Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Gledam i mogu da ne povracam
C_A_B_O
06. октобар 2022. у 15.07
ONI ciji su ocevi URLALI na PRECENIKA,koji NISU mogli da se sAmi oslobode islamskih terorista,potomci izdanika 97-2000 URLAJU sto su izgubili. Pa NEBRACO.. kad vas TAKVI MAJMUNI vode i kad za „pola pileta” svima kazujete da ste MAJMUNI što se ne uclanite u SDA...bar će te se nauciti redu. A „gospodZa” bi mogla malo na bastu...na sUnce... ne UJEDA niti gusi miris tamjana...a KO OCEKUJE da nesrpska jYlija ostne ista drugo do kafekuvarica u skupstini. EM je RUZNA, em GLUPA ..em jAVNO kazuje da je na njemackom i americkom platnom spisku.

Možda se i OBRIJALA, dole, al ZVALJE nemoz pokrit' s KILOM karmina dok srpski „prica” gore no ja. Da ubije zajedno sa gimnazijalcem, da se nE muce vise,ni onaj nesretni SRPSKI narod...A prije toga da BAR omoguće VODU I STRUJU bar na sirem podrucju BL..a kad TO urade podicemo im PIRAMIDU
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
07. октобар 2022. у 11.35
Savo,
Draže ti rusko govno od americke cokolade? ;)
anonima
(Stranac)
07. октобар 2022. у 13.35
Inače Savuljana ne kontam, al’ je sad bas potpu o nerazumljiv. Elem, sada je SDS izdajnički a Baja koji je došao na vlast na NATO tenku i sa jednim hrvatskim glasom koji je prevagnuo, e taj Baja je kao branitelj eresa? Znaci, tip koji je proveo rat švercajući Ronhil, tip koji vam je mahao sa američkog nosača aviona, tip koji je predao Jasenovacku dokumentaciju Hrvatskoj, tip koji je na reveru izjavljivao da su Mladić i Karadzic zločinci i da je u Srebrenici počinjen genocid, dakle to je danas glavna Srbenda. Mislim da je Dodik samo dokaz da bosanskim pravoslavnim supljoglavcima možeš do beskonačnosti prodavati muda pod bubrege, da možeš uvijek i sa sigurnošću računati na to da su glupi do bola i da im možeš svaku bajku prodati pod uslovom da je dobro začinis srpstvo, pravoslavljem, red Kosova red slanine i zalije je pivkanom i urlanjem pod šatorom … Neka vas ...e, zaslužili ste deset puta gore. Ako Bog da poslije njega će mu sinčića i zvaljava kćer sa silikonskim poprsjem da vas teslace još decenijama. Turski „zulum” će vam izgledati k’o Diznilend kad vam nakon Baje na kičmu najasu Bajićad. Psujem vas glupe!.

@nonima
BL
(Dr.)
07. октобар 2022. у 18.42
Ko ima koristi od toga sto Dodik ima druga kao sto je Putin ili Milanovic.
Pustite Dodika neka zavrsi ovo sto je zapoceo.
C_A_B_O
08. октобар 2022. у 18.12
PERO..ono prvo nisam prob;o a ovo drugo spada zabranjeno ...jer je svak mexicka cokilada BOLJA od tih...ja samo skromno kozumiram belgiske.

ZA anonimu...JA SAM pisao o nesposobnoj opoziciji u REPUBLICI SRPSKOJ a ne o vlasti. ISTO mišljenje imam o opoziciji u sarajevu i crnogradu.
A kad nemoss pobjedit s pomoću 3 Hambasade i ni u svom selu...kazuje vise no biografija trenutnog pobjednika.

anonima
(Stranac)
09. октобар 2022. у 08.23
Savo, tako pišeš taj srpski da te teško razumijeti. Uglavnom, opozicija u RS jeste nesposobna.Ali je nesposobna da ponudi bilo šta drugo osim srbovanja. A Baja je u tome sampion, pa još kad dodaš da je sposoban da ukrade oci iz glave dodjes do rezultata koji imaju. Bilo kako bilo, pozicija ili opozicija, ostali su samo nesposobnjakovići i populisti, tipovi sa kupljenim diplomama i ukradenim milionima i … da sam bas Srbomrzac kako me kvalifikujete decenijama, ja bih se trebao naslađivati vašim mukama. Međutim, ja kad kažem da zaslužujete i gore od toga sto imate, to je od muke sto vas gledam kako niste u stanju nigdje dalje od srbovanja da dobacuje. Jabuke i šteta, jer je naša zemlje lijepa i zaslužuje bolje.

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
09. октобар 2022. у 19.46
Savo,
Kad neko kritikuje opoziciju jer joj je slab program, ne nudi ništa novo.. to je konstruktivna kritika. U redu.
Kad kritikuje Trivicku zbog boje koze, sto je ruzna, ili glupa, ili je na platnom spisku zapadnjaka, to vise lici na ljubav prema Dodiku. ;)

A to znaci draža mi je Rusija od Njemacke ili SAD.
Cokolada je stilska figura.
Meksicke probao, nisu nešto. Italijanske Baci, Ferrero su visoko na listi. Biće zbog ljesnjaka. Vjerovatno turskih.
C_A_B_O
10. октобар 2022. у 09.26
SRPSKI se izbor odavno sveo između lošeg i GOREG. Ti misli šta ;oćeš i glasaj za opoziciju,bujrum...ja smatrm da svaki ko drzi do sebe sa can,RF,D,US državljanstvom NE smije glasati u bivšim teritirijama ...racunajuci i Guam... :-) NAPRDIVATI oko lokalnih SELJANKI i gimnazijalaca GRAHDONAHCELNIKA...OVI kobajagi izbori,gdje je ZLI patuljak 'jope „biran” od mUja da perstavlja 'rvate,i gdje se bosnjacki korpus usitnio,zarad zahtjeva gazde dok Srbi malo naprduju,i To je TO.
SAD,RUZNU,GLUPU i LIJENU seljanku,koja nije ni za okopavanja kUruzaq..vodi kuci..JA ne mislim ni u isti voz.
C_A_B_O
10. октобар 2022. у 09.31
Lijepa VASA 41-91 i NIKAD vise...nit ste VI nasa sreća nit MI vasa...sve ostalo je brak zasnovan na silovanju...Nego,matereti,STO ti ovde navracas?
ZAMISLI mene na islambosni ili „kajaku”...
anonima
(Stranac)
10. октобар 2022. у 10.15
A zamisli tek mene na islambosni !!! Hebo te patak, ti sa hislambosancima slazes u devedeset devet posto stvari, jedino sto tebi kroz mozdanu kanalizaciju kulja pravoslavlje a njima islam, a sve ostalo je u deset deka pileceg parizera ili mortadele.

@nonima
BL
(Dr.)
10. октобар 2022. у 13.01
C_A_B_O
10. октобар 2022. у 13.50
Nedragi nesretnice,NEMAS pojma šta pricas...a da poznajem vise ljudi islama u bh vlasti no TI jeste tačno... TO sto TI,kao i balijski ex komiji ex ustašse BL 44-91 mislite NIIIJE ljucki svjetonazor. FINO ti reko' da je bila Bl i 1878,41,45,92,..danas .. a bce i kad nas zatre zaborav NO ti SI nesretnik koji 'oce ha SRBE natjera da misle i rade kao i TI...uz duzzno postovanje islamisti u bivšoj bih su POSTENIJI no uspasko/komy bolesnici. Za izdajnike ima kazna a za bolesnike NADAM se u RF imaju AZILI...SAD metere ti ,reci KAKO si s tom osjecenjima i mišljenima MOGAO i minuta provesti u REPUBLICI SRPSKOJ. Divim ti se ,iskreno,jerBO NE znam NIJEDNOG Srbima koji provodi 30 dana na federacijskom teritorijama. ZATO, ko BOGA te MOLIM potrazi psihijatrijski savjet.„ocel' da pomogne da nadjes crveni renault kombi ,da ga TI imaš i vozis?
NIJE sramota potraziti pomoć,al bolovati ,nadam se da ti NIJE laHko.
Ziv biJo i ne KREPAO skoro no se mUciJo i KREPAO u REPUBLICI SRPSKOJ kao sto i mnoge balije dolaze da krepaju,misleci da će govnima oploditi islamsku zemlju.

ZA tebe i TAKVE su smrdajevski iSLAMISTI izmislili MORAL.
ZIV biJo i za HjeHjenY glaSSovHo”
anonima
(Stranac)
11. октобар 2022. у 11.26
E moj Savuljane, ne znaš ni jednog Srbina koji provede mjesec dana u FBiH ! Sad je to kao cudno da osoba iz okoline nekih ...enih Sekovica ne pozna nikoga ko nije isprazna Srbenda kao i on sam ?!

Za početak, upoznaj hiljade Srba koji žive na teritoriji Federacije BiH. Muce se ljudi, istina, jer je kod nas teško biti povratnik i dvadeset godina od povratka ali žive. Proljetos sam isao iz Mostara preko Bihaca i zaustavio se u Bosanskom Petrovcu. Pun grad Srba koji žive u njemu. Prije toga sam se zaustavio na kafu u Drvaru i opet pun grad Srba. Da ne pricamo o tome da hiljade Srba dolaze svaki dan raditi u Federaciju i ostanu živi, « neuprljani hislamom ».

A ako te bas interesuje kako ja to mogu provesti četiri hefte u rodnom gradu, u svojoj kuci i svojoj basti, kupati se sa prijateljima na Vrbasu, rostiljati i cugati do ujutro, svaki dan satima pricati sa ljudima koje na zalost vidim tek tih trideset dana u godini … šta da ti objašnjavam kad ti to ne može doći do mozga. Nas dvojica smo iz iste zemlje ali sa razlicitih planeta. Ima tvojih bosnjackih ekvivalenata koliko ti dusa želi, ima takvih Srbendi i u toj Banjaluci isto koliko ti dusa želi. Moj talenat je da ja te ljude ne vidim i ne osjetim. Živio je u mojoj ulici i jedan od batinasa iz tog crvenog kombija. Ostala je iza njega jedna psihicki smrvljena žena, sestra njegove bivše supruge. Mada ti smrdljivi tragovi nikad ne izlape, nikad ga od rata do danas nisam vidio. Bio je supak prije rata, docepao se svojih pet minuta tokom rata i sad se vratio na supacke postavke i nestao bez traga. Eto, pa ako ti opet nešto nije jasno samo reci.

I samo da preciziram, niti sam glasao za jelenu niti mi to pada na pamet.

@nonima
C_A_B_O
12. октобар 2022. у 17.09
ETO ..TI znaš,argumenti materemi,ubjedjivanje pokupljeno sa TV bivše bih Maja 92ge. Ako 'oćeš evo prod'o sam utakmicu, oSSao s gOla,sjeo naPola stadiHjona i Anonima dade GO.
Zbogom zli patuljku,i SRETAN TI PUT
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
04. новембар 2022. у 12.43
Imao sam i ja problema da razumijem šta je Savina poenta. I da li mu se povraca, ili može da gleda, a da ne povraca. Sto bi trebalo biti za stepen niza kritika od povracanja. ;)

Čini mi se da mu se ne svidjaju Trivicka i Drasko. Ja sam navijao da Drasko pobijedi. Nisam znao hoće li biti bolje ili losije, glavni mi je razlog bio da je sa njim bila moguća promjena. I?
Ne znam, dobra vijest je da je još ziv. Biće da mu neko sapce šta i koga da ne cacka. ;) A nije da nema šta da se preispita.

Za Trivicku nisam ima stav. I sa ovim rezultatom cilj da se vladajucoj partiji pokaze da moraju aktivnije da rade ili će izgubiti naredne izbore je ostvaren. Dobri gradonacelnici i opstinski odbori su cilj. I skidati korumpirane i lopove. Može to i bez revolucija. ;)
anonima
(Stranac)
04. новембар 2022. у 15.19
Pjer bi i u konc logoru našao neki razlog za optimizam. Budućnost svijetla nam se smiješi.

@nonima
anonima
(Stranac)
20. новембар 2022. у 07.56
Nemoj nikada de ne kažeš kako ne razumiješ šta Savo nije mogao da ne uradi.

@nonima
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.