Дискусије : Њујорк

 Коментар
Turnir malog fudbala -Srpsko Imanje -Ned. 3. jul
vucibatina
(programer)
16. јун 2011. у 13.12
Dragi prijatelji,

U ime FK „Beli Orlovi” iz Paterson-a, Nju Dzerzi, pozivamo vas da sa svojim lokalnim fudbalskim klubom učestvujete na našem godišnjem turniru pod nazivom „Kup FK Beli Orlovi”.

Svečanost sa druženjem i veseljem na turniru „Kup FK Beli Orlovi” počinje u nedelju 3. jula na srpskom imanju u Hope-u, Nju Dzerzi.
(Srpsko Imanje - 426 Silver Lake Road/Marksboro Road, Hope, N.J. 07825). Takmičenje počinje rano izjutra u nedelju 3. jula.

Turnir se igra po sistemu 7 protiv 7 na rukometne golove. Biće „Open” i „Over 30” divizije. Prijavu učešća je uplata od $250.

Prvoplasirani fudbalski tim „Open” biće nagradjen sa $250 i besplatnim učešćem na turniru sledeće godine. Prvoplasirani fudbalski tim „Over 30” biće nagradjen besplatnim učešćem na turniru sledeće godine.

Ukoliko planirate da učestvujete na turniru „Kup FK Beli Orlovi”, molimo vas da nas obavestite do 27. juna 2011. na sledeće kontakt brojeve telefona: (973) 432-3441 ili (646) 296-8075 ili na e-mail adrese: [email protected] , [email protected] kako bismo vam na vreme dostavili plan i adresu imanja, igrališta i hotela u okolini.

Više informacija o FK „Beli Orlovi”, Paterson, Nju Ðerzi, i o turniru „Kup FK Beli Orlovi” možete dobiti ako posetite naš web sajt na adresi: http://www.whiteeaglessoccer.com

Unapred hvala na interesovanju i učešću na ovom turniru, koji se održava svake godine.

Uz srdačne pozdrave,

Članovi Upravnog odbora FK „Beli Orlovi”, Paterson, Nju Ðerzi
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.