Дискусије : Астрологија

 Коментар
Pitanje
laprima
(trgovac)
12. јануар 2013. у 16.32
Inteesuje me kakva će nam biti godina i kakvi će odnoi nai biti u ovoj godni.

Ja sam rođena 19.01.1969
On je rođen 21.04 1963

Zahvalna
OPIS-50
(OPISIVAC)
12. јануар 2013. у 17.08
Podrazumeva se da će ambicija i energija dva ista znaka na kraju dovesti do značajnog uspeha . Profesionalna snaga je povezana sa vašim znakom, i spajanje dve zvezdice blizanca će povećati tu moć.
Oboje imate instinktivni osećaj za novac, a to će olakšati veoma važnu stvar-da se međusobno poštujete.
Vi ćete zajedno ceniti vašu privatnost ,mir i vreme, ali često ćete želeti da provodite vreme potpuno sami. Oboje ćete ceniti ovu potrebu u drugima i poštovati je.
Pošto ste oboje toliko posvećeni radu i želite toliko da ostvarite svoje ambicije, možete da imate vrlo zauzet raspored tako da ne ostane mnogo vremena za partnera.U tom pogledu, treba naglasiti Vasu zajednicku potrebu za cuvanjem svih tradicionalnih, porodicnih i materijalnih vrednosti. Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i problemi koji otezavaju Vas odnos, a oni se javljaju u trenutku kada neko od Vas postaje isuvise tvrdoglav, uskogrud, neumoljiv i nepopustljiv u svojim principima.
Naravno, Vas najveci problem je u nedostatku emotivne topline i saosecanja. Na kraju, naglasavamo da ova kombinacija obecava veliki uspeh, kontinuitet i zadovoljstvo, bez obzira da li je reč o poslovnoj saradnji, prijateljstvu ili ljubavnoj vezi.
Oboje imate konzervativan pristup vodjenju ljubavi, ali imate slične stavove što znači da ćete vremenom sve više uživati u seksu.
Uglavnom Jarac nemisli da seksa treba da bude svake noći.

Vi ste više zainteresovani da imate stabilnog partnera, koji je tu za vas kada vam je potreban, a koga možete podržati kada mu je to potrebno.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.