Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za opisa
februar07
(nn)
15. јануар 2013. у 11.10
Rođena sam 10.03.1973 u 18.00 u Beogradu. Interesuje me stanje u braku u narednom periodu. Suprug rođen u Beogradu, 14.11.1975. u 01.45
Hvala.
OPIS-50
(OPISIVAC)
15. јануар 2013. у 13.36
Ovde je reč o dve veoma slične prirode jer ste oboje po elementu vodeni, po principu zenski, a po temperamentu flegmaticni znaci.
U tom smislu, možda nešto više obecava kombinacija žena Ribe i muskarac Skorpion, mada može i obrnuta kombinacija -- žena Skorpion i muskarac Ribe -- jer obe kombinacije obecavaju veliki uspeh. Osobine koje Vasu vezu cine velicanstvenom, lepom i jedinstvenom su zajednicko bogatstvo u emotivnom smislu, zatim međusobno razumevanje, paznja, sklad i aspiracija prema sličnim zivotnim ciljevima. U svakom slučaju, Skorpion u svojoj partnerki pronalazi neiscrpnu inspiraciju i beskrajno zadovoljstvo zbog njene suptilne, nezne i zenstvene prirode. Naglasavamo da Ribe poseduju neverovatnu mastu i da svog partnera hrane beskrajnom kolicinom emocija. Sa druge strane, Ribe u svom partneru otkrivaju pravu zastitnicku ulogu tako da Skorpion za njih predstavlja najbolji i najaci zivotni oslonac.
Pri tome, predstavlja olicenje beskrajne energije, snage i strasti, a Ribe naprosto traže nekog ko bi ih cvrsto drzao za ruku i zastitio od svih zivotnih patnji. Ne treba zaboraviti da postoje i oni zivotni problemi koji narusavaju Vas odnos. Oni se javljaju kada Skorpion postaje ljubomoran, posesivan, impulsivan ili beskrupulozan i osvetoljubiv, dok u ponasanja Riba povremeno provejava nesigurnost, sputanost, neiskrenost, prevrtljivost i sklonost ka neverstvu.
Na kraju, naglasavamo da kombinacija ova dva znaka predstavlja skoro idealan spoj i da obecava veliki uspeh, sreću i kontinuitet.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.