Дискусије : Астрологија

 Коментар
Kakva će biti 2013..
virgo1609
23. јануар 2013. у 12.37
Rođena sam 16.09.1968. u 4:15am u Zemunu.
Hoće li ova godina biti bolja od prthodnih nekoliko?

Unapred zahvalna.
zavarivach
23. јануар 2013. у 17.58
Према економским показатељима, ова година ће достићи сам пик по негативним показатељима - приходу, запослености... Још једна сушна година, која ће повећати глад у свету. Одатле све креће. Од 2014 креће повољнија економска клима, што ће се одразити на комплетну атмосферу и расположење.
Када глад уђе на врата, љубав искаче кроз прозор.
:))
OPIS-50
(OPISIVAC)
24. јануар 2013. у 13.31
Izmučeni i nezadovoljni neharmoničnim tranzitom planete Jupiter u Blizancima, ulazak tog planeta u astrološko polje Raka, 26. lipnja/juna, dočekat ćete s velikim olakšanjem i još većim nadama i očekivanjima. To je i raszumljivo, jer nakon niza nepogodnosti i financijskih ograničenja, uplovit ćete u razdoblje u kojem ćete moći lagodnije provoditi dane, a i pokazati koliko vrijedite i na emotivnom ali i na profesionalnom polju.
U drugoj polovini 2013. godine sve će vaše aktivnosti imati povoljan predznak, a naročito one koje su vezane uz timski rad i suradnju s kreativnim osobama. Naklonost planeta Jupitera i Saturna vrijedan je astrološki dar koji će vam omogućiti značajan napredak u profesionalnoj karijeri i više harmonije u emocionalnom životu.
No, povoljne astralne promjene koje će vam donijeti mogućnost lake zarade i bezbrižnog života, mogle bi imati i određenu negativnu posljedicu. Zbog pretjerivanja u hrani i piću mogli biste se udebljati i prilično isprazniti novčanik, a zbog lijenosti i čestih izlazaka, propustiti neke dobre prilike za napredovanje. Dobro ćete se snalaziti u financijskim ulaganjima, imat ćete njuh za poslove s lakom zaradom, no novac za koji se nećete mnogo pomučiti, poprilično će vam lako klizit iz ruke. Imajte na umu da će vaša situacija kroz koju ćete prolaziti tokom 2013. godine katkad zahtijevati dosta promišljanja i mudrosti. Zbog toga je potrebno da aktivirajte svoj analitički duh, no nemojte previše secirati stvari. Poslušajte i što vam govori intuicija!

KARIJERA I FINANCIJE: Za vas će posao ponajprije predstavljati sredstvo za stjecanje imovine i održavanje egzistencije. Trudit ćete se ne vezati se odviše s poslovnim suradnicima i ne ulaziti u sukob s nadređenima, no zvijezde vam spremaju drukčiju priču. Bit ćete slabi na suradnike s kojima imate nešto zajedničko, posebno radi li se o nekom prijatelju iz djetinjstva ili rođaku. Vodit ćete računa o udaljenosti od svog mjesta stanovanja, o odnosima između bliskih suradnika, mogućnosti napredovanja i sl.
Moguće je da vas poslovna karijera odvede u neki drugi grad. U tom slučaju trebat će vam mnogo vremena da se priviknete i adaptirate. Imat ćete tendenciju ukopavanja na jednom mjestu; bit će vam važno da se u svojoj radnoj sredini osjećate kao kod kuće, a ako ste privatni poduzetnik, u svojoj ćete tvrtki znati i prespavati. Svaka promjena zahtijevat će fleksibilnost koja će vama, premda ste promjenjivi znak, u idućim mjesecima počesto nedostajati.
Određeni zastoj u karijeri očekuje vas u ljetnim mjesecima, srpnju/julu i kolovozu/avgusu, no početak nove radne sezone, već u rujnu/septembru premetnut će vas u jednog od glavnih protagonista uspješnih promjena. Rujan/septembar i studeni/novembar bit će ključni za vašu profesionalnu karijeru stoga u tim mjesecima budite što aktivniji, kreativniji i poduzetniji. Napredovanje vas očekuje u području računalnog inženjerstva i tehnologije, ali uspjeh će dozivjeti i oni koji se bani nekim poslovima od javnog značaja.

LJUBAV, OBITELJSKI I DRUŠTVENI ŽIVOT: Sve što ste propustili u prvoj polovini 2013. godine, u drugoj polovini ćete moći nadoknaditi sa kamatama. Planete će vas dosta maziti pa će vam i ono nedostižno postati lako ostvarivo. Međutim, pojavit će se neki drugi problemi koji će ometati vaš odnos s partnerom i općenito skladan ljubavni život, često ćete biti rastrgani na nekoliko strana nastojeći pomiriti zahtjeve partnera, obitelji, posla i prijatelja.
Odnosi s prijateljima bit će istaknuti na poseban način. Ovo će biti godina u kojoj ćete steći prijatelje za cijeli život, ali i definitivno raskrstiti s osobama kojima ste poprilično vjerovali, a koje su vas iskorištavale i razočarale. Poučeni lošim životnim iskustvima, poželjno je da prilikom građenja novih prijateljstava zadržite dozu opreza i distance.
Oni koji su sami neće se previše opterećivati svojim statusom, ali zato njihova obitelj i rodbina hoće. Zbog pritiska rodbine, na početku godine izbjegavat ćete obiteljska okupljanja i nedjeljne ručkove kod svojih najbližih. U pogledu pronalaženja srodne duše bit ćete prilično izbirljivi, a i nekako ćete nailaziti na likove za koje ćete slutiti da vam mogu donijeti samo probleme a ne sreću i radost. Na proljeće biste se mogli uvući u ljubavni trokut, no bude li vam takva situacija previše stresna i naporna, brzo ćete je prekinuti, bez mnogo ustručavanja i žaljenja. Prilike za ljubav i romantiku donose vam vrući ljetni mjeseci.
Bez obzira što ćete za svoju ljetnu ljubav misliti da će vjerojatno nestati s prvim znakovima jeseni, nećete se previše opterećivati time što će vam donijeti budućnost i čekati vas tijekom zime zajednički kredit za stan ili, pak, melankolično prisjećanje na dane velike strasti. Možda ćete upravo zbog toga biti ležerni i opušteni, i kao takvi još ćete se više sviđeti svom partneru. No, ako se i ne zaljubite tijekom ljetih mjeseci, u studenom/novembru vas očekuju novi emocionalni izazovi.
I samci, jednako kao i zauzeti, prve veće jesenje i zimske hladnoće dočekat će zagrijani ljubavlju koja se neće tek tako lako ugasiti. Između vas i voljene osobe bit će mnogo strasti, ali i intelektualnog razumijevanja, pa će vas ta ljubav najvjerovatnije grijati i tokom 2014. godine.

ZDRAVLJE I VITALNOST: STokom prvih šest mjeseci neharmoničan tranzit planete Jupiter kao negativnu točku istaknut će vašu jetru, a moguće je i da vam se poremeti hormonalna ravnoteža, cirkulacija i krvni pritisak. Probavne tegobe i žučni kamenci zahtijevat će ne samo liječničku intervenciju, već i drukčiji režim prehrane.
Kako mjeseci 2013. budu prolazili, bit će izraženiji vaš sportski duh i briga za zdravlje. Vodit ćete računa o izgledu i formi, brojiti kalorije i čitati sitna slova na artiklima nastojeći izbjeći one s velikim brojem aditiva. Svoje štetne navike, a naročito pušenje ili uzivanje u dobroj kapljici, doživljavat ćete kao veliki teret kojeg se trebate što prije riješiti. Ne budete li imali potrebnu snagu volje i odlučno reći „ne”, poslužit ćete se svim mogućim sredstvima za odvikavanje, a prije svega čestim izletima ili šetnjama na čistom zraku. Sto više budete u zraku i prirodi, to će potreba za nikotinom ili kapljicom biti manja. Ljeto i druga polovina 2013. godine donose vam ugodne promjene i više vedrijeg raspoloženja.

virgo1609
26. јануар 2013. у 14.36
Puno hvala

:-)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.