Дискусије : Астрологија

 Коментар
Faza ili.. pomoć?
anino
03. децембар 2012. у 13.54
Molim za pomoć,ne prepoznajem svoje dete. Problem za problemom, pad za padom, idemo i kod psihologa, ne vidim pomak, ona misli da joj se svet ruši. Ima li nade za promenom, njeni podaci 10.05.1996 u 21.40 u Beogradu. Unapred zahvalna.
OPIS-50
(OPISIVAC)
04. децембар 2012. у 06.10
Vanjski događaji slijedit će kontinuiran ritam koji vas obvezuje da i dalje budete spremni na sve. Planeta Jupiter vas stimulira da istovremeno djelujete na raznim poljima pa ćete i ove godine morati da razmišljati o vise stvari u isto vrijeme. To će u vama stvarati nesigurnost i buditi nepotrebne sumnje u vlastite mogućnosti. Vaši trenutni projekti su dugoročno najozbiljniji.
Pazite da ne dopustite vanjskim utjecajima da prodru u vaše osobne odnose. Puno vremena morate posvetiti druženjima s prijateljima i obitelji tokom cijele 2012. godine.
Svoje probleme ili planove u privatnom životu ne možete riješavati ubrzano, za njih je potrebno vrijeme, napor i trud.
Bez obzira čime se bavite, mudro donosite odluke i čekajte zadnja dva kvartala koji će donijeti ohrabrujuće situacije. Ipak, nemojte žrtvovati previše za posao. Budite razumni. S Jupiterom u Jarcu mogla bi vam se osmjehnuti istinska sreća. Mnogi od vas će imati velike apetite i bit će spremni na rizik i kockanje, ali to nije dobro. I još nešto, ove godine mogli bi završiti neki odnos u koji su uključene zajedničke financije. Za neke će to biti odvajanje od partnera ili bliskog suradnika, a drugi će postaviti uvjete partnerstva i krenuti u susret novim bitkama u tandemu. Obaveze će biti važne u osobnim ili poslovnim odnosima.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.