Дискусије : Њујорк

 Коментар
Važno pitanje
No-1
31. август 2012. у 00.57
DEPORTACIJA.
Ako je neko deportovan iz USA...da li postoji zakon,i neki vremenski rok,i da se može vratiti u USA...?
Il je deportovan za navek iz USA.

Hvala
krkator
06. септембар 2012. у 15.56
Pitanje ti je glupo zbog toga sto ne znamo zašto je taj neko deportovan, ako je valjao drogu ili bio uhapsen zbog kriminalne delatnosti neće nikad vise moći da udje, a ako je samo bio ovde bez papire možda i nije toliko zafrkano...možda 10 - 20 godina...najbolje je da se raspitas sa advokatom a ne da trazis odgovor na tako važno pitanje od ovih budaletina na ovom sajtu...uostalom po tome sto trazis odgovor ovde vidi se da si i ti dileja...steta sto nisu i tebe deportovali zajedno sa tim tvojim shalabajzerom...
No-1
22. септембар 2012. у 03.32
Nasmeja me,ipak hvala na odgovoru..ma nema sanse da mene deportuju..ja sam posteni državljanin USA..:)

Ok,nisam naveo razlog deportacije...to mi je prijatelj,poznanik..kako kaže,da je depotovan radi laznih popira...dosao je legalno na useljenicku vizu...ali,odmah su mu pronasli lazne popire,nije dobio grin-kard...a drzali se ga ovde 12 god...sve vreme radio,al su ga uvek za nešto peglali...nije droga sigurno...covek 55 god,jako ozbiljan,ali,Amerika je amerika..chemerila...
krkator
25. септембар 2012. у 13.16
„dosao na useljenicku vizu” pa sto je onda imao laznjake - ma neko ovde nekoga zayebava...more terajte se ti i tvoj drugar u PM...posalji mu neki dolar i ne serinjaj ovde po ovom sajtu, šta je - da ga se nisi uzeleo?
No-1
27. септембар 2012. у 00.48
E bas si nei..derator,ili..?

MA ZAO MI GA,A I NIJE..dosao je kao izbeglica,tj na useljenicku vizu,e sad,nasli mu,da je nešto lagao u papirima,šta ne znam.

A chuo sam da se može vratiti za nekih 7 god...sto ja ne verujem..eto zašto pitam prijatelju..dal je teško odgovoriti lepo tj ako znaš..?

Hvala
lucky07
(profesor)
01. октобар 2012. у 09.53
Kaži prijatelju svom' da se javi na sledeći e mail dobice najbolji odgovor.

[email protected]
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.