Дискусије : Књижевност

 Коментар
Ujedanje
MC_
(Bihilist)
15. децембар 2021. у 03.10
Ujedanje ili incident na putu

Volim egzotične muškarce sa Tajlanda, volim i plahovite latino tipove. Kad pristignem iz Amerike na ta tropska, egzotična mesta, osećam se kao gazda po samoj prirodi stvar, kao kolonijalni master. Ljudi su u tim krajevima naviknuti da uzimam ono što je moje.
U Istočnoj Evropi je drugačije. Tamošnji momci me najviše privlače i uzbudjuju. Tamo još postoji neki element otpora, neki slabašni element neprihvatanja podredjenog stanja i to je ono što me pali. Oni imaju svest da ne bi trebali da budu takvi robovi i sluge, a ipak to jesu, ipak to žele. Jel' osećate da tu nešto vibrira, treperi, da je uzbudljivo? Na kraju, sve je u Istočnoj Evropi za pare, samo se muškarci da su čvrsti, nepopustljivi u svom stavu. Moraš da ih osvojiš, a u stvari si ih lako kupio. Kad osete moć, kad osete tvrdo, onda te vole. A ja volim žestoku igru.
U igri. ponekad prekoračim pravila, ali nije li život, ispunjen život, upravo to, hrabrost da se pravila prekorače, hrabrost da se uzme i otme slabijem? Nije li to ono na čemu se zasniva naša civilizacija?

U tom smislu imam lepa iskustva iz Beogradu. Često me put odnese baš tamo. Možete da iznajmite „stan na dan”, može i na više dana, to se samo tako kaže. Ima i sijaset dobrih agencija, mogu da vam liferuju momka kakvog zaželite. Debelog, mršavog, niskog ili visokog, urbanog ili rumenog seljačinu, kao iz Vajominga. Sve ima i sve može da se kupi, pa sam ja tako prošle jeseni iznajmio jednog „drugara” studenta, umetnika. Mali je odlično govorio engleski, mada meni to i nije bilo toliko važno...

Prvog dana sam išao u kupovinu. Nabavio likera, piva, čokoladice. Moje „devojčice” mnogo vole čokoladice, iako im nije zdravo ni za zube, ni za ten. Onda sam pozvao agenciju i klinac čije sam usluge zakazao još ranije preko interneta je stigao. Rekoh sebi: „Ovo je dobra usluga”. A dečku rekoh: „Pričaj mi čime se baviš, da se opustimo malo i probjemo led”. Mada je to samo štos, meni opuštanje nije potrebno. Redovno se bavim svojim telom, uvek sam kao zapeta puška, bez obzira na godine.

Treba li da kažem da sam čovek od ukusa i da svoj novac trošim samo na najbolje? Pa dečko je bio idealno gradjen, blago nabildovan, kao za mene. Ja sam za to da muškarci budu samo blago nabildovani i da drže do nekih pravila ponašanja i discipline. Imam nekoliko pravila, važnih pravila. Između ostalog, intimno brijanje i nikad patike na bosu nogu... Imam još pravila, ali ne bih sada o tome.

Moram da kažem da je dečko bio malo razmažen, da se prenemagao. Čak je i plakao, jer ja sam ga malo raskrvavio, ali posle sam ga namazao i ceo dan smo pauzirali. Vodio me po restoranima i klubovima, a ja sam plaćao. Tamo još nije običaj da se muškarci ljube u usta na ulici i drže za ruke, ali ja sam ga malo terao da se držimo za ruke i ljubimo. Da bih izazvao snebivanje i stid kod njega. Volim da razaram stid i pravila i kad se dečko nećka. Kad ga prisilim.
Posle smo išli u baš baš dobre poslastičarnice na sladoled. Izveo sam ga kao pravi daddy svog sinčića. Šta znam, uz onu nadoknadu, mislim da sam mu pružio dobro vreme.

Sledeći dan je trebao da bude poslednji dan produženog vikenda. Bio sam pažljiv. Duga predigra, podmazivanje i sve drugo. Tako smo ležali. On se sklupčao pored mene. Šta je mislio, ne znam. Možda me mrzeo, možd aje mislio na nekog drugog mladjeg muškarca koga je zaista voleo i nije morao sa njim da s epretvara. Mada, sumnjam da te kurvice mogu zaista nekoga da vole...

Tako sam ležao uz njega i disao mu za vrat. Pažnju mi je privukla resica njegovog uha. Uvo malo, na njemu mindjusica sa malim ljubičastim kristalom. Opselo me to uvo i veštački kamen. Uzbudilo me da prljava balkanska fufa ima tako lepo uvo i da mu kristal tako pasuje. Kao cvetić u kosi.
I što sam više lizao njegovo uho, što je on više bio uzbudjen, to sam snažnije osećao poriv da mu uzmem i otmem tu lepotu. Učinilo mi se da ću ja postati mlad, a on star i slab.

Nisam se dvoumio. Nisam. Zagrizao sam snažno to slabo i drhtavo, podatno i potrošno istočnoevropsko meso. Moji impanti, moji titanijumski zubi, jedinice vredeli su svakog dolara koga sam platio zubaru za njih. Bilo je tako lako. Usta mi se ispuniše krvlju, prsekao sam mu resicu uha. Midjuša se našla u mjim ustima. Izvadio sam je Kakva lepota!

Isprva dečko nije vrištao. Zanemeo je valjda od bola, uhvatio se za uho i skupio. A ja sam pažljivo sklonio mindjušu. Nisam želeo da ga utešim. Uhvatilo m ebilo neko bunilo. Hteo sam da ujededam još i još. Ujeo sam ga za ledja, za vrat, za golo debelo meso. Ujedao sam koliko sam mogao.

„Love”, vikao sam koliko sam mogao, a onje vrištao i urlao. Usta mi se ispuniše sasvim krvlju. On je ustao, uspeo da se izmigolji kao jegulja iz mog zagrljaja. Bežao je po sobi, i vrištao, a ja sam seo na kervet i gledao ga s ljubavlju.

„Dao si mi sve, baby”, gledao sam ga s a toplinom u očima. „Odnos između dva muškarca treba da bude takav, iskren. Ne plači baby”, vikao sam.

Ali on je bio, slovenska fufa, plašljiva, podatna, kao mladi jelen krotka, pokvarena kao iskusna holandska hetero kurva, iskreno uvek spremna da se proda ozbiljnom i bogatom muškarcu.

„Boy”, vikao sam „Dečko, smiri se”.

Ali onda su došli i počeli da utaju. Čule su nas komšije. Dečko se uplašio i otvorio im. Nagrnuli su u sobu, prepoznao sam te njuške. Ljude koji su me sa prezirom gledali na stepeništu samo zato što sam peder. Došla je zatim i policija.

Tu smo dali izjave. Tek tu se dečko dozvao pameti i rešio da me ne tereti mnogo. „Sve je to ljubav, tako je rekao, gledajući u pod, u krvave fleke, dok su se policajci trudili da ostanu korektni. Znao je da ću mu dobro platiti svoju strast.

Šapnuo sam mu da ću mu dobro platiti, ponavljao sam to, razgledajući ono krvavo, oštećeno uho. Baš sam ga dobro zagrizao, skoro sam bio otkinuo komad. Sa njim nije bilo problema, ali susedi, policija, oni nisu shvatiali moju ljubav i strast da odgrizem i kupim. Poslali su me kod sudije za prekršaje zbog remećenja javng reda i mira i dobio sam tako izgon iz Srbije i zabranu dolaska na godinu dana. I to je izgleda moglo da se sredi parama, ali bilo mi je glupo da zoliko potrošim za jedna produženi vikend.

Sada čekam da godina prođe, a dani brzo lete jer mnogo radim.
Zaljubio sam se u Balkan, u podatne slovenske muškarce. Sledeće nedelje idem na produđeni vikend u Zagreb. Našao sam sjajnu agenciju i jednog zgodnog dečka, pravo tužno i krotko lane, blago nabildovan
.
Ipak, još čuvam onu mindjušu u novčaniku.

MC”
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.