Дискусије : Нови Сад

 Коментар
Naplata duga od rodjaka-savjet
krajina-srem
(penzioner)
27. септембар 2009. у 00.47
evo ukratko naslov sve kaže..posudih rodjaku pare pre oko 2 godine,hitan slučaj kao on i žena se iskukashe,,nekih 1500eur da zavrse s stavljanjem krova,e sad d tad prođe vishe od dve godine i ne pomišljaju da vracaju čak neće ni da se jave u zadnjih 2 mjesea kad zovem,interesuje me ako ima neki pravnik vase glediste ili ono po naski da mu posaljesh utjerivace ili se vuci po sudu,nema potpisa o posudjivanju para ali imaju emajlovi i poruke sms gdje se vidi da su uzeli pare,..savjet...
mxm
28. септембар 2009. у 09.57
Pa.. pitanje je da li hoćeš pare ili osvetu?

Za osvetu je lako:
Sacekaj da odu na odmor, a onda dodji i skini crep.
Posle nek oni razmišljaju šta će i od koga će ponovo da pozajme.
Ako ih bas ne volis, možeš i da im prerezes krovne grede (pretpostavljam da su od istih para uradjene).

jedino, onda možeš da se oprostis od love. (a;' i ovako je nećeš videti :-).
DrSrbivoje
(piroman)
01. октобар 2009. у 18.00
Ima i treca varijanta. Snazni momci. Sa njima ugovor o otkupu duga, ti svoje pare u celosti dobijes, a oni od duznika naplate pare plus kamatu i troskove naplate (iznude).
krajina-srem
(penzioner)
03. октобар 2009. у 01.51
ok,jel imash neku ekipu,stvarno su me iznervirali...
salajcan
(neradnik)
06. октобар 2009. у 07.51
Ima stara poslovica: Sa svojim jedi i pi ali ne trguj. Ili druga ako želiš da izgubis rodjaka ili prijatelja samo mu uzajmi pare. To sam znao i nisam se pridržavo. Uzajmih $3500 dolara rodjaku na 6 meseci. To je bilo pre 7 godina i do danas para nema. Ispočetka obecanja za par dana pa posle za par nedelja vracam zajam. Odjedared promenjen broj telefona. Kad sam pronaso broj i nazovem, da je mogo pojo bi me. Sa kakvim pravom ga zovem. Jesenas zove i znaš burazeru donosim ti ubrzo pare. To ubrzo nikako da stigne. Zato ne uzajmljujte ili ako ste uzajmili odpisite odma.
mostro
(junior member)
08. октобар 2009. у 17.35
krajina-srem
(penzioner)
--------
Otpiši to. Da se uvaljuješ u poslove sa kriminalcima, koštace te još toliko, a možda i više ako ih uhvate i dodju do tebe. Ako tuziš, koštace te 3 puta toliko i mnogo zivaca dok se završi spor za jedno 10 godina. Ako vrate - vrate, ali ispricaj svima u familiji da znaju da im više niko ne pozajmljuje pare.

Nemam obicaj da dozvoljavam sebi da ostanem bez para i da se pozajmljujem. Jednom, kada sam kupovao stan, pozajmio sam 8000 DM od drugara. Dao mi ih je u 4 oka i nije hteo ništa da mu potpisem iako sam ja insistirao (jer nikad se nezna šta i kada kome može da se desi). Ja sam mu to vratio na vreme i sa dobrom kamatom iako to nije hteo, jer sam stan izdavao u početku i tu ostvario neku dobit. I danas smo dobri drugari. A pozajmljivao sam i ja drugima i znam da je posle jako neprijatno podsecati nekog da treba da vrati, a najcesce je tako.
flighter_022
16. октобар 2009. у 05.35
Ja sam bio u zestokoj frci sa novcem, pred odlazak u inostranstvo, i dobar prijatelj je ukapirao šta se desava i dao mi je pare a da nisam ni tražio. naravno, nije bilo teoretske sanse da pare ne vratim, sto sam i učinio posle 13 meseci kada sam se vratio na odmor.
japaja
08. новембар 2009. у 15.52


E pa lepo kod advokta, objasni šta i kako, i reci mu ako dobije spor, pola njegovo, a pola tvoje, a ako izgubis, samo troskove i OK...
Tako sam ja uradila, i pola dobila ...mene su zezali skoro 10 god.

__________
caaaaoooooooooooooooooooooooooo



japaja
08. новембар 2009. у 15.55

flihter, pa di si deraneeeeeeeeeeeeeeeee?
dal' u SM il' Crni Kontinent???

Možda ću ovih dana dole, brat mi operisan pa moram kuci...

ajd se javi na mail.
[email protected]

________
caaaaooooooooooooooooooooooooooooooooo
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.