Дискусије : Њујорк

 Коментар
NYC - Jeftiniji hotel na par dana
el_loco
13. март 2013. у 16.08
Ima li iko ideju?

Dosli bi turisticki na 4-5 dana...
Malateta
13. март 2013. у 21.17
Znam jedan bas na Times Sguare,Hotel Edison.Lokacija je bas idealna,a sigurno znam nije skup.Idi na (web site) Hotel Edison,tamo su sve informacije.Hotel nije exskuzivan,ali je u strogom Times Square, a T.Square je icona NYC, i zato mislim da je u redu.Sretno, i lep provod u NYC.Pozdrav,za još informacija posetite (web site).
el_loco
14. март 2013. у 23.25
hvala.
rizling
15. март 2013. у 07.04

Pa kolko kosta prenociste soba za dvoje u tom hotelu ili nešto slično u tom kraju?
Malateta
15. март 2013. у 14.20
Nisam sigurna za cenu,zavisi!treba ići na njihov(web) ,setih se ima još jedan (Holiday Inn)Manhattan 6th Ave.Ispod $200.
rizling
15. март 2013. у 14.29
Gledo sam, google . Edison krajem maja 320$ za dvoje. Bez dorucka.

Ako znaš lično, kolke su sobe? Dali možeš da se okrenes u njima.

Ko zna dobro engleski, da se sporazume , bolje da uzme apartman, vece i jeftinije.
Malateta
15. март 2013. у 20.20
Rizling, Svi Hoteli imaju i manje i vece sobe.Kakvu će sobu neko dobiti zavisi od trenutka kada si već tu.Ja lično preporucujem sobu sa 2 kreveta Queen, u tom slučaju soba ne može biti mala.Broj kreveta ne utice na cenu.Cena je ista i sa 1 krevetom King, i sa 2 kreveta Queen.To su neke sitnice koje treba znati.Pozdrav iz za sada prohladnog NYC.
rizling
16. март 2013. у 04.28

Reko sam im pri rezervaciji da hoću sobu sa 2 kreveta. I ne vislje od V -g. sprata :))))

Jer neki put cekas dugo za lift.

Ako imaš neku vezu u hotelu, mogla bi da sredis sigurno da mi daju DOBRU sobu :))))

I ovde hladno, najavljuju i iduca nekoliko dana. Bas se oduzila ova zima .
Malateta
18. март 2013. у 13.20
Nikog tamo nemam,odavno.Neko koga sam dobro poznavala nije vise tamo.
Neverujem da može biti neki problem, ako je rezervacija za Maj,još nije tako velika guzva,sretno i pozdrav!
Zikka
20. март 2013. у 21.31
Ako ste zainteresovani za jeftin smestaj javi se, deo kuce, 20 minuta od tajm skvera autobusom i dorucak, kupatilo, basta, med od bagrema itd, a može i zabava...
Tamara800
20. март 2013. у 22.08
ako ste dve devojke, ok, to ide. Zikka je dobar domaćin. Ako ste muž i žena ili momak i devojka, nikako. ostavice vas zenske kad vam kažem. Zikka je toliko dobar domaćin...
Zikka
21. март 2013. у 00.36
Covek kaže :dosli bi,a ne dosle bi, ocigledno mesan par i šta ti sada komentarises sa osamnaetog sprata svoga ofisa. Nisam raspoložen za svadju, ja sam vrlo fin inače kada me malo bolje upoznate, ali koga to interesuje. dakle toliko, prošle godine u Pragu posle jednog luksuznog hotela u samom centru predjem u privatni smestaj kod jednog penzionera, bivšeg kapetana ceske praske policije. dakle dozivljaj koji ću pamtiti i price koje mi je policajac pricao uz crno pivo cesko. Da ne preterujem u podacima koje vi nezasluzujete, ali da vam ipak kažem, da nas je svakog jutra budila cerka doticnog kapetana Pavlicheka lepa Jana i donosila nam kafu iz restorana preko puta sa dve prave kfle da ceskim puterom. Iako mnogo stariji od mene pokatkad kada bih kasno dosao iz skitnje kapetan bi przio nešto za veceru i pricao neku zanimljivu pricu iz svoje prakse i o tome kako je jednom i uhapsio dva srbina iz Beograda svercera i kriminalca kakve ranije nije video. A i o romima iz Sombora koji su pevali cele noćiu zatvoru romske pesme i zabavljali zatvorenike. Eto, to ima svoje prednosti, mada bi ja ljudima ipak ako imaju koju kintu vise predlozio ovaj renovirani hotel edison, ili gotel bas preko puta Srpske crkve sveti sava na 25 oj ulici gde je jeftinije i gde je za dvoje soba negde oko 220 dolara, pet noćihiljadarka sto i nije neka lova, ne dolazi se svaki dan u njujork. Pozdrav i lep provod...
rizling
21. март 2013. у 01.57

Zikkice brate kasno se ti oglasi, na zalost. Već je rezervisano. Ali tvoja ponuda vazi za drugi put. Ako bog da.

Mi smo covek i žena, novo peceni penzosi. Sparali za ovu posetu NYC, grada koga smo videli u filmovima i na TV.

Kako piše u prospektu 5 minuta smo do Brodweya. Ako hoćeš da budes od vajvde, preporuci neki spektakl, koji bi mogli da pogledamo. Muzicku komediju, posto natucamo engleski .

Planiramo, pesakom da se krecemo, najviše, da razgledamo. Evo pocecemo da treniramo pesacenje i kroz voznju bicikle. Tako da budemo u nekoj fizickoj formi tih nedelju dana.

Gledam po googelu , šta bi sve da posetimo. Pošto si ti tu, šta bi preporucio, nešto specialno. Ili ako sedis badava, mogo bi nam biti vodic jedan dan. U mogućnosti bi bio da ti platim rucak u jednoj skromnoj kafani.

A i drugi mogu da predloze nešto šta bi vredelo neobično da se poseti u tom velikom gradu.
Zikka
21. март 2013. у 03.26
Pa javite kada ste u NY pa će mo ze dogovoriti. Ima interesantnih stvari a ima i jedno dbe kafane gde ja zalazim i gde ne bi bilo loše da i vi zadjete. Posaljite mi vasu emajladreu pa će mo se dogovoriti.
rizling
21. март 2013. у 04.50

Ziko brate,

Ima da nazdravimo u toj dalekoj zemlji.

Ja nadje i ovo. Dali još radi ? I dali je dobre reputacije?

http://www.kafananyc.com/photos.shtml

Saljem ti moj broj mobilnog : +41 79 296 72 49

Pa mi ti ako želiš posalji tvoj broj SMS porukom ili samo zvrcni, pa ću imati tvoj. A ja kad stignem 25 maja , ima da ti se javim.
Zikka
21. март 2013. у 10.35
Ok, vazi, ima vremena do maja, javicu se...
rizling
21. март 2013. у 12.35

Cekam zvrrrrrr.

A kad stignem tamo planiram da uzmem jednu SIM usa karticu za mobilni. Tako da mogu ići na internet.

Ako nije tu to komplikovano.
Zikka
21. март 2013. у 14.56
Sve je ovde lako jeftino I miguce.. Eeto. Samo odes na Njujork diskusiju I sve krene...ne brini, objasasnicu ti sve...
oes123
(zubar)
30. март 2013. у 17.29
Rentaj auto na aerodromu vrlo jeftino.
Hotel se čini mi se zove Continetal. Jedno 10 minuta od Manhatana čim predjes tunel, pored autoputa. Ja sam imao dvokrevetnu sobu (uz neki dorucak) za 110.00 dolara na dan. Cisto,parking dzaba,a blizu centra.
Jedino dorucak je bio bez veze,a to nije ni važno. Ponesi sa sobom suve kobasice,svinjetinu i hleba koju drzi u hotelskom frizideru...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.