Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Hvala Srbiji i hvala Vucicu!
BL
(Dr.)
25. март 2021. у 14.30
Sarajlija Orhan Galičić za „Avaz”: Kako sam se vakcinisao u Srbiji
Bez problema sam došao, stao u red, pokazao pasoš i vakcinisao se, kazao je.

Veliki broj bh. građana koji su se prijavili da prime vakcinu protiv koronavirusa počeo je dobijati pozive i termine. Za vakcinisanje im je dovoljan samo pasoš i prebivalište na teritoriji BiH, a prijave se vrše putem online obrasca Ministarstva zdravstva Srbije. Pored toga, Srbija je pozvala državljane BiH da se vakcinišu čak i ako nisu podnijeli prijavu.

Mladi Sarajlija Orhan Galičić jedan je od onih koji su odlučili da ne čekaju dođu na red da se vakcinišu u BiH, te je popunio prijavu za vakcinisanje u susjednoj nam Srbiji. Za portal „Avaza” kaže da je vakcinu AstraZeneca primio jutros i da se osjeća dobro.

- Osjećam se super, isto kao i prije, trenutno nemam nikakvih nuspojava. Generalno govoreći, sve je prošlo bez problema - kazao je Galičić.

Govori nam da poznaje mnogo onih koji su se odlučili vakcinisati u Srbiji, pa tako ni on nije imao dvojbe. Procedura je jednostavna i brza, objašnjava.

- Bez problema sam došao, stao u red, pokazao pasoš i vakcinisao se. Naravno, prethodno sve prekontrolišu, obavi se neki manji ljekarski predmet i popuni šta treba, evidentiraju vas, dobijete vakcinu i to je to - kazao je Galičić.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.