Дискусије : Сарајево

 Коментар
Birtije u bivšem SA
barabba1
(student)
02. децембар 2012. у 03.15
Mis'im da je ova tema zasluzila novu TEMU...kssss
Nema gdje me nije bilo,ali kafane u kojima se ostajalo do zore se najviše(manje) pamte.Prvo svratis do onih dnevnih''hronicnih'':Kasina,Posta,Pozorisna,Dva ribara itd.na zagrijavanje,poslije se malo provrtis po kaficima;Teatar,Papillon,Djerdan,pa onda zaglavis u nekoj birtiji malo van Grada uz cirilicu.Tu obavezno sretnes Nidzju :))) ,koji opet zna mog jarana(ozenjeni smo iz iste tazbine)Ljubu Del...iz Koralja..i prici nema kraja,sto nas je i cinilo univerzalnim...
Mastiljavi
(Ne veruj partizanima !)
02. децембар 2012. у 12.31
Djesi lolo garava ? :)

ehh sad ja dole kod Manje na temu o „Robnoj kuci” napisah, da mi je malte ne sjecanje totalno izblijedilo što se tiče Sarajeva. Znam doat tih kafana i kafnucga, restorana, konoba, pm..nema šta nije bilo heheh..

Ljubina žena M. i dan danas ribetina i po. Ljubo lik ,,prica za sebe..trokutan hehe i faca bio sto jes jes. Barabo , znaš li možda S Grabavice :Macka, Lipu, Baju, Juga, MENE :)), jer imam suhu da si ti njihova negdje generacija, striji od mene :).

Bilo me svuda, a najmanje po onin firauniskim kafanama hehe gdje sam jedino isao kad bi se trebalo pomarat sa nekim.,a to su „Pinjo, Jekovac, Dva jablana na Bjelvama ( 0vde zamalo nismo roknuli jednog sipca), Bazeni , Mulici na Kosevu, Papilon,..znaci ovo sve firaunluk zesci.

Ilidza je imala gotivnijih mjesta, ali i dole jbga mogo si samo dozvjet da te neki lola iz Vojkovica ili iz Drozgometve zavali stocem :) iz cista mira..Pa ”Zizo 10„ na Stupu ( ihh šta se tu popilo, usitpaka pojelo sa kajmakom naravno hehe..p.cki ( čitaj kurava) zbombalo hehe..pomarisalo i sve to.. :D.pa ”Deliminujm„ na epigram hehe..pa Cigo u Vogosci itd hehe

Pozz brate i evo ti jedna iz tih vremena:

https://www.youtube.com/watch?v=MPuZi-q1zYo

;)”
dzoni_kid
(student)
09. децембар 2012. у 12.51
Mrsko mi sad pisat (narkoza zvana „Jelen” me drma,za sada samo gornji dio tijela oduzet ;-)), ali samo da spomenem Stari Sat, Logavina, kad svi zatvore, a mi laganim koracima uzrbrdice, pa rokaj do zore ;-)
Pozdrav!
sarajevox
11. децембар 2012. у 07.24
znam da smo ne tako davno pricali o bircuzima na nekoj lijevoj temi. pokusah da nađem kad ono nema. što se tiče diskusija, sve sto je ostalo je na ovoj stranici i na pola druge. totalno smo izumrli.
sarajevox
13. децембар 2012. у 11.56
barabba1
(student)
13. децембар 2012. у 20.59
sarajevox
14. децембар 2012. у 07.56
Dodik je pravi al niko nije nadmasio malog Slobu i Miljacku. kažu da će biti spec. gost na Halidovom koncertu u Beogradu.zna li iko oce li svirati Prljavo kazaliste il ije već sviralo u prestonici?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.