudim niste mnogo naklonjeni. Vise volite drustvo melanholičnih osoba, kakvi ste i sami.
Realista ste i umijete tačno da procijenite pojedine dogadaje. Čak i onda kad ste spremni da prezmete neki rizik, što se rijetko dogada, uvijek sve dobro proracunate. U poslu, kao i u zivotu, ne želite na sebe da privlacite paznju drugih. Radite diskretno i vrijedno kao mrav i tek se na kraju mogu ocijeniti plodovi Vaseg rada. Radom želite da dokazete da ste neophodni, za razliku od mnogih koji neprekidno isticu svoje vrijednosti i precjenjuju sami sebe.
zivot je za Vas nešto veoma ozbiljno. Od njega ne ocekujete mnogo, ne vjerujete ni u kakva cuda. Kad dobijete neku satisfakciju ne primate je kao obavezu već kao pravi poklon. Samoca je Vase utociste. Sami ste se odlucili da živite po strani. Vise volite da samujete, nego da podnosite drustvo ljudi koji Vas zamaraju. Suvise strogo se pridržavate svojih principa i drustveno ustaljenih pravila. Skloni ste da osudujete svakog onog ko je po Vasem mišljenju, prekrsio neko od njih.


milamilic
17. март 2013. у 16.15
:)) zahvaljujem
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.