Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Opisa!
omnia22
11. фебруар 2013. у 18.40
postovanje...
kakva nam je 2013.god? šta nas ceka i kako će biti?

ja, 27.02.1977. 13:45 Novi Sad
on, 11.03.1957. 23:00 Turska, Izmir

hvala vam puno, kao i uvek.
OPIS-50
(OPISIVAC)
12. фебруар 2013. у 05.28
Ovde je reč o dve identicne prirode i o veoma sličnim afinitetima. Znaci, oboje ste po elementu vodeni, po principu zenski, po kvalitetu promenjivi, a po temperamentu -- flegmaticni znaci.
Osobine koje ulepsavaju Vas odnos su međusobno razumevanje, velika strast, emotivna paznja, neznost, tolerancija, senzibilitet, mastovitost i obostrano pozrtvovanje. U kombinaciji ova dva znaka postoji fantasticno preplitanje u psiholoskom, emotivnom i intelektualnom smislu.
Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i problemi koji otezavaju Vas zajednicki odnos, a oni obično nastaju u trenutku kada Vas preplavi talas nesigurnosti, neiskrenosti i nepoverenja. Pri tome, Vasa najosetljivija tacka je međusobno zavaravanje.
Nemojte dozvoliti da neko sa strane odvlaci Vasu paznju ili da Vas zavarava pogresnom pricom i laznim obecanjima. Na kraju, naglasavamo da ova kombinacija obecava veliki uspeh, kontinuitet i zajednicku sreću, bez obzira da li je reč o poslovnoj saradnji, prijateljstvu ili emotivnoj vezi, jer kod Vas zaista retko dolazi do pravog prekida.

omnia22
12. фебруар 2013. у 10.01
jasno mi je u kakvoj smo mi kombinaciji i to, ali mene vise interesuje kakva će nam biti 2013.god?
OPIS-50
(OPISIVAC)
12. фебруар 2013. у 11.16
Neptun u vašem astrološkom polju istančat će vaša osjetila, pa ćete tokom cijele 2013. godine intenzivnije upijati zvukove, okuse i mirise. Bit ćete senzibilniji i prijemljiviji na vanjske utjecaje. Svijet mašte, snova i svojevrsne intimne drame, obogatit će vaš unutarnji život, ali će vas, s vremena na vrijeme, udaljavati od realne svakodnevice, osobito ako život doživljavate grubim i teretnim.
Skloni ste romantičarskom sanjarenju o tome kako bi vaš život trebao da izgleda, sanjarite o savršenom partneru, savršenom radnom mjestu, savršeno uređenom stanu, sanjarite o svemu što se tiče vašeg života i vaše budućnosti a upravo ta osobina mogla bi unijeti zbrku i probleme u vaš život jer će jaz između svakodnevice i ovozemaljskog s jedne strane i vašeg intimnog svijeta sanjarenja s druge, biti sve veći i nepremostiviji. Ipak taj vizionarski duh u vama i vaša sposobnost da djelujete i na druge, omogućit će vam da učinite nešto posebno, kako za sebe, tako i za one koji vas okruzuju.

PLANETARNI SKLAD
JUPITER u petoj kući kumovat će rađanju nove ljubavne priče ili proširenju obitelji;
SATURN u devetoj kući potiče interes za obrazovanje, duhovnost i profesionalno usavršavanje;
URAN u drugoj kući pokazuje vam kako zaraditi novac na neuobičajen, originalan način;
NEPTUN u prvoj kući budi inspiraciju i kreativnost, i obasjava vas osobitom karizmom
PLUTON u jedanaestoj kući unosi temeljite promjene u područje prijateljstva;

KARIJERA I FINANCIJE: Tokom cijele 2013. godine krasit će vas zavidna moć zapažanja, a intuitivnost i maštovitost bit će vaši pratitelji koje ćete uspješno koristiti i primjenjivati i na ovom životnom području. Imat ćete 'njuh' za ljude, moći ćete procijeniti tuđe karaktere i predosjetiti jesu li njihove namjere dobronamjerne ili koristoljubive, a sve će vam to pomoći u zaobilaženju nevolja.
Glazba, ples, fotografija, pisanje, dizajniranje, pa i kuhanje bit će samo neke od aktivnosti u kojima najbolje možete iskazati svoje umjetničke talente. Ako vam to nije posao, važno je da imate hobi, da radite ono što volite i što vas ispunjava i u čemu ste izvrsni. To će vam pomoći da svoje snove i maštu pretaćete u stvarnost, da vaše ideje dobiju konkretne oblike, lako će biti razdoblja u godini kada će vaše samopouzdanje biti narušeno i kada će vam se činiti da vaš trud i angažman nemaju mnogo smisla, nećete si dopustiti da vas letargija i pasivnost u potpunosti obuzmu. Tako u drugoj polovini 2013. godine stižu i prve nagrade za vaš minuli rad s čime ćete biti vrlo zadovolji, gotovo ponositi.
Neke će Ribe razveseliti javno priznanje, druge prilika da napreduju u profesionalnom smislu ili da zarađuju više novaca nego ranije. Napokon će mnogi dobiti priliku da unesu više reda u svoje financije. Nećete pogriješiti ako zaigrate neke nagradne igre i općenito igre na sreću, velike su šanse da postanete sretni dobitnik!

LJUBAV, OBITELJSKI I DRUŠTVENI ŽIVOT: Ovo je vaša posebna godina u kojoj imate priliku počistiti i pročistiti vaš intimni život od svega što mu onemogućava da pulsira u ritmu harmonije i ljubavi. Kao prvo, vi ćete se poprilično pozitivno promijeniti. Postat ćete otvoreniji prema prihvaćanju vlastitih osjećaja, pa i onih neugodnih, jer ćete postati svjesni da su i takvi osjećaji neminovni u svakom životu pa i u vapem. Postat ćete i otvoreniji prema nesebičnom voljenju i dijeljenju s drugima.
Već u drugom mjesecu nove godine planete Merkur i Mars u vašem znaku počinju intenzivnije mijenjati sliku vašeg privatnog života. U lošim odnosima opterećenim neriješenim problemima iz prošlih vremena dolazi do kulminacije i postavlja se pitanje kako i kuda dalje, jer po starim pravilima više se ne može ništa postići. Sigurno je da ćete do travnja/aprila donijeti neke važne odluke koje možda neće biti jednostavne, ali će dugoročno biti isplative. Samcima bi vulkan osjećaja moglo eruptirati novo poznanstvo koje će nakon nekog vremena upoznavanja i druženja prerasti u novu ljubav. Osjećaji će biti toliko intenzivni i snažni, da će vam se činiti kako to nikad prije niste iskusili.

Vi imate priliku pronaći neki viši smisao u vlastitom životnom poretku i svojim djelima i razmišljanjima inspirirati ljude oko sebe. Hobiji će dobiti na značaju, čemu će kumovati val kreativnog zanosa. Kada planeta Jupiter u lipnju/junu prijeđe u astrološko polje Raka otvarate vrata sreći. Njegov aspekt donosi vam svemirske blagoslove. Vaše srce ugrijat će posebna boja iskrene ljubavi i ljubavne harmonije, a događaj koji će sve potaknuti mogao bi biti rođenje djeteta, zaljubljivanje ili neka vama značajna nagrada ili priznanje za minuli rad.
U prvoj polovini 2013. godine Jupiter u Blizancima će i dalje naglašavati važnost stambenog pitanja, pa oni koji još nisu aktualizirali ta pitanja, a to namjeravaju, izvjesno je da će to učiniti do početka ljeta i to s dosta uspjeha i podršku okoline. Kada isti taj Jupiter uđe u znak Raka, dakle u vaše peto polje, aktualizirat će mogućnost trudnoće, romantičnog zaljubljivanja, proširit će se i vaš krug prijatelja, a zabavni i društveni sadržaji postat će vam sve privlačniji i ugodniji. Imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo, sreću i slavlje, a onaj divan osjećaj da je sve u redu i da će biti sve u redu, neće vas tako lako napuštati.

ZDRAVLJE I VITALNOST: Početkom 2013. godine bit ćete skloniji virozama, možda i infekciji koju ćete nešto teže izliječiti. No, kako će se približavati proljeće tako ćete postajati sve snažniji i otporniji, kako tjelesno tako i psihički. Manje ćete bježati od problema i s više hrabrosti izlaziti iz svoje zone sigurnosti.
U blagostanju života počet čete u pravom smislu te riječi uživati od srpnja/jula, kada ćete imati jako mnogo energije. Mnogima će ljeto biti ključno za ozdravljenje i iscjeljenje od nekih starih briga, problema ili fizičkih tegoba. Odlično ćete izgledati i dobro se osjećati. Primat ćete mnogo komplimenata i činit će Vam se da ste znatno privlačniji i bolji nego ranijih godina. Zbog toga astrolozi tvrde da je ovo izuzetno dobra godina za sticanje životne sigurnosti, otkrivanje duhovnosti, te za shvaćanje da negdje postoji nešto više od onog što vidite golim okom, a to će vam govoriti vaše srce i vaši osjećaji koji će biti sjajan radar za detektiranje i upoznavanje jedne sasvim drugačije i poželjnije stvarnosti.

omnia22
12. фебруар 2013. у 11.59
e, ovo je već nešto konkretnije :))
hvala vam od srca.

svako dobro!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.