Дискусије : Београд

 Коментар
Uzbuna!
wildflower
(Your attitude, not your aptitu)
17. октобар 2013. у 23.35
Alarmantno - dozvoljava se genetski modifikovana (GMO) hrana u Srbiji!!!
http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/14/120001/ljajic-moramo-da-dozvolimo-gmo.html

To sto kažu da takvu hranu neće proizvoditi je samo da se umiri neupucen narod, da mu se zamazu oci i nema nikakve veze, jer će biti odobren slobodan uvoz i prodaja GMO!
Dakle, narode kupuj i truj se. Oko 80% proizvedene hrane (bilo šta sto je upakovano) sadrzi jedan ili vise genetski modifikovanih organizama i to naravno nije naznaceno pod sastojcima na pakovanju. Osim toga, osnovne namirnice kao sto su kukuruz, psenica, riza, krompir, ulje od kanole se masovno genetski modifikuju, a uz to i dosta voca, povrca i losos, kulture koje se koriste u proizvodnji vina i piva i mlijecnih poizvodia, a takođe i sva stocna hrana, pa je automaski i sva hrana zivotinjskog porijekla (jaja, meso, mlijeko)genetski modifikovana, kao i sve preradjevine koje sadrže bilo koji od pomenutih modifikovanih sastojaka. Ako mislite da se hranite zdravo jer jedete jabuke, lanene sjemenke, jogurt... sve se to već u nekim zemljama modifikuje.
Kao posljedica ishrane koja sadrzi GMO, već treca generacija pacova u laboratorijskim eksperimentima je bila sterilna, a o ogromnim malignim tumorima, povecanoj smrtnosti i skracenom zivotnom vijeku da se i ne prica. Vidite: https://www.google.ca/search?q=gmo+rats+tumors&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qKtgUsbsAseGyQGHpoD4CQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1 301&bih=592
Pored toga, da li ste se zapitali kako to da sve vise ljudi dobija alregije i kako se pojavljuju nove bakterije otporne na antibiotike?
Kada se prva bura stisa, onda će dozvoliti i proizvodnju GMO, pa će onda vrsiti pritisak na jadne seljake da prvo sade GMO usjeve, a onda će ih ucjenjivati, tuziti i unistavati njih i njihove porodice, kao sto su ogroman broj sirotih seljaka u Indiji koji su dovedeni dotle da su pocinili samoubistva.
Narode, zar treba dozvoliti da se pristine na to!?
PEPELATVOR-2
(♫ ☼ ♂ ♥ ♪ ☺)
20. октобар 2013. у 02.21
-Odavno se narod ništa ne pita,a demokratija je sistem u kom 10 budala nadglasa 9 doktora nauka i usvaja se njihova budalastina.
-Al zato narod ima pravo da mitinguje do besvesti,naravno bez izgleda da nešto može da promeni,samo onako prividno :) ne crkni kenjce dok trava ne ozeleni :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.