Дискусије : Астрологија

 Коментар
Godišnji horoskop za 2013
_lasta_
(u prolazu)
23. децембар 2012. у 13.39
OVAN
Mir i stabilnost su Vam zagarantovani ove godine. Mnogi Vaši napori i projekti koje ste gurnuli u stranu će doći isplivati ove godine. Odvojite vreme da se oslobodite neželjenih osoba, stvari i ideja iz Vašeg života u ovoj godini. Tempo Vašeg života će malo usporiti, ali ne gubite nadu. Sporiji i istrajni uvek pobeđuju na duže staze. Ove godine ćete okusiti mnogo više slobode, pogotovo na ljubavnom i poslovnom planu. Vaša energija će se menjati tokom cele godine. Emocije i osetljivost će biti povećane u većem delu godine. Ne pokušavajte da zakamuflirate svoje nezadovoljstvo i bes, jer tako možete doći u još veće probleme. Ograničite komunikaciju na srednji nivo jer nepoželjni pozivi i nevolje vrebaju okolo.

BIK
Iskusili ste mnoge promene u prethodnoj godini, koje imaju veliki uticaj na Vaš život i nadalje. Ovo je pravo vreme da dalje nastavite. Izaćićete nepovređeni jer dobar period je tek pred Vama. Ne budite plašljivi, umesto toga fokusirajte se na jednu stvar u jedno vreme i okružite se vedrim bojama. Dugoročni projekti će naići na smetnje ali ne gubite nadu i hrabrost. Ima dovoljno vremena, Vi se pitate.

BLIZANCI
2013 godina će biti puna događaja. Novi poduhvati se oblikuju prema novim idejama i novim ciljevima u životu. Izaćićete iz oklopa i krenuti u nove pohode sa obnovljenom snagom. Raznovrsnost i obilje će začiniti Vaš život ove godine. U vezi će Vam biti potrebna potpuna posvećenost cele godine. Neki kompromisi će morati da se naprave u ličnom i profesionalnom životu ove godine.

RAK
Velike promene u vezi su zagarantovane ove godine. Neke Vama bliske osobe će možda otići ostavivši Vas skrhanim. Ali izbegavajte da se oslanjate na druge i pokrenite se. Mir i smirenost će onda prevladati u Vašem životu. Do sredine godine moraćete da donesete važnu odluku u vezi sa ličnim i poslovnim planom. Ako ste sami možda ćete upoznati idealnog partnera. Ali čuvajte se lisica i vukova u jagnjećoj koži. Razne nove ideje se javljaju ove godine. Zadržite smirenost i krenite ka ostvarenju svojih ciljeva. Uspeh u legalnim poslovima Vam je zagarantovan.

LAV
Ove godine ćete obnoviti energiju što će Vam pomoći da ostvarite dugo priželjkivane ciljeve. Vaša kreativnost i talenat će doći do izražaja ove godine. Vaše želje i očekivanja će se ostvariti. Trebali biste da se više žrtvujete zarad porodice i dobrobiti u porodici. Prihvatite život kakav jeste i živite jednostavno sa pozitivnim stavom. Doćiće do lenjosti u zadnjoj četvrtini godine. Ali imajte na umu da samo odlučnost donosi uspeh u životu.

DEVICA
Ove godine okolina će uvideti Vašu kreativnost i sposobnost. Predstavite se u najboljem mogućem svetlu, jer je ovo pravi trenutak da pokažete svoje kvalitete. Mogu se očekivati i negativni odgovori, ali ne gubite pribranost. Vredno radite, uložite svoj maksimum i dobićete povratnu pozitivnu energiju. Potrudite se da poboljšate svoj stil života. Budite optimističniji i izbegavajte sve vrste nerviranja i negativnosti koje će se javljati tu i tamo. Nemojte da se zbližavate sa onima koji bi u Vaš život mogli da unesu nestabilnost.

VAGA
Život će biti mnogo srećniji, ispunjeniji i jednostavniji za Vage u 2013. Bićete osnaženi većom slobodom nego pretnodne godine. Koncentrišite se na sebe i Vaše duhovno ujedinjavanje. Nove veze su na pomolu ove godine. Mir i harmonija će vladati većinom godine. Predstoji Vam finansijski i pravni zaplet, pa se čuvajte posledica. Rokovi i rešenja neće bite ostvareni, ostavite ih za sledeću godinu.

ŠKORPIJA
Novi projekti i ideje će uzeti zamaha ove godine. Proćićete kroz mnoge faze ove godine i ponovo će se javiti problemi koji su Vas pratili poslednjih godina i meseci. Uživaćete mnogo veću slobodu u životu nego ikada do sad. Ove godine ćete imati mnoge važne odluke o karijeri i ličnom životu, pa pažljivo razmišljajte o tome. Nemojte da se ulenjite i umrtvite. Ovo je samo prolazna faza ali vreme koje izgubite ne možete povratiti. Zato dobro iskoristite ovo vreme za predstojeće izazove.

STRELAC
Ove godine ćete biti mnogo rasterećeniji. Predstoji Vam povećanje autoriteta i moći ove godine. Vaš socijalni status i življenje će se takođe poboljšati. Ukoliko ste voljni ima prostora za pomak u karijeri i vezi. Bićete puni energije koja Vam može obezbediti uspeh u životu. Trebaće Vam da se vratite unazad i sagledate protekla dela i akcije. Tu i tamo donosite odluke bez oklevanja. Ostanite optimistični cele godine.

JARAC
Ova godina Vam neće doneti mnogo uzbuđenja. Pomoćiće Vam da stvorite spokojnu i mirnu atmosferu. Ovu godinu iskuristite za introspekciju i duhovno upotpunjavanje. Mnoge zaključke ćete izvući za budućnost. Verovatno ćete morati da odustanete od projekata koji su Vam bili dragi. Vaše ambicije će biti zaustavljene. Ne gubite nadu i pustite da Vas optimizam obuzme. Napravićete neke impulsivne odluke o ličnom i profesionalnom životu.

VODOLIJA
Ove godine uživaćete u plodovima napornog rada iz prethodnog perioda. Predstoji Vam mnogo druženja. Naićićete na nepredviđene okolnosti sa koja se morate uspravno izboriti. Zapravo, takva borba će Vas osnažiti. Neke od Vaših ideja će naići na dobar prijem. Pored povremenih manjih neprijatnosti u prvoj četvrtini godine, ova je generalno dobra godina za Vas. Desiće se velike promene u Vašem stavu o životu koje će Vam i nadalje pomoći.

RIBE
Ova godina je mirna i smirujuća za razliku od vreve koja je u prethodnom periodu vladala. Unesite se svim srcem u zadatke koje sebi postavljate i obezbedite da se nastave i završe u pozitivnom tonu. Ove godine ima mnogo više slobode za Vaša razmišljanja, ideje i ciljeve. Vreme je na Vašoj strani i stoga nemojte da pristajete na kompromise u kvalitetu i kvantitetu radova koje obavljate.
coconac
(philosophia)
24. децембар 2012. у 08.17
Da to je pregled za celokupne a šta je sa jedinkama evo recimo jel` mozete da kazete meni i to samo meni šta me ocekuje u narednoj godini ili daljem zivotu? Rođena 05.dezembra1952 god. izutra negde oko 8h-10h, ne znam tačno jer to uvek zaboravim u Zeleci kod Zepca srednja BiH.
Hvala unapred.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.