Дискусије : Астрологија

 Коментар
Devica i Blizanac (za Opisa)
DebraBorone
(samo snajka)
24. јануар 2013. у 13.07
Svuda čitam da se emotivno nikako ne slazu, da li je moguće?
OPIS-50
(OPISIVAC)
24. јануар 2013. у 13.24
Komentari koji najcesce prate ovu kombinaciju su razlicita negodovanja, a astrolozi porucuju ono veliko „NE”.
Naravno, ništa nije slučajno i proizvoljno jer ovde je reč o dve razlicite prirode koje imaju fantasticne intelektualne potencijale, ali to nije dovoljno za uspeh poslovne veze ili za sreću u ljubavnoj prici. Kombinacija ova dva znaka asocira na razlicite kontraste i na potpuno drugacije stavove o zivotu, o ljubavi ili zajednickom odnosu, gde naročito treba naglasiti izbor razlicitih kriterijuma.
Takođe, veliki problem nastaje i zbog razilazenja oko materijalnih vrednosti, imovine i finansijskih potreba. Svakako, treba uzeti u obzir da se Vasa kombinacija nalazi na listi onih koje se ne preporucuju, a taj podatak govori dovoljno o kvalitetu i kontinuitetu Vase poslovne, prijateljske ili ljubavne veze.
Ipak, uz veliku toleranciju i zajednicki napor postoji mogućnost za poslovnu saradnju, ali pri tome ne treba zaboraviti da se retko desavaju prijateljske ili emotivne veze. Ova kombinacija ponekad donosi veliki uspeh kroz intelektualnu saradnju ili kroz partnerstvo u poslovima koji podrazumevaju trgovinu, putovanje, tranzit, komunikaciju i finansijske razmene. Na kraju naglasavamo da je najveci problem odsustvo ili nedostatak zajednickih emocija i zajednicke paznje i razumevanja.

virgo1609
03. фебруар 2013. у 22.57
Iz licnog iskustva ni pod razno...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.