Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Opisa
aannna
(nastavnica)
17. децембар 2012. у 22.05
kao i svake godine volim,a i pricinjava mi zadovoljstvo javiti se Opisu,,priupitam ga,,šta mi akzu zvijezde u iducoj 2013-toj,,Djevica dupla sam u horoskopu,,1966-te rođena,,hvala unaprijed
OPIS-50
(OPISIVAC)
18. децембар 2012. у 05.06
Kako godišnji horoskop za 2013. ukazuje dostići ćete maksimum na mnogim poljima. Većina stvari će ići dobro, onako kako ste i planirali tj. želeli. Stabilnost vam je preko potrebna što isključuje previše avantura u ovoj godini. To svakako nije loša stvar, jer uzbuđenja mogu proizvesti dosta problema. Potrudite se da uživate u malim životnim svakodnevnim radostima. Stavite akcenat na građenju karijere i učvršćivanje veze na duže staze. Ovo je godina u kojoj možete očekivati konačno dosta radosti.
Bitno je da prestanete da ubrzavate neke stvari. Godišnji horoskop za Devicu pokazuje da vas ovakva vrsta nesmotrenosti može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Biće vam potrebno određeno vreme kako biste analizirali vaše postupke. Labave strane na poslu mogu ugroze vaše poslovne planove, pa se trudite da ih što pre prevaziđete. Trudite se da izbegnete donošenje odluka koje se tiču dugorošnih rešenja, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje vam dolaze. Angažujte profesionalce kada obavljate neke značajnije poslove ove godine. Godišnji horoskop za Devicu 2013. pokazuje da će vaša karijera zabeležiti konstantan uspon od početka marta, ali ako pokušavate da ubrzate stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2013. ima mnogo nagrada za Devicu – zato vežbajte poverenje i sledite pravila.
Horoskop za Devicu za 2013. godinu pokazuje da će početkom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće vam potrebno neko vreme da rešite probleme. Nemojte imate nerealna nadanja da će se problemi brzo rešiti, zato što to jako želite. 2013. je idealna godina da poradite na međuljudskim odnosima. Od juna možete očekivati da će se stvari popraviti po pitanju ljubavi. Posvetite više vremena ljudima koji vas vole i dobićete i više nego što ste očekivali zauzvrat.Služiće vas zdravlje u 2013. godini. Ostanite u dobroj formi, hranite se zdravo i poradite još malo na sticanju zdravih navika.
aannna
(nastavnica)
19. децембар 2012. у 23.19
a što se tiče ljubavi,,on je vaga,,,07.10.1955,a ja kako već znaš 01.09.1966,hvala unapred
OPIS-50
(OPISIVAC)
20. децембар 2012. у 05.12
- Polje ljubavi nije tako povoljno, mada će biti lepih dešavanja. Povremeno će te se nalaziti u fazi emotivnog privida i na subjektivan način procenjivati nečije ponašanje. Stvari koje vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod suprotne strane izazivaju suprotan efekat ili negodovanje, što izaziva razilaženja. Biće dosta vraćanja u prošlost i obnavljanje nekih veza i kontakata ali ovaj put mnogo uspešnije nego do sada. U porodici će te se i dalje na momente osećati kao u kavezu, i puno će tražiti od vas, a to može izazvati mnogo rasprava koje vuku u konflikt. U momentima kada vaša energija koja nije nepresušna počne da opada, jedinu podršku, lek i spas, naćićete upravo među članovima porodice. Ponekad je kompromis vredniji od zlata. Pokažete dobru volju i više razumevanja.Svakako treba imati na umu da je Devica ta koja donosi realne planove i ocekuje zajednicki zivot, ali, istovremeno ona neprekidno budnim okom prati sve što se desava sa njenim leprsavim partnerom.
Sa druge strane, Vaga je ta koja unosi ogromnu kolicinu emocija, radost, komfor i optimizam u zajednicki zivot. Podsecamo da postoje i velki problemi koji otezavaju Vas zajednicki odnos, a oni naročito dolaze do izrazaja kada Devica preteruje u svojoj sitnicavosti i u kaznjavanju. Zatim, ona je sklona preteranom moralisanju, tako da u ocima svog partnera deluje kao uskogruda, depresivna, monotona i emotivno uzdrzana osoba.
Svakako da i Vaga ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a naročito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.