Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za bilo koga
coconac
(philosophia)
30. децембар 2012. у 07.07
Molim vas dali bi neko od vas koji se razumete u horoskope tj. da gledate šta nas ocekuje u narednoj 2013-toj god.Pogledate za „Njega”, moga poznanika šta ga ocekuje u 2013-oj god.Posebno posao a tek onda i ostalo. Rođen 30.januar 1984 u Ingolstadt.
A za mene bi zamolila za natalnu kartu za 2013 rođena 05 december 1952 Zelaca, ako bi neko od vas uvazeni hteo da mi napise.
Unapred zahvalna
SrećNA VAM NOVA 2013 GODINA
OPIS-50
(OPISIVAC)
31. децембар 2012. у 13.22
Vaša poimanje svijeta u kome živite su podosta idealisticka i Vi ste toga poprilično svjesni. Na Vas se može uticati, ali znate braniti i odbraniti svoje interese. Svjesni ste toga, branite se, stavljate na sebe masku ironicnosti, ponekad i cinizma. Ali to kratko traje. Vaša blagost i dobrota brzo postaju dominantni. Niste mnogo preduzimljivi. Ali pošto posjedujete veliku inteligenciju i moc produbljivanja, u poslu uglavnom napredujete i okolina Vas cijeni.
Novi događaji Vašu pažnju usmjeravaju ka društvenom prestižu i potrebi da uvećate svoju financijsku i materijalnu osnovu. Aspekti su izuzetno povoljni za različite vidove novčanih transakcija, investiranja kroz financijske i imovinske vrijednosti, kao i za kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspjeha najčešće proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog utjecaja određenih uglednih osoba. Ponekad morate biti spremni na još veći rizik, ali sve ima svoju cijenu i Vi najcešce umijete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Uspjeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umjetnost, prosvjetu, ekonomiju i političke angažmane.
U ljubavnom odnosu možda još uvijek niste spremni na veća žrtvovanja, osim ako pored sebe imate dugogodišnjeg partnera koji umije da Vam se prilagodi i da ne trazi više nego što želite dati. Ako se nalazite u neformalnoj vezi ili ste slobodnog emotivnog statusa, nećete dozvoliti da Vas neko ograničava ili da mijenja Vašu orijentaciju. Umijete na vrijeme da spriječite sukob interesa.
Prva tri mjeseca 2013. godine okružuju Vodenjaka pozitivnom energijom, a drugo tromjesečje donosi nove i zanimljive mogućnosti. Fokusirajte se na ponovno povezivanje s obitelji i prijateljima u ovoj godini jer vam to daje ljubav i podršku potrebnu da se osjećate mlado i poletno. Naučite bolje komunicirati s voljenima kako bi se izbjegli nesporazumi tokom drugog dijela godine. Vodenjaci također trebaju obratiti posebnu pozornost na novac, potražiti sigurna ulaganja i nove načine štednje jer će se troškovi neočekivano povećati kroz godinu. Sunce, Uran i Neptun će doprinijeti razumijevanju. Možete prikupiti plodove napora koje ste uložili zadnjih nekoliko godina. Nećete imati puno prilika tokom ove godine, ali ćete biti u mogućnosti stvoriti prilike za nove susrete zahvaljujući svojoj društvenosti. Aktivna uloga u društvenomi javnom životu izuzetno je važna za Vaše samopouzdanje na različitim nivoima. Ove godine ste na početku novog uspješnog poslovnog ciklusa. Doista, uticaji planete Saturn na Vaš astrološki znak omogućuju Vam još veću slobodu djelovanja bez vremenskih ograničenja. Vaše ambicije će biti blagoslovljene jasnoćom, a Vi ćete moći ostvariti značajne projekte ove godine. Sve što se odnosi na upravne ovlasti, zakon ili službeno priznanje Vama je na dohvat ruke.
Dobri i osmišljeni potezi će naići na pozitivne reakcije sredine u kojoj živite. Unatoč neizbježnim svakodnevnim brigama, imat ćete zadovoljstvo vidjeti kako Vaši projekti sve vise stiču ugled i ubiru priznanja. Međutim, usprkos financijskom uzletu u drugom dijelu godine je moguće povećanje troškova. Obratite na to pažnju!
Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i potiču Vas na dodatnu angažiranost na gotovo svim životnim poljima. Proširite svoje vidike i uljepšajte svoj odnos sa bližom okolinom, naročito sa onim koji su Vam iskreno skloni. Sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi događaji u ljubavnom životu.
IZ MJESECA U MJESEC: Početkom 2013. godine morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih i kreativnih poteza, kao i u susretima sa saradnicima. Ali nemojte prekoračiti svoje ovlasti koje su regulirane zajedničkim dogovorom ili uspostavljenim partnerstvom. Da bi neko prihvatio i dobro nagradio Vaše ideje, treba da potičete zajedničku orijentaciju, udruživanje ili korektnu saradnju u vremenskom periodu od 22. siječnja/januara do 09. veljače/februara, zatim od 16. travnja/aprila do 05. svibnja/maja, kao i od 19. svibnja/maja do 03. lipnja/juna. Vidljive pozitivne promjene, sretne okolnosti, raznorazne olakšice i povoljnija poslovna klima očekuju Vas u drugoj polovini 2012. godine. Svoje planove i važne ciljeve, uvijek možete ostvariti na neki zaobilazan način ili mudrom i kreativnom poslovnom strategijom. Zbog toga ne izazivajte nesporazume i ne posticite sukobe i svadje. Značajniji poslovni rezultati očekuju Vas krajem mjeseca kolovoza/augusta a posebno od 12. rujna/septembra pa sve do 02. studenoga/novembra, kao i od 08. do 27. prosinca/decembra.
Vama je potrebna osoba jaceg karaktera, koja će Vam pomagati neprimijetno i koja će Vam u svakoj prilici pružati podršku. Potrebna Vam je, dakle, osoba širokog duha, puna razumijevanja i snage. Ne volite laž i izvještacene ljude i situacije. Volite i cijenite prirodnost u ponašanju i ophodenju. Sve što ima prizvuk neiskrenosti i lažnih vrijednosti, prezirete do dna duše.
Tokom 2013. godine strast će Vam biti zvijezda vodilja. Testirat ćete sve veću potrebu za zavođenjem. U potrazi ste za priznanjima suprotnog spola i želite znati zauzimate li mjesto u njihovim srcima. Sve to će Vas učiniti spontanijima, prirodnijima i podložnima navalama strastima i osnovnih emocionalnih impulsa. I kao što sreća nikada ne dolazi sama, osobito zahvaljujući doprinosu planete Merkur, imat ćete smisao u potpunosti naći zajednički jezik s partnerom, bez negativnih posljedica. Iako ste u kontaktima uvijek direktni i bez dlake na jeziku, Vaša diplomacija bit će na najvišoj razini. Ovo je trenutak da riješite sve ljubavne probleme i nedoumice koje Vas muče.
Vanjske okolnosti će Vam ići na ruku i to Vam daje hrabrost da napredujete u pravom smjeru. Ako ste sami u ovom trenutku, to bi se uskoro moglo i promijeniti. Zadovoljstva će Vas povesti ravno ka osobi koja Vam se sviđa. Ne skrivajte se u čahuru ako želite iskoristiti najbolje šanse za ponovni sastanak! Za one koji su u paru, brojne rasprave poboljšat će kvalitetu odnosa. Volite promjene i putovanja, ali zbog neodlučnosti rijetko ostvarujete te želje. Zadovoljavate se s malim promjenama, novim rasporedom stvari u domu, odlaskom na krace izlete.
IZ MJESECA U MJESEC: Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite natjerat će Vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to Vam neće donijeti željenu ili potpunu satisfakciju. Osjetit ćete ljubavni zanos, veliku sreću i zadovoljstvo, u periodu dok planeta Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazviježđe od 05. ožujka/marta pa sve do 06. travnja/aprila. Prijatni događaji koji će obilježiti Vaš ljubavni odnos, ili susret sa osobom koja će unijeti novu emotivnu toplinu i nježnost u Vaše srce, očekuju Vas u periodu od 03. do 29. svibnja/maja a naročito od 24. lipnja/juna do 19. srpnja/jula. Imat ćete novu priliku da osjetite zadovoljstvo, te dozvolite sebi da Vas inspiriraju najljepše želje i osjećanja prema voljenoj osobi od 12. kolovoza/augusta do 06. rujna/septembra. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina starosti, uživajte u novoj romansi i zajedničkoj sreći od 02. do 26. listopada/oktobra, kao i od 17. studenoga/novembra do 13. prosinca/decembra 2012. godine.
Po prirodi ste veoma ste osjecajni. U Vas se može imati veliko povjerenje. Prijatelje nikad necete izdati. Ako Vam je neko nešto povjerio, može biti siguran da ćete cutati i od Vas niko to neće saznati. Zato ste omiljeni. Teškoce u društvu podnosite stoicki. Na Vama se nikad neće primijetiti da patite ili da ste zbog nečeg nezadovoljni. Čak i kad Vas obuzme melanholija, kojoj ste skloni, to ljudi oko Vas neće primijetiti. Bit ćete veseli i prijatni. Takva priroda je sklona nervnim napetostima i stalnim preispitivanjima, a Vasa preosjetljivost dodatno Vam može da zagorcava zivot.
Vaš metabolizam će biti ojačan s više hladne i racionalnosti i razboritosti. Energiju ćete trošiti samo kada je to stvarno potrebno. Planeta Jupiter nastavlja djelovati u smjeru stabilnog i trajnog duševnog mira. Ipak, morat ćete više nadzirati zdravlje zubi i kostiju koji će biti osjetljiviji na određene nedostatke vitamina i minerala. Vaš probavni sustav je osjetljiv na stres i začinjenu hranu.
I na kraju, u odnosu na zdravlje ne bi trebalo biti problema, osim možda u posljednjem tromjesečju 2012. godine. Posljednja tri mjeseca mogu dovesti do problema sa želucem, respirativnim sistemom ili gripom. Također, vrijeme za odmor i opuštanje je idealan način za obranu od potencijalnih bolesti posebno u studenom/decembru. Stalna rekreacija, voznja bicikla, plivanje ili svakodnevne šetnje mogle bi za Vas biti blagotvornije od koristenja medikamenata.
IZ MJESECA U MJESEC: Važno je da se ponašate disciplinirano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češće glavobolje, zatim povremene trbušne tegobe, osjetljivost sistema za probavu i želuca, virusne infekcije i pojačane psiho tenzije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 02. do 22. siječnja/januara, zatim od 03. do 12. veljače/veljace, te u drugoj polovini mjeseca srpnja/maja, kao i od 23. studenoga/novembra pa sve do 12. prosinca/decembra.

OPIS-50
(OPISIVAC)
31. децембар 2012. у 13.29
Zadržite mir i dosjetke za sebe na početku 2012. i godina će sigurno postajati bolja s vremenom. Čuvajte se napetosti na radnom mjestu i držite se podalje od sitnica koje će se s vremenom riješiti same od sebe. Strijelci bi, također, trebali malo više pripaziti na svoje financije tokom ove godine, jer postoji mogućnost za neočekivanom većom potrošnjom, naročito u toku druge polovice godine. Jednako tako, morali biste biti oprezniji kod nesuglasica i nerazumijevanja u pitanjima ljubavi, vodeći računa da je komunikacija najbolji način da se otklone svi nesporazumi.
Situacije koje ćete upoznati učinit će Vas manje neodlučnim. Napokon ćete savladati situacije koje su Vam zadale toliko poteškoća prošle godine. Vaš društveni i javni život je povlašten, priznanje je na dohvat ruke! Ova godina je idealna za promjenu u karijeri, polaganje ispita, pokretanje pravnih akcija i potvrdu harmoničnih ljubavnih odnosa. Vaša kreativnosti ima puni potencijal da zasja ako budete malo strpljivi! Vaše velike ideje zahtijevaju kreativnost, vrijeme i promišljanje. , ostat će čvrsto usredotočene na svoje životne ciljeve, pa stoga u ostvarivanju zelja i planova ne bi trebalo biti većih problema. Prisustvo planete Saturn u devetom polju djelovat će poticajno, ono proširuje Vaše vidike i ambicije. Planeta Jupiter donosi niz sretnih okolnosti i mogućnost pozitivnih promjene. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogaćuje Vašu osobnost i djeluje dragocjeno u svakom pogledu. Jupiter Vam donosi različite povlastice i dobre prilike u pravcu osobnog usavršavanja i obrazovanja. Novi splet okolnosti i razne situacije, kao i samo tržište Vašu će pažnju više usmjeravati na individualno djelovanje. Podrška okoline nije dovoljna da biste ostvarili sve svoje ciljeve, ali važno je da u sebi objedinite sve pozitivne utjecaje kako biste uspješno prevazišli različite faktore ograničavanja. Pomjeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguće, kao odraz mudrosti, kroz unutrašnji proces učenja i postavljanje novih granica. Tokom 2012. godine očekuju Vas značajni uspjesi u područjima koje se tiču: edukacije, nauke, kulture, sporta, turizma, ali također i kroz institucije zatvorenog tipa i u političkim angažmanima.
U okvirima svojih profesionalnih opredjeljenja naći ćete idealno tlo za trošenje kreativne energije. Doista, Vaše potrebe za sveopćim napretkom upravo u ovoj godini imaju najviše šanse. Možete iskusiti poteškoće u komunikaciji sa suradnicima, a impulsi iz ožujka/marta će Vas gurnuti u akciju kao pustinjaka. Istina je da ćete napredovati brže sami, ali ako obim Vašeg posla zahtijeva saradnju morat ćete napraviti korak protiv sebe i udružiti se s drugima, prije svega sa provjerenim prijateljima. Posljednja četiri mjeseca 2012. godine su sinonim za priznanje naporima koje ste uložili. To će biti ujedno i trenutak za pokretanje važnog projekata koji Vam osobno dosta znače.
Iznimno sretna snaga planete Saturn potiče Vas da ne odustanete od projekata koji zahtijevaju bitna sredstava. Prva tri mjeseca ove godine su idealna za rješavanje starih dugova, plaćanje zaboravljenih računa i sve što se odnosi na prošlost. godine. Postoje određene „naznake” o promjeni poslovnog mjesta, o mogućem pregrupiranju u timu suradnika sto bi moglo da utiče i na Vas profesionalni status. Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobru ponudu u periodu od 22. siječnja/januara do 09. veljače/februara i zatim, od 16. travnja/aprila do 05. svibnja/maja. Važno je da kontrolirate svoju želju za lagodnim poslovnim uslovima i kontaktima. U periodu od 19. svibnja/maja do 03. lipnja/juna, očekuju Vas povoljnije poslovne prilike, investirajte svoje znanje i energiju u perspektivne ciljeve i ostvarenje svojih zelja. Na Vama je da pokažete svoje bogato znanje i sposobnosti na djelu u drugoj polovini kolovoza/augusta, zatim od 12. rujna/septembra do 02. listopada/oktobra, kao i od 08. do 27. prosinca/decembra. Zaslužena nagrada Vas očekuje tokom naredne 2013. godine.
Znatiželjna priroda Strijelaca zbog koje vole istraživati i eksperimentirati s novim stvarima i idejama daje im širok raspon interesovanja. Razočaranja, zastoji ili problemi u ljubavi nemaju isti učinak na optimističnog Strijelca koji ima veliku sposobnost da u svakoj situaciji vidi najdalje, što će mu definitivno biti od koristi tokom prvih šest mjeseci 2013. godine.
Ove godine imat ćete snažnu potrebu da udarite nove temelje ljubavnom životu. Čak i ako ste već u paru, razvijat ćete osnovne promjene koje će se prenijeti i na Vašeg partnera. Doista, Vaš način života prolazi odlučujuću fazu koja će omogućiti da tim putem nastavite ići i u budućnosti. Planetarni spekti Plutona i Saturna podržavaju pojave promjena u vidu ljubavi, novih poznanstava, povezanosti i intimnosti. Savjesni ste vrijednosti emocionalnih veza i svega što se može iz njih stvoriti, pa će te se u skladu stim i ponašati. Vaš realizam dolazi uz pojačan šarm koji će nadvladati sve probleme.
Ako ste sami, imat ćete mnogo prilika za upoznavanje novih osoba, među njima i onih koje bi Vas mogle ozbiljnije zainteresirati. Zadnja dva tjedna obilježavaju novi ciklus Jupitera koje će i dalje jačati vašu privlačnost, ali i potencijale za strasnu ljubavnu vezu.
Između dva Jupiterova ciklusa dolazi do važnih promjena i inovacija koje će Vas približiti Vašim idealima. Određene okolnosti će Vas vratiti na događaje iz daleke prošlosti, što može izazvati melankoliju. Ne dopuštate da to utječe na Vas kada morate donijeti važne ljubavne odluke. U potpunosti ste okrenuti prema budućnosti. Posljednja dva mjeseca definitivno će probuditi optimizam u Vama!
Početkom 2013. godine neke Vaše stare iluzije i emotivni snovi će se napokon raspršiti. Na sreću Vaše nezadovoljstvo neće potrajati dugo, jer Vas već od 05. ožujka/marta očekuje nova emotivna sreća. Osjetit ćete zadovoljstvo ili harmoničnu vezu u odnosu sa voljenom osobom u vremenskom periodu od 03. do 29. svibnja/maja, zatim od 24. lipnja/juna do 19. srpnja/jula. Novi ljubavni događaji koji su po Vašoj mjeri i ukusu, ili neko ko će uljepšati Vaše doživljaje predstoje Vam od 12. kolovoza/augusta do 06. rujna/septembra.
Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina, uživajte uz dragu osobu od 02. do 26. listopada/oktobra. Posebno zadovoljstvo i pravi ljubavni procvat, emotivni zanos ili nova romansa, očekuje Vas u periodu dok planeta Venera bude prolazila kroz Vaše sazviježđe, a to će se dogoditi od 17. studenoga/novembra do 11. prosinca/decembra. Osijetit ćete snažnu potrebu da uljepšate svoj porodični, bračni ili intimni život. Vaš karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi Vas vodi ka mirnom životu u kome ćete naći sigurne i vijerne prijatelje, što će laskati Vašoj taštini. Druga strana Vašeg karaktera je sasvim drugacija. Vi ste smjeli i nezavisni. Želite da prekoracite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki Vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vrijedite.
Vi ste ambiciozni. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podredeno Vašim planovima, čije će Vam ostvarenje donijeti poštovanje drugih. Niste ravnodušni ni prema cemu što bi moglo da uveca Vaš ugled i prestiž. Imate istancano osjecanje za sve životne vrijednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u Vašu korist. Upravo zbog svega toga sto predstavlja sadrzaj Vaše prirode, te zbog napornih obaveza i dinamičnog načina života, tokom 2012. godine moguće su češće glavobolje, kronične tegobe, promjene i oscilacije sa tlakom, povremene virusne infekcije ili nervoze. Važno je da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, te izbjegavajte stresne situacije koje pogađaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 16. do 28. veljače/februara, zatim od 22. srpnja/jula do 10. kolovoza/augusta, te početkom rujna/septembra i, konačno, sredinom prosinca/decembra. Djelovanje planete Mars povezane s Jupiterom najavljuje pregršt energije. Imat ćete dovoljno energije da završite sve projekte koje ste započeli. Pazite posebno na jetru i crijeva. Hrana će biti lijek ako ste napravili neke promjene koje se tiču većeg unosa žitarica i zelenog povrća, posebice tijekom zimskih mjeseci. Općenito, Strijelac najčešće uživa u dobrom zdravlju, iako bi u 2013. trebao pripaziti na potencijalne probleme sa živčanim sustavom ili kožom tijekom prvih nekoliko mjeseci ove godine. A oni Strijelci koji žele doći u bolju fizičku formu i poraditi na svom izgledu napokon će moći ispuniti svoje ciljeve u ovoj godini i voditi zdraviji način života.

coconac
(philosophia)
31. децембар 2012. у 13.30
Postovani Opise 50, hvala Vam na odgovoru ali samo da preupitam posto mi je malo ne jasno jer ja sam pitala za horoskop moga poznanika i za natalnu kartu za mene .Dali je ovo horoskop moga poznanika ili moja natalana karta?
Unapred zahvalna vasa citateljka i srećna Nova 2013 god.
coconac
(philosophia)
31. децембар 2012. у 13.34
Oh izvinite molim Vas , bila sam prebrza i nisam primetila da ima dva odgovora. Pa mislim da se ovaj prvi odnosi na mog poznanika a ovaj drugi ispod njega mislim da je to moja natalna karta???
Veoma sam vam zahvalna i bog neka Vas cuva.
Sve naj bolje. Cao
OPIS-50
(OPISIVAC)
31. децембар 2012. у 13.35
TU JE ZA OBOJE
coconac
(philosophia)
31. децембар 2012. у 14.09
Uh,uh,uh, sve procitala ali amlo razumela:)))) mislim zbog toga što se sadrzaj manje vise odnosi na 2012 God. a ta ista evo još malo i istice pa mislim tu nema šta vise da se u njoj desi, sto je bilo, bilo je. No ovaj zadnji sadrzaj odnosi se i na 2013 god. pa sam ponesto izvukla iz toga i povezala za buducnost te iste. Hvala mnogo na Vasem trudu i radu.
Veoma Vam zahvalna citateljka.
Sve naj bolje. Cao
OPIS-50
(OPISIVAC)
31. децембар 2012. у 18.32
Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

POSAO Ovo neće biti laka godina za vas, stoga ćete morati uložiti dodatnu energiju da uspijete u svojim naumima. U svibnju izbjegnite kupoprodaje nekretnina i poslovanje s neprovjerenim osobama. Manji financijski zastoji u veljači bit će upozorenje da što više štedite svoj novac. Od 5. lipnja pa do kraja godine Jupiter će vam omogućiti stabilizaciju profesionalnog statusa i bolje radne uvjete. Na pravilan ćete način iskoristiti svoje kreativne zamisli i istaknuti se u javnim ili umjetničkim područjima. No tijekom cijele godine pripazite se nepovoljnog Saturnovog utjecaja – kanite li krenuti u privatno poduzetništvo, ništa ne prepuštajte slučaju. Pazite gdje i u što ulažete svoj novac! Ove godine nisu isključene selidbe, kupoprodaje nekretnina ili ćete prostor u kući preurediti u radni. Najbolji mjeseci za kvalitetno poslovanje bit će travanj, druga polovina svibnja, kolovoz, rujan i prosinac, kada ćete postići rezultate vrijedne pozornosti.

LJUBAV Ove ćete se godine zaljubljivati vrlo lako, no pazite da nekome ne slomite srce. Ako ste u braku, planeti će dati novi polet vašem odnosu, a samcima ukloniti zapreke u približavanju osobi koja im se sviđa. Vaše najbolje ljubavno razdoblje je u prvoj polovini godine, kada vam skloni Jupiter donosi susret sa srodnom dušom. Mjeseci sudbinskih poznanstava su veljača, prva polovina travnja te razdoblje od 10. 5. do 3. 6. Žene ovog znaka mogle bi postati majkama, posebno one koje to dugo priželjkuju. Potkraj kolovoza i početkom rujna moguća je veza sa strancem, povratak stare ljubavi ili veza s duhovno bogatom osobom koja će vam otvoriti vrata sasvim drukčijeg svijeta. Iako će ljubav cvjetati kod onih koji su u braku ili vezi, pripazite na nesklono razdoblje u rujnu i prvoj polovini listopada kada bi moglo biti svađa, čak i prekida. Druga polovina godine bit će zanimljiva mnogim slobodnjacima koji bi se mogli zaljubiti u nekog s kime poslovno surađuju, a u čemu prednjači mjesec lipanj .

ZDRAVLJE Zdravlje bi vam ove godine moglo biti posebno osjetljivo, a tome će kumovati Saturn iz znaka Škorpiona. Već ćete u siječnju biti jako osjetljivi, možda i iscrpljeni te oslabljenog imuniteta. Nešto bolja slika neba bit će od 12. 3. do 20. 4. kada ćete se oporaviti od nedavnih boljki, no zato će vas već svibanj staviti pred nova iskušenja, osobito ona poslovne prirode, što će neminovno voditi u stres. Lipanj i prva polovina srpnja bit će vaše dobro vrijeme kada ćete psihofizički biti u savršenom balansu, pa taj pozitivan energetski priljev iskoristite za sve važnije poslove i obveze. Rujan i prva polovina listopada donosi jači pad energije, pa će iscrpljenost biti čest pratitelj svih vaših akcija. Pripazite na kralježnicu, srce i općenito cirkulaciju. Znatno bolje osjećat ćete se od sredine listopada pa do kraja godine, kada će ostvarenje nekih poslovnih planova, nova ljubav ili sadržajan društveni život izmamiti osmjeh na vaše lice.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 5. listopada, 3. prosinca

NAJLOŠIJI DANI U GODINI: 27. siječnja, 25. travnja, 23. lipnja, 22, lipnja, 17. studenoga

coconac
(philosophia)
31. децембар 2012. у 19.21
Hm:)),
sad bas nisam mnogo popila ali mi se čini da sve manje i manje razumem šta treba da razumem:))))

Mislim ovaj gore horoskop je za vidovnjaka i to je OK. Pa onda za mene a sada ovaj zadnji horoskop se odnosi isto na vidovnjaka i dosta je razlicit od ovog gore prvog??? Sad kao sto bi se Nemac- Nemica pitali „Was den nun”„ Koje je vise tačno? Jer gore u prvom ima dosta reci koje bi mogle da se protumace bas onako kako jest dok u drugom skroz na to sve je suprotno:))) Sad sam bas gledala u casu, ma još nije prazna a to mi je tek druga ovu vece pa prema tome, jest da je Silvesterabend ali. Ma nema veze to je i onako manje vise sve zabava. Oder???
Vama Hvala na Vasem trudu i radu i još jednom sve naj bolje, cao i do drugi puta. Lep pozdrav.”
zavarivach
04. јануар 2013. у 18.06
Морате бити трештени од алкохола, те да Вас ухвати равнодушност и да на миру прочитате ове копи/пејст умотворине :)))
На здравље!
coconac
(philosophia)
04. јануар 2013. у 18.37
Ma ne bre zavarivc, ja inače ne gledam u case samo kad ih perem, ali ta vece je bilo uoci Nove godine pa malkice sa drustvancetom , malo sa familijom i eto ti djavla covek ništa na kraju ne povezuje:)))). to jedno a drugo , ma nebi ja niukom slučaju da umanjujem rad i trud ovih naših vidovnjaka, nedo bog ja to nebi ni po koju cenu uradila jer zašto pa to je lepa zabava posebno kad napisu coveku ono sve naj bolje i lepse ( ma nije važno dali će to i da se ostvari, važno je da tu tako stoji). Ali kod mene je ono malo ovako pa sad opet onako pa hajd se ti sad snadji koje od toga vise da uzmes za buducnost? I opet kažem ne zbog jednu i po ispivenu casu nego iz nekog drugog djavla da mi je i ono bas, bas lepo napisao a posle odma, uh ne volim ni da čitam još jednom.

PS. ma naj bolje bi bilo da mi to gospodin Opis još jednom na miru i samo za mene napise pa da nema vise nikakvi zabuna i dilema. Ha
zavarivach
05. јануар 2013. у 09.25
Реч је о госпоја Опис :))
Малко ме подсећа на Берту из Алан Форда :))
Иначе, готово свима пише исто већ према знаку, а своје знање просипају овде преписујући шта је већ неко негде написао... Чак се не труде ни да преведу како бог каже.
Но.
Све најбоље.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.