Дискусије : Астрологија

 Коментар
Pitanje
irinapetar
15. јануар 2013. у 12.22
molim da mi neko odgovori. rođena sam 22.08.1969.u vranju u 11.15 pre podne, a moj suprug 03.03.1965 u nisu u 09.15. oboje smo preduzetnici i zanima me kakva je godina ispred nas, poslovno, ljubavno i zdravstveno. unapred hvala
OPIS-50
(OPISIVAC)
15. јануар 2013. у 13.42
Postoji dosta suprotnosti između Device i Ribe.Vi ste suprotni znaci: astrološki, ovo se obično smatra kao pozitivan indikator za ljubav i brak. U isto vreme, imate veoma različite pristupe životu i veoma različite ličnosti. Zbog toga, je prilično iznenađujuće da čak i privlačite jedni druge.

Ribe su znak vode, a samim tim i izuzetno intuitivne i psihološji osetljive.Device, s druge strane, su racionalni ljudi i manje emotivni. Način da izrazite sebe, način na koji vidite svet, i - najvažnije - način na koji želite da se uključite u ljubavi je sasvim drugačiji.

Riba je sanjar, stalno zamišlja nove mogućnosti u životu, a oslanja se na svoju intuiciju.Oni žive na način koji je Devicama teško razumet.Devica je egzekutor,izvršilac može koristiti razum i hladno tvrde činjenice da donese i izvrši odluke.

Jedna zajednička stvar koju imaju jeste da su oboje promenljivi i često neraspoloženi.
Device mogu da tumače kao lenjost sanjarski pristup životu koji imaju Ribe i napadaju ih zbog toga. Ovo je loša ideja: mogli biste da nepovratno oštetite odnos. Samo zato što Ribe ne uzvraćaju udarac nazad, ne znači da ih niste povrediti.Vodeni znaci ne uzvraćaju odmah.Oni miruju, i čekaju pravi trenutak da uzvrate.

Za Devicu najbolja kombinacija je sa Ribama rođenim između 19. februara i 28/29 februara. Ove Ribe će Vam ponuditi veoma stabilan život.

irinapetar
15. јануар 2013. у 13.49
ja jesam na granici lav devica, ali se po natalnoj karti vidi da je sunce u lavu a podznak skorpija. da li mi sada mozete nešto reci.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.