Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Jel to perYtYn meHderator?
C_A_B_O
21. март 2023. у 13.36
Blago tebi kad mos zaspati.

A zlo se placa i 3 generacije poslEEE čak i da se pokajes
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
21. март 2023. у 15.36
S_a_H_v_o,

MoHderator vjeHrovatno raHdi. A neHsto ni ne briHse. Svako nek živi sa onim što napisa.
anonima
(Stranac)
23. март 2023. у 14.00
Kakav moderator, Samo Sjekira Savuljana Smiruje.

@nonima
POLARIS
(доктор)
25. март 2023. у 16.40
Типични конвертитски коментар. Хаџифејзовић би да смири и убије Додика, а Станивуковића би да спржи или шта је већ изјавио, док би халанимни овде да сјекиром пресуђује.
anonima
(Stranac)
26. март 2023. у 04.19
Zločesti i primitivni konvertiti. Da sam rekao da samo skalpel Savuljana smiruje, do bi bilo bas onako doTurski. Sad, sto Senad nije rekao da treba ubiti Dodika, sto je Draskecu rekao da bi ga spržio, medijski naravno, govoreći o videu kojim ga Baja ucjenjuje, što se ja sprdam sa SSSS, … koga briga. Bitno je da su konvertiti zloće a da su Srbi kao po običaju nevine, nenaoružane, nemoćne, Itd. žrtve. Sto je to laz, ni po muke jer znamo šta je laz za Srbe. Kako ono reče otac nacije ?

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
26. март 2023. у 09.13
Nije toliko bitno šta neko kaže, bitno je šta mi čujemo.

Zlo se placa kroz 3 generacije? Mislim da se i zlo i dobro placaju kroz dvije generacije. Može biti da neki manji dio ostane i za treću ili četvrtu.

E sad šta Savo smatra zlom, a šta ja, tu je razlika. Spava li Savo mirno? Želim ti manje teskih rijeci i miran san. I da budes radost unucima dugo.
C_A_B_O
27. март 2023. у 15.43
C_A_B_O ...NIJE BOG.. pa ne može pametovati vama dvojici! PERO...mozebitbidne se DIGNE iznad taloga svoooga.. ( čitaj DRUUUUZENJA sa balijama) al' Hanonima je slučaj za psihijatriju. BALIJA koji se LIJEPO proveo 91-95 te i sav svoj islomkpleksiarani saXualni naboj ( čitaj ZEDJ za sastrinim sinovima ) ispassta OVDE. Da ge NE PREZIREM, bilo bi mi ga zao...no STO je NECOVJEK...da se iskusi u zivotu..i da ZIVI DUUUUGO mrzeci HrišćaNSKU VROPU, RF ..dok mu kabili namiruju Terez a ceri, zacudo,uradate za catolic Latinoradjaju CATOLICS!

Ziv biJo i na KRSTENJU unucadi se javiJo
anonima
(Stranac)
27. март 2023. у 17.10
Nije do tastature … mislim da je Savo imao lakši moždani udar … onoliko lak koliko mu to mozak dozvoljava. Pa mater mu, nije cova u stanju jednu rečenicu sastaviti kako valja.

@nonima
C_A_B_O
31. март 2023. у 12.31
maaali zli monstrume.IMAD li ikakav OBRAZ da se NE balijas CERIMA u bRAK?

FIIIINO si se proveo 91-95 i ..da se NE lažemo, možda ti i zavidim, NO ZLO komY ustašstva NOSISS! A sramis se porijeka! SO, NIIIIJE fiino da zločince sUUdimo oVDE, NO SIJISS li se kad TEREZ opsluZuju KABILI il. ocetvujes u tome?

COLOMBIJAN zet TO nEćE tolerisati al CEKAM da ti se UNUCE KRSTI!

NIIIJE sramota prevjeriti NO ZLO CINITI... a TI i DALJE zLO misliss, CINISS, i ZLU SE NADASSS... a ...POSSTISS li majmune ?
BANANE su posno JELO!
anonima
(Stranac)
31. март 2023. у 14.50
En Savuljane sve si pobrkao, sve je tu negdje ali nije to to. Zet je Venecuelanac, prešao na islam ima dvije godine i to u Begovoj džamiji. Da samo čuješ kako mi lijepo selam nazove kad se dodje iftariti, sve mi srce puno.. Žena nije Tereza, to je nekako katolički. Moja hanuma ti je Dijana a ja joj tepam Dzanna. A ne znam ni koji klinac ti objašnjavam kad će ti to do ujutro zaboraviti. Nisu ti ni prije neuroni nešto bili povezani, a nakon tog kurslusa mislim da se ti svako jutro nanovo upoznaješ sa ženom i djecom.

@nonima
BL
(Dr.)
01. април 2023. у 17.18
Jel ovo Savuljan na Ukrajini hahahahahahhaha
C_A_B_O
10. април 2023. у 15.38
OOOOO slugeran MAAALOG clog MONSTRUME opet jede nesilamski proizvod CCreva mojego.

Maali Muuujo, Hanonima /Hazim je za tebe MIRZA a ti se OBREZI mentalno!

I nE pisi kad nestignes!
anonima
(Stranac)
11. април 2023. у 13.47
Savuljan je engleski agent koji ovdje ubacuje upljuvak među pripadnicima bratskih naroda BiH. Nema drugog objašnjenja kad u tri rečenice napravi trinaest grešaka. Nit’ priča srpski nit’ priča bosanski.

@nonima
C_A_B_O
13. април 2023. у 09.40
Ja te poFali nazivajuc te Mirzom a ti opet pricas posranski.

Glede Jehzika,jel ti zet prica BoliviJahanski il spanski...s dijleaktom il bez...UPITAJ ga kolike su razlike u govoru nekog Argentinca i Cileanca pa NIHTKO odnjihaaa nepriHca HargHentiHnskih ni ciHleHanHski..

OVO da probam na najnovijem posranskom prije bajrama,dok opet nessto neuserete

anonima
(Stranac)
13. април 2023. у 14.01
Zet priča španjolski zato što ga Kolumbijanci nikad nisu ubjedjivali da priča kolumbijski i da venezuelanski jezik ne postoji. Kod njih se nacionalnost ne određuje po religioznoj pripadnosti niti se jezik zove po nacionalnoj pripadnosti ljudi koji ga govore. Inače, u odnosu na Španjolce može se reći da njegov Špansko jezik ima specifičan naglasak i da se od njihovog španjolskog jezika razlikuje koliko se hrvatski razlikuje od srpskog ili bosanskog. Čak i u Francuskoj možeš reći da se srpski francuski priča u Parizu, hrvatski francuski u Marselju a bosanski francuski u Tuluzu.

WTF is Mirza? Jesam li to nešto ofulao pa ne kontam ili ti opet pričaš gljuposti?
@nonima

PS: nisam siguran da si skontao da sam se zahebavao kad sam govorio o prelasku na islam mojega zeta.
C_A_B_O
13. април 2023. у 15.46
PITAJ u DZAMIJI

OKO vsaeg jezika,,,ima govedji u sosu, kuvani al VAM moram priznati...iznadjoste jeHzik 93će...pRIJE montenegrina...SVAKA CAS'

A ja bih se ubiJo kad bi pricao posranski...OSIM na haaaali nabaSCi

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.